rainisk
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
rainisk
MemberOlen siis:202cm
80kg
Ja suht peenike, sooviksin teada toitumise kohta(nagu mida süüa ja millal).
Mitu korda päevas trenni teha(mul on endal kodus hantlid olemas ja kava ka, et kas ühest korrast piisab päevas[kui võtta proteiine]).
Kõige peamine küsimus, et kas mulle sobiks selline toode?:http://shop.fitness.ee/product_info.php?cPath=21&products_id=353
Ja kuidas seda ka kasutada?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tänud!
Aga räägi oma kavast. Milline see on? Ma usun, et alakeha (mille treenimine on ka vajalik) on päris raske hantlitega treenida.
Aga mitu korda päevas trenni teha
. Minuarust see küll hea mõte ei ole. Ega need proteiinipulbrid mingid imerohud ei ole, aga see on kvaliteetne proteiinipulber küll kui siiki tahad proteiinipulbreid kasutama hakata. Sellega on kaasas mõõdulusikas ja arvatavasti 1 mõõdulusikatäis (24g valku) või 2 mõõdulusikatäit (48g valku), vastavalt vajadusele. Ma soovitaks parem ikka jõusaalis käia, kui ainult kodus trenni teha. Edu!*Äkki nüüd on arusaadavam*
rainisk
MemberNo pagan. Lihtsalt kohutav, olen nüüd nädala jooksul käinud pmst terve linna läbi, Armanid, Dieselid, Tommyd, Jack & Jones, Energie, Levis, Lee Cooper – kõik on proovitud ja hunnik veel, aga mitte ükski ei lähe jalga..Näiteks Armani brändi kandjatest ma küll aru ei saa. Kui just väga rikas pole. Aga muidu on ju nii tore maksta T särgi eest 1000 EEK
rainisk
Memberno kui ta ütleb, et tal on muna vastu allergia, siis…????Oi oi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> See jäi paraku märkamata. Minu viga
.rainisk
MemberInterneti vahendusel ikka.
rainisk
MemberAga munavalk ? Siin veebipoes on paar sellist munavalgu pulbrit.
rainisk
MemberMõtetu toode võin ma julgelt öelda selle toote kohta, sest tulemus oli 0Olen märksa usaldusväärsematest allikatest märksa paremaid arvamusi kuulnud !
Ja kui sa juhuslikult selle toote kirjeldust lugesid, siis äkki märkasid,et see parandab valgusünteesi. Kui sa valku ei söö piisavalt siis pole ka toote effekt see mis võiks. Ja tugitoolis istumisega ei tee sind miski tugevaks.
rainisk
MemberTere ImreKuna oled parima reljeefiga minu arvates , siis ehk viskad pilgu peale kui praegusel kiirel ajal aega leiad.
Olen 21aastane mees,92 kilo ja 189 pikk,endomorfi kehatüüp ja tahaks saada reljeefsust ning rasva põletada.
Toitun nii
9.00 kolm muna, viil jassi leiba singi juustu ja tomatiga, 2 klaasi keefiri
12. 30 pakk 5% kohupiima moosiga ja õun või pirn
16.00 riisi, liha ja salatit, viil leiba ja 2 klaasi piima
20.00 200g kodujuustu kurgiga või tomatiga
hommikuti ja õhtuti kalamaksaõli ka.
trenni teen 4 korda nädalas , siit lehelt võetud edasijõudnute kava järgi kuskil 17.00 ajal ja pärast trenni joon sheigi 40 g valku ja 40 süsivesikuid.Praegu teen aeroobset , kuid varsti lisan intervallid.
Mida peaksin toitumises muutma et kaalu hakata kaotama? Ise mõtlesin et võtaks näiteks süsivesikud sheigist välja , sööks rasvatut kohupiima, rasvatut piima. Oleks sellel mõtet? Praegu nagu kaal kõigub.
Ja teine küsimus on trenni kohta. Kas oleks kasulikum teha reljeefitsüklit kus lihased tehakse 2 korda nädalas läbi või piisab kui teen lihased nädalas korra läbi ja lihtsalt kordustega 12-15?
Aga kas süsivesikute sheigist ära võtmine on ikka hea mõte ? Kui pole süsikaid, ei taasta lihased oma glükogeeni varusi ja insuliini tase ei tõuse ning lihastesse jõuab vähem toitaineid (valku)
rainisk
MemberKas see midagi halba ei tee kui igapäev 3 muna sööd ? Küsimus siis sellest et ema ütles mul et see ei ole hea nii palju muna süüa
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kolm muna sind küll ei murra.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Bonsuna ütles kuskil teemas, et sööb ikka tublisti üle 10 muna päevas- niiet
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>rainisk
MemberKui teen ntx rinnalihaseid 3x (nädalas) ja 3x (nädalas) õlalihaseid on see mõtekas? nagu kohe peale rinnalihaste tegemist teen õlalihased ära.suht kahtlane süsteem aga arenen nii päris hästi … peaaegu 3 kuud olen käid. Tulemus on märgatav! Või kellegil oleks mõni Hea kava välja pakkuda jalgu ei viitsi eriti teha noh mõned harjutused ikka teen kah.
Kindlasti ei ole mõtekas! Rinna ja õlalihased saavad ülekoormuse ja kui muid lihaseid ei treeni siis varsti keha “tasakaalust” väljas ja hakkavad igasugu hädad pihta! Otsi korralik kava – Tööriistad – Treeningkavad , seal all mitmeid kavasi ! Sa võid areneda jah, alguses arened nii või naa ! Oleksid arenenud palju rohkem kui oleksid korraliku kava järgi teinud. EI VIITSI JALGU TEHA ? Aga sa näiteks välja viitsid hingata peale sisse hingamist
rainisk
MemberAga kas see on normaalne, et joon umbes kahe tunni pikkuse trenni jooksul ära 2l vedeliku (vett, mineraalvett, spordijooki) ?
ja kui mõelda palju ma muidu joon siis tuleb päevas oma 4 l ära. Olen 183 cm pikk ja kaalun 70 kg. On seda palju ? Ise küll ei tunne, et midagi hullu oleks.
rainisk
MemberNo kui sa tõesti nii arvad, siis osta ära. Aga otsi netist, äkki leiad kuskilt 512MB mäluga mängija? 256 MB-ga hakkavad sul lood juba ühe treeningu sees korduma peaaegu
rainisk
MemberKõige kiiremini saab liigsest rasvast lahti rasvaimuga.(mida ju oldman tegelikult ei soovita
rainisk
MemberTeist kreatiini ära kindlasti võta! Aga ma arvan, et ära siis uuel tootel laadimiskuuri tee, selle kreatiini annus (10g per serveering) on niigi päris suur ja lihastes on mingi kreatiini tagavara olemas. Proteiini oleks küll soovitatav tarbida. Selle kohta on öeldud, et kui tarbida kreatiini ilma proteiinita, on vigastuste küsimus mitte kas vaid millal.Edu !
rainisk
Memberselline probleem et olen 17a. 180cm pikk ja kaalun 62kg.sellise pikkuse kohta väga hädine kaal.söön kyll palju aga juurde ei võta?mida teha?jõusaali kylastan ka päris tihti.Kas sa KÜLASTAD jõusaali (nagu paljud) või teed seal korralikult trenni ka ikka ?
Kui tihti aeroobset trenni teed ?