rainisk
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
rainisk
MemberSai kah see film lõpuks ära vaadatud. Kuu aega teistest hiljem , aga parem hilja kui mitte kunagi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Film on väga tasemel. See film võiks olla “kullafondi” riiulil, kui mul see oleks. Ainuke asi, mis ei meeldinud, olid need fantaasiasõdalased seal lahingus. Kümnepalli skaalal 11 punkti film
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.rainisk
MemberMitte kahes seerias kuus kordust,vaid kuues seerias kaks kordust
Tegelikult ka nii või ? Mina mõtlesin oma lolli loogika järgi küll teistpidi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .rainisk
MemberTere!Küsin siiasamma teemasse, ei hakka uut teemat selleks tegema. Näppisin tööriistade alt surumiskava ja ei suutnud kohe kuidagi aru saada sellest.. kuidas see kava siis välja peaks nägema?
Näiteks see..
1.nädal 6×2 80% 80
mida see 6×2 endast kujutab? tahate öelda et kuus seeriat 2 kordusega? sellist asja kuulen-näen küll esimest korda.. samuti ka teisipidi oleks imelik kaks seeriat kuue kordusega.. väheks nagu jääks..
igatahes loodan et keegi oskab mu dilemmale lahenduse leida
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See leht on abiks spetsiaalsele surumiskavale raskuste arvutamiseks !
Palu Kaido ‘rusikas’ Leesmannilt, et ta Sulle kava saadaks.See on spetsiaalselt rinnaltsurumise maksimumi arendamiseks. Seal on kaks rinnapäeva, üks raskem, teine kergem ja sealt lehelt saad siis raskused vaadata.
See konkreetne näide (1.nädal 6×2 80% 80) tähendab, et esimesel nädalal, esimesel päeval teed 80 protsendiga oma maksimumist (mis on selle näite varal 100 kg) kahes seerias, kuus kordust ! Lihtne !
rainisk
MemberKui sul oleks rasvaprotsent 45 siis sa enam ei elaks. Ma pakuks mingi 25… . Aga nagu juba öeldi siis selliste andmete järgi ei saa rasvaprotsenti mõõta!Ma pakuks küll 30 umbes, ühel tuttaval on ka rasvaprotsent 25 aga midagi hullu küll näha pole, rääkimata sellest, et vöö ümbermõõt rinnaümbermõõdust suurem oleks. Aga läbi neti ei saa seda kuidagi mõõta paraku.
rainisk
MemberTekib küsimus, miks ta üldse politseis töötab?
Palga pärast ta seal vaevalt on

Politseis ta töötab ( või siis töötas ) sellepärast, et talle meeldib see
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Mitte raha pärast. Seda ta ütles ühes videos.rainisk
MemberKõik inimesed on äraostetavad. Ainult summa on erinev ! Alati ei pruugi hind olla raha.
rainisk
Memberhahhaa, ma küll ei taha minna loodust vaatama kulturismivõistlusele, tahan ikka kolle näha. wägew olex kui dopingukontroll spordis üldse puudux, siis näex tõeliselt võimsaid tulemusi, põnevam ikka kui loodust või tervisesportlast vaadata!No selline arvamus ongi tulnud neid “kõige suuremaid” vaadates kelle kõrval ülejäänud väiksed tunduvad.Oled harjunud sellisi vaatama ja imetlema. Kui keegi keelatud aineid ei tarbiks siis sa ei oskaks selle peale mõeldagi võibolla. Ja oleks huvitavam vaadata ka kui tase oleks ühtlasem.
rainisk
Memberpalju lihtsam oleks kui nii olümpiaaladel kui kulturismis oleks 2 kategooriat: steroididega ja ilmasaaksid need rahuldatud, kes tahavad kolle ja need, kes tahavad inimkeha võimete piire näha
Ja mis selle olümpia ala nimi oleks ? Igastahes võistluse nimi võiks olla kas “Freakshow” või “Enesetapjate kõrgliiga”.
rainisk
MemberProffid suudavad isegi rohkem
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Kunagi oli aegmaha.ee-s üleval videolõik, kuidas Dove endale reklaaminäo sai
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Mingi “põssa” tehti ikka väga ilusaks !rainisk
MemberMinu teada on isegi need inimesed ära surnud kes toidulisandeid ei tarbinud.Ei usu
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
😆 Aga tegelikult proovi nii, et võta ainult peale treeni
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Muul ajal proovi valk tavatoidust kätte saada.Kui võtad liigapalju valgupulbrit, saavad neerud liiga palju vatti ! Ja jooma peab suht palju !
rainisk
MemberSuurt kõhtu ei saa kah väga kiiresti minuteada.Kindlasti kiiremini kui suured lihased
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.rainisk
Memberkust seda raamutut oleks saada?Tahaks ka teada!
rainisk
MemberAsi on maitses
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Aga üks suve “naelu” kindlasti Kivõli Hillclimb ! Juuli viimasel laupäeval Kiviõli vanal tuhamäel. Ise sellest küll ilma ei taha mitte mingil juhul jääda. Kasvõi jalgrattaga sinna. Siis läheks ainult õllejooks raskeks !
Ja siis Aerosmithi konsert 5. juulil A. Le Coq Arenal !
rainisk
MemberKoolis ütles ükskord üks õpetaja, et poepiim ikka üks lurr on, ei määri isegi klaasi ära, lahja nagu vesi.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Viimasel ajal olen ka paraku poepiima peale pidanud üle minema
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .rainisk
MemberMa olen suht kindel, et kõige tõhusam massilisaja asub järgmisel lingil
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ! http://shop.fitness.ee/product_info.php?cP…products_id=152 -
AutorPostitused