rainisk
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
rainisk
MemberKas nii sobib ?Terad sõkaldest eraldatud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Väga hästi sobib nii
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.rainisk
MemberÜks sõber rääkis mulle, et banaanis on midagi krampide vastast, või tähendab krampe ennetavat. Kas see on nii ? Ja kui siis mis aine see on ?
rainisk
Member1) Tahaksin teada, et kas kui ma võtan pool pudelit fat burnerit ja 2 kofeiini tabletti, et kas see on piisav, et tõhustada rasva põletust? Või peaks jooma terve FT ära ja võtma kofeiini tablette ?2) Kust võiks leida erinevaid bitsepsile mõeldud harjutusi?
aitäh!
1) Milline fat burner ? Neid on 1000, 2000, ja 3000 mg L – Karnitiin-iga.
2) Kui tugevaid kofeiini tablette ? St mitme milligrammiseid ?
Biitsepsiharjutusi leiad ka Tööriistad-Harjutustepank, ja kliki biitsepsi peale.
rainisk
Memberyhele on rohkem antud kui teisele, see on kindel.. te öelge mis tahate.Ega selle peale ei oska muud öeldagi, kui sinu geniaalsust takka kiita. Igaüks ei saa ju kõikedeadja olla
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .rainisk
Memberhttp://forums.fitness.ee/index.php?showtopic=11745&st=20
Selles teemas on juba antus filmiks treenimisest räägitud.
rainisk
MemberNatuke teine teema, aga ma ei saa aru, miks mõned pöialt teiste sõrmedega ühel pool hoiavad, päris mitmeid selliseid õnnetusi leiab netist:Uhh, seda videot vaadates käis endal ka nõks läbi, vaadatagi valus.
Seda ei tohiks vist ikka juhtuda kui tõesti maksimaalse lähedast raskust ei proovi.Sõltub kelle maksimaalse lähedast, mina kui algaja ei jaksa õnneks sellisi raskusi liigutadagi, millega nii võib juhtuda.
rainisk
MemberMinu lemmikud-
tegevatest- Jay Cutler
läbi aegade- suur Arnold Schwarzenegger
Eestis- Marek Kalmus
rainisk
Memberhttp://www.bbszene.de/html/2007/kim_kold_0…0A2928_prot.jpg
Wow, mis hantlid/käsikud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Väga võimas vend. Kui vana ta on ?
rainisk
Member2h või 1h40m on ikka liiga palju. Selle aja jooksul viimastel minutitel on organism tõenäoliselt nälgas ja nutab, ja sina aina annad takka uute seeriatega.Eks see ole kah individuaalne, aga eelmise kava järgi tehes oli üks trenn nädalas kaks tundi ja lihas kasvas mis mühises ning jõudis täiesti rahulikult ära ka taastuda.
rainisk
MemberÕnnitlused mõneminutilise hilinemisega minu eeskuju eeskujule.
rainisk
MemberKoostaja saad ise valida. Siin lehel võib valida kas Ott Kiivikas-e, Marek Morozov-i või Argo Ader-i vahel.
rainisk
MemberKiivikas, kelle firma Robocop sisustas Võsu uhke spordihoone jõusaali, peab asulat ilusaks treeningukohaks. Ta leidis, et vald võiks kaaluda jõusaali suurendamist, sest treeninguhuvilisi on raske ära mahutada.
“Tänavu said laagrisse registreerida kõik soovijad, ka ala fännid. Aga järgmisel aastal peame ilmselt seltskonda pisut piirama,” lausus ta.
Noh päris tore siis, järgmine aasta enam algajad osa võtta ei saa ?
rainisk
MemberEi tea, mulle küll muljet ei avaldanud
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mulle ka mitte.
Suhtkoht mõttetu!
rainisk
MemberMida mina arvan “PEREKOOLIST” saab lugeda siit —> mõttetu kanade (või siis kägude) kaagutamine.Enamus istuvad õhtul kodus oma ahtrit laiaks ja … nutava, et mees ei austa neid, aeleb ringi ja joob liiga palju; laps on halb; pesu ei taha ise sirgeks minna ja tolm kasvab üle pea, mehe juurest ei saa ära minna, kuna siis pole millegi eest elada või palk on selleks liiga väike
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Jube saamatute inimeste klubi sinna kokku kogunenud. Kuidas saab kulturist-sportliku kehaga mees meeldida kui oma mees on kõike muud kui sportlik
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täiesti nõus sinuga
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minu arvamus kulturistide välimuse kohta on viimase 2, 5 aasta jooksul ikka totaalselt muutunud. Varem ma vaatasin ja nägin ainult koledat lihamäge..ikka fuihh ja fuihh nagu mu sõbranna praegu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Näitasin talle mingipäev Kalmuse pilti näiteks ja oh mis näoilme tuli
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Aga kui mina vaatan siis näen hoopis ilu, mitte midagi jubedat. Et harjunud vist juba…
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mul oli ka sama lugu, kui hakkasin pea 3 aastat tagasi ennast vaikselt liigutama, seisis sugulase jõusaalis mingi valgupulbri pakend kus oli peal päris tõsine härg. Siis mõtlesin kah, et selliseks küll saada ei tahaks, aga kui nägin kui palju vaeva peavad nad nägema ja kui juba endal hakkas mingi lihas kasvama siis mu seisukohad muutusid. Ja päris totaalselt.
rainisk
MemberHeh, olles näinud “Ameerika naljakaimaid koduvideosid” nii palju nagu ma olen, ei julge ma enam batuudile ligigi astuda
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nende kohta seal videotes võiks öelda, et mõistus ei ole enda teha. Selle pärast pole vaja batuuti küll karta, valedes kätes on iga asi ohtlik, ka veest võib surnuks juua.
-
AutorPostitused