rainisk
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
rainisk
MemberÜks üsna kiire jalgpallur, kes jäi meelde 2006.a MM-ist on Saksa koondise ääremängija David Odonkor. Kommentaatorid rääkisid ka midagi tema 100 m aegadest, mis minu mäletamist mööda jäid ka alla 11 sekundi. Parandage mind, kui eksin.
Ja teine kiire ääremängija on Hollandi ja Chelsea mängumees Arjen Robben.
Kui rääkida Eesti jalgpalluritest siis nende 100m ajad jäävad kuskil minuti sisse
rainisk
MemberVäga hea kohupiim on Farmi “Lahja” (2,5%-ne) rosinatega
rainisk
MemberElan mingis kahtlases pommiaugus ja käin kohalikus “jõusaalis”, või kuidas seda nimetada
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Talvel headel päevadel 0 C sees, näiteks täna oli 10 C
ja selle nädala alguses registeeriti jõusaali selle aasta rekordtemperatuur- 17 C. Esimesed hantlid saabusid siia ka alles kuu aega tagasi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga muidu masinaid isegi on kuigi ruum väike.Parem kui mittemidagi… aga mitte palju parem
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .rainisk
MemberTorrenti saite on rohkem kui mõnel peas karvu
.Ise olen kasutanud http://www.torrentspy.com , http://www.torrentportal.com või üht suurimat – http://www.isohunt.com
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.FTP-des aja filme ja asju tikutulega taga
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.rainisk
MemberParem on ikka värskena juua ! Kohe peale segamist, mitte peale kahte tundi seismist.
Mul hakkas näiteks kreatiinmonohüdraat (fasti oma) juba kümne minutiga põhja vajuma :S.
rainisk
MemberSöö korralikult , võta siit lehelt korralik kava, varu kannatust ja lihast tuleb mis mühiseb
rainisk
MemberJah, tõesti on nikotiinil negatiivseid mõjusid.Siiski on tal ka positiivseid, kuid neist ju ometi kõvasti ei räägita…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Snusisõber.
Oh jaa – nikotiin sama kasulik ju kui vitamiinid tead
. Ja tore, et see igal aastal miljoneid inimesi ei tapa maailmas
MemberEi ole selles sittagi head! Minge kuskile nurgataha häbenema oma nikotiininäljaga. Pole siin midagi poppi ja noortepärast nikotiinis. Vaevalt et härra Kalmuski oma suitsetamise üle uhke on.Paraku on suitsetamine tänapäeval popp ja noortepärane :S. Näiteks – minu klassis on 8 õpilast ja mittesuitsetajaid peale minu veel ÜKS … masendav protsent või mis ? 75% suitsetajaid ja 25% mittesuitsetajaid
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Ja siis väidavad mulle ka, et küll ma ükskord veel suitsetama hakkan
.rainisk
MemberNäiteks Kaido ‘rusikas’ Leesmanni rinnaltsurumise maksimumi tõstvas kavas on surumine kaks korda nädalas sees! Pole veel ise jõudnud katsetada aga ma usun, et see tõstab maksimumi küll suhteliselt kiiresti.
rainisk
MemberÜldiselt oleks soovitatav biitseps ja triitseps ühel päeval teha
rainisk
Memberpikajuukseline = nainemetalist = lauskarvane
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eesti ühe tuntuima lühifimi “Tulnukas 2006” järgi on karvastel ja nendel metalistidel üks päris hea nimi veel
, mida parem siinkohal nimetama ei hakka
MemberKui sa tõesti ei leia midagi muud,siis osta see ära. Mina ostaks selle ise samuti ära,kui ujumine nii suureks hobiks oleks!
Leian,et see ei ole asi,mille pealt kokku hoida…kuna tegemist on suhteliselt haruldase tootega. Kui tõesti armastad muusikat,siis lase käia ja osta ära:)
See,et sul seal mõni MP3 kordub pole küll mingi katastroof. MP3-e peale lastaksegi lood,mida tahad uuesti ja uuesti kuulata!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See on küll erinev. Selliseid lugusi ikka vähe mida päevast päeva, mitu korda päevas kuulata tahaks.
Ise küll seda ei ostaks, aga no kui ujumine nii suur hobi ja raha pole probleem siis go for it.
rainisk
Member40-80X kätega üles alla(ei tea eriti harjutuste nimesi)siis olen istuli ja lükan kukla tagant hantleid üles, mingi 20X
siis veel istuli küünarnukist saati tõstan põlve pealt hantlit üles, mingi 20X
siis selili lükkan rinnalt 30X
ja mingid on veel(ei oska seletada
)Ei raatsi jõusaali minna(raha napib), aga ma loodan hantlitega hakkama saada ja jooksmas käin ka ikka(mingi 3-4km)
…ja kas ma võtan siis enne ja peale trenni 1 “lusika” täie?
ja kas see toode on mõeldud algajatele, kes pole varem kasutanu lisandeid?
Et, selle toidulisandi jaoks on raha, aga jõusaali külastamise jaoks mitte
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?Otsi endale siis mingi odavam jõusaal ja osta seal kuupilet kui võimalik on. See trenn tundub küll “Just for fun” olema, vaevalt see sul midagi treenib, seda enam kui oled juba aasta teinud seda. Siin ei aita arengus mitte proteiinipulber vaid korralik treening.
Vali siit lehelt endale sobiv kava TÖÖRIISTAD-> Treeningkavad ja hakka jõusaalis käima ning korralikult toituma. Kogu muusika.
rainisk
Membertundub, et siinkohal oleks otstarbekas selgeks teha, et biokeemias ja meditsiinilises terminoloogias on: PROTEIIN=VALK. Rakendusbioloogias, nt põllumajanduses, tehaks vahet, kas on proteiin v valk (enamasti kasutatakse sõna “toorvalk). Seega võiksid siinsed kasutajad aru saada, et need 2 sõna on sünonüümid.Antud juhul pidas kasutaja proteiini all silmas proteiini toidulisandit, mida müüakse pulbri kujul.
Jah, ega kogus hantlite tõstmine ammendab end üsna ruttu. Kuna oled juba aasta otsa teind, siis enamat sellest lihasmassist, mis sul praegu on, sul küll loota pole. Kui võimalik, mine jõusaali ja hangi endale korralikud kavad. Edu
Vabandust, sõnastasin ennast valesti
. Lihtsalt kirjanitest harjunud mitte samatüvelisi sõnu lauses kasutama paraku (tundub,et alateadlikult). Pole siin foorumis päris esimest korda ja tean, et proteiin on sama mis valk. Tegelikult oleks pidanud lause mõte olema see, et proteiinipulber ei ole mingi imerohi , aga kui siiski tahad seda kasutada, siis on see on küll kvaliteetne proteiinipulber
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .aprill 21, 2007 at 8:38 e.l. in reply to: Peavalu trenni ja pingutuse ajal või järel, pingepeavalu #112839rainisk
MemberJah, nagu seal teemas on öeldud, peab suurt tähelepanu pöörama hingamisele. Hinge kinni hoides tekkib rõhu tõus rindkeres, mis suureneb veelgi lihaskontraktsioonidega ning võib takistada vere voolu ajju ja südamesse. Selleks, et vältida peapööritust, peavalu ja vererõu tõusu, tuleb harjutuste sooritamise kestel rütmiliselt hingata. Hingata on soovitav välja vastupanu ületavas faasis ja sisse vastupanu langetavas faasis.
AutorPostitused