rainisk
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
rainisk
MemberKõik siin räägivad, et peab tellima toitumiskava, et üldse oleks lootust toitumist parandada. Miks see nii on, kas hoopis nii ei saa, et teen endale lihtsalt põhimõtte selgeks ja vahel arvutan kaloraaži, et kohandada koguseid. Tellitud toitumiskava on küll individuaalne, aga siiski koostatud inimese poolt, kelle toidueelistused on hoopis teised. Miks ei julgustata inimesi endale ise toitumiskava koostama?Mul ei oleks üldse mitte rahast kahju. Tellitud toitumiskava oleks asja ette, aga ma saaksin ju ainult paari päeva toitumisplaani, mis põhineb üldistel toitumissoovitustel. Algaja saaks endale ise arvutada toitumiskava vastavalt sellele, mida ta süüa suudab. Näiteks maitsestamata kohupiim ei kuulu kindlasti nende asjade hulka, mida mina süüa suudan, aga see on siin foorumis nagu leiva eest ja ma arvan, et see on igas toimumiskavas sees.
Kindlasti ei PEA toitumiskava tellima. Oleks soovitatav lihtsalt. See koostatakse ju individuaalselt Sulle ja sa võid öelda mida sa ei söö. Ma olen ka vaikselt lugenud artikleid toitumise kohta ja arvutanud, aga siiski jõudnud järeldusele, et oleks mõtekam kava tellida. Midagi tähtsat jätaksin kindlasti kahesilma vahele
rainisk
MemberHind on päris “magus” , pealegi maht on kõigest 256 MB. Kaua sa neid otsi ujud ? Mind vähemalt tüütaks küll pidevalt samad lood ära, ise ostsin 2GB-se (tavalise loomulikult), vaevalt et sellisteid erinevas suuruses on
rainisk
Membernojah, vat kui inimesel on teine hobi veel on ok, või kui pole siis peab kähku leidma teise elueesmärgi millele püüelda…mul on teisi kulturistist sõpru kes on pidand trenniga vahesid pidama teatud põhjusega ja siis on sellistel meestel olnd ikka jube masendus nähes oma aastatega tehtud vormi langust paari kuuga nulli, mehed kel muid huve pea polndgi. ja siis mõeldakse et kui saab siis esimesel võimalusel taas vormi ajamist…
Kui asi nii ühekülgne on siis…
Palju sõltub inimesest. Kas Avo Leok jäi masendusse peale seda traagilist kukkumist ? Tema peab oma armastatud alalt arvatavasti jäädavalt eemale jääma. Aga ta leiab ometi motivatsiooni ravi jätkata ning unistab kord sadulasse tagasi tõusta !
rainisk
MemberSellist asja, peale nii lühikest treeningut küll mõtet osta pole
.Kui sul veel pole, saaksid selle raha eest treening ja toitumiskava tellida (600eek) ja jääb raha veel paremaks toitumiseks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.rainisk
MemberOotaks veel vastuseid/arvamusi
rainisk
Member1) Kõige parem oleks tellida toitumiskava profesionaalidelt .
2) Kui sa mõtled peenemaks saamise all rasva maha saamist, siis rasvaprotsenti tuleb alandada kehas tervikuna, effektiivset lokaalset rasvapõletust ei ole.
Peale jõusaali peaks tegema ikka aeroobset trenni ka ! Üks parimatest variantidest intervalltreening.
Aga ei tea, kas ma olen ainuke, kellele tundub et mitte peale kella kuut mitte söömine tundub kerge ülepingutamisena
rainisk
MemberKindlasti on! See dieet küll suht vaimukas kohati
rainisk
MemberÜks näide paljudest, kuidas inimene, kes on natukene vajaka mõistuse poolest, leidis manala tee….Armani tippmodell näljutas ennast surnuks

…katsu sa sellisele “mõistust” pähe panna….
ahjaa, õigus, meenub, et oma “tõe” pealesurumine on väär, taktitundetu bla-bla-bla… tembeldatakse Vahitorni peatoimetajaks jne jne
Igasugu haigeid ikka on… Öelge, et sellel naisel oli ülemisel korrusel kõik korras ?
rainisk
MemberEi taha ka uut teemat teha..aga küsimus oleks selline:Olen 15 ja pikkus on 181 ja kaal 71 kg. Kõhu peal on ka väike peki kiht. Kas ma saan asjast valesti aru, et see on halb kui ma hommikuti ei söö? Aga mida vähem ma söön seda rohkem kaalu peaks kaduma juu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Käin E K R jõusaalis ja 6 korda nädalas jooksmas. Jooksen ~30min ja ~4km. Jälgin ka toitumist aga olen suhteliselt maiasmokk
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Kas ma käitun õieti ja seletage mulle hommikusöögi põhimõte lahti
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aitähh ette tänades.Ma ei saanud täpselt aru
, kas Sul on kerge “saku lihas” või lihtsalt väike rasvakiht mis ei lase 6pac-il välja paista ?rainisk
Member15 Liiga vara et lihased välja paistaks
?Mul olid biiceps,triceps,sääre ja reielihased kindlasti 13 aastaselt näha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.rainisk
MemberSee arv võib keskmine olla, kuid sõltub paljudest asjadest !
Näiteks – üks mu tuttav teeb 8 h väga rasket füüsilist tööd päevas + 2 h trenni – kokku 10 h energiakulutamist.
Teine samas on kontorirott kelle suurimaks raskuseks on kilomeetrike töölt koju kõndida. Kas nende päevast energiakulu annab võrrelda ?
Abiks võib olla jh BAV arvuti tööriistades.
rainisk
MemberToitumiskava maksab 350.-
Kõige odavam kreatiin (300g) 145.-
Tee siit omad järeldused
rainisk
MemberMina arvan, et suitsetamise ja joomise juures on negatiivseid mõjusid ikka mitu-mitu korda rohkem… ja, misiganes need positiivsed küljed ka pole… ei tasu neid sellepärast “kasutama” hakata…Ma olen 100% nõus! Suitsetamine tapab väga palju inimesi, päästab umbes 1000x vähem (lampi pakutud) mina ei saa näiteks üldse aru miks suitsetada
!1) Muhammad Ali on elus, kuid põeb Parkinsoni tõbe. httee/cgi-bin/cache?query=Cassius+Clay&alates=0&url=http%3A%2F%2Fwww.spordipress.ee%2Fmodules.php%3Fnp://www.neti.Lingimeister OldMan soovitab trükkida NETI otsingusse ” Cassius Clay ” ja saate palju huvitavat tema kohta teada.
Njaa, juu mu sõber eksis siis. Ma ise ka mõtlesin, et Ali peaks elus olema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga suured tänud kõikidele vastajatele
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> jälle sain targemaks !rainisk
Memberhttp://shop.fitness.ee/product_info.php?ma…products_id=331
Väga head randmesidemed ! Soovitan soojalt !
rainisk
Memberkas nikotiinil tõesti pole muid halbasid omadusi kui sõltuvuse tekitamine?või on mul valesti meelde jäänd, et ahendab veresooni jne….
??
ei tahaks uskuda et mokatubakas tervisele mingit negatiivset mõju ei avalda…
AutorPostitused