rainisk
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
rainisk
MemberNoo te leidsite ikka superteema mille üle vaielda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Mis järgmiseks ? Hakkate vaidlema millised on ilusad naised, kellel on kõige ilusam naine, lahedaim auto ? Kes tahab, kuulaku Rapi, kes tahab kuulaku Metalit. Oma asi.daemonium- no neile ei meeldi sinu muusika ja sina sõimad nende muusikat, pole mõtet ju rohkem tolerantsi ja vähem sõimamist ning negatiivseid emotsioone. Samamoodi võivad ju nemad öelda, et kõik Metali kuulajad homoparaadile.
intsu007- kust sa seda välja loed, et teema algataja tahab hevit kuulata ?
Väga kurb on see, et üle eesti levivat Rocki raadiot ei ole, Tallinnasse sattudes olen kah Maniat kuulanud.
Üldiselt on eestlane siiski Rocki rahvas. Seda näitasid eriti hästi selle suve suurkontserdid.
Aerosmithi kontserdil, kus kõige odavam pilet oli 800 eek käis üle 20 000 inimese ja 50 Cent-i konserdil, kus pileti hind oli 350- 550 eek käis alla 15 000 inimese !
Üldiselt võiks selle teema lukku panna, mõttetu vaidlus muusikamaitse üle.
rainisk
MemberTööjuures ma olin ükskord terve päev põlvili asfaldi peal, pärast põlved mitu nädalat valutasidMis tööd sa siis teed
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?rainisk
MemberMõtlesin, et tõlgin selle jutu ikka enda keelde ka, sest paljudel pole olnud võimalust koolis inglise keelt õppida kuid see jutt on seda väärt. Originaal võib olla parem, aga mõtte saab ka minu versioonist kätte.
Elu õppetund.
Kunagi ammu toimus konnade võidujooks.
Eesmärgiks oli jõuda kõrge torni tippu. Paljud inimesed kogunesid torni juurde, et neid näha ja ergutada.
Võistlus algas.
Tegelikult inimesed ei uskunud, et konnad jõuavad torni tippu ja kõik hüüded, mis võistlejateni kostusid, olid sellised:
“Milline valu ja raskus” “Te ei saa sellega hakkama”.
Konnad hakkasid endas kahtlema.
Inimesed jätkasid:
“Milline valu ja raskus” “Te ei saa sellega hakkama”.
Ja konnad hakkasid ühe kaupa alla andma,
väljaarvatud üks, kes ronis edasi.
Ja tema üksi, väga suurte jõupingutustega, jõudis torni tippu.
Peale võistlust läks üks katkestajatest võitja juurde, et küsida, kuidas ta suutis jooksu lõpetada.
Ja avastas, et võitja…
oli kurt !!
Ära kunagi kuulake negatiivse suhtumisega inimesi, sest nad röövivad sult sinu suurimad pühendumused, lootused ja eesmärgid.
Alati pea meeles jõudu neis sõnades, mis on sulle öeldud või mida oled lugenud – ALATI MÕTLE POSITIIVSELT.
POSITIIVSELT !
Järeldus: Alati ole kurt nende jaoks, kes ütlevad, et sa ei suuda ega saavuta oma eesmärkideni jõuda või oma unelmaid järgida.
Siinkohal lisaks enda poolt ütluse- võitjate üle kohut ei mõisteta. Oma eesmärkide saavutamiseks tuleb teha kõik endast olenev.Ja kunagi oled õnnelik ning meenutad heldimusega neid raskeid ponnistusi !
Ma mäletan selgelt, et kunagi(esimeses klassis) kui teised suusatasid juba väga hästi oma vanuse kohta, ukerdasin ma rajal poole aeglasemalt ja kukkusin tihti, teised vaatasid ja kihistasid naerda. Algus oli loomulikult raske, aga ma ei andnud alla. Kukkusin, aga tõusin jälle püsti. Üritasin ja üritasin. Lõpuks õppisin suusatamise ära ning sellel talvel osalesin Viru Maratonil, küll oma võimetele vastaval pooldistantsil, kuid siiski. Enda koolis mul enam suusatamises vastast polnud sellel talvel. Kõik see on tulnud raske tööga, aga on seda väärt.
Umbes sama lugu on mul olnud jalgrattasõiduga ja ujumisega. Jalgrattaga sõitmise õppisin selgeks alles 7 aastaselt, kui teised olid sõitnud juba vähemalt kaks aastat. Aga nüüd ei ole kedagi kes suudaks jalgrattasõidus minuga tempot pidada. Sügisel plaanin osa võtta Rakvere Rattamaratonist. Ujumine ka sama story-ga – teised ujusid juba pikalt suures ja sügavas basseinis, mina ukerdasin laste basseinis, alguses julgesin ujuda suures basseinis ainult ääres, et oleks kust kinni haarata, nüüd ujun juba vabalt , ka meres ja järves mille sügavust kalda äärest üle kümne meetri, ning tahan järgmisel suvel osa võtta kohalikust Tudu Triatlonist. Kõik mis olen saavutanud spordis, on tulnud töö ja tahtejõuga. Paljud ei uskunud, et jaksan Viru Maratoni sõita, aga nende suhtes olin kurt konn. Ja saavutasin selle mida lootsin.
Hea otsusekindluse ja tahtejõu proov on noole purustamine, teravik kõri kõige vähem kaitstud osas, selle testi olen ka läbinud ka testi tegija ütles, et minus on otsusekindlust, saavutamaks mida iganes. Niiet uskuge endasse, tehke tööd ja nähke vaeva ! Siis tuleb tulemus !
Tuli küll pikk ja teemast natukene möödaminev jutt, kuid loodan, et keegi paneb midagi kõrvataha.
rainisk
Memberintsu007, miks sa lased oma 12-aastasel vennatütrel endale midagi ette heita? Kui sul on eesmärk, siis tööta selle nimel ja las teised räägivad, mida tahavad. Seda enam, kui nad on noored ja ei tea asjast midagi. Kuula parem teisi, kes sind toetavad…Õige! Ja selle kohta on üks sügavamõtteline lugu, paraku selle eestikeelser varianti ei leidnud, seega peate leppima ingliskeelsega. Ma arvan, et enamus on seda juba lugenud .
A Lesson of Life
Once upon a time there was a race of frogs
The goal was to reach the top of a high tower.Many people gathered to see and support them.
The race began
In reality, the people didn’t believe that it was possible that the frogs would reach the top of the tower, and all the phrases that one could hear were of this kind:
“What pain!!! . They’ll never make it!”
The frogs began to doubt themselves.
The people continued:
“… What pain!!! They’ll never make it! …”
And the frogs, one by one, admitted defeat,
except for one frog that continued to climb.
At the end he, alone, and with and enormous effort, reached the top of the tower.
One of the quitters approached him to ask him how he had done it, to finish the race.
And discovered that he…
.was deaf!
…Never listen to people who have the bad habit of being negative… because they steal the best aspirations of your heart!
Always remind yourself of the power of the words that we hear or read – always think positive
POSITIVE!
Conclusion: Always be deaf to someone who tells you that you can’t and won’t achieve your goals or make come true your dreams.
rainisk
Member5 päeva?Nii kaua…mul on juba kolme päeva pärast taastunud lihas ja jälle jõudu täis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> või ainult tundub nii ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See on ikka ülimalt individuaalne, kui kiirelt ära taastud. Ja sõltub ka ju sellelest, kas suudad lihasede täiesti “läbi võtta”.
rainisk
MemberAga kas jalgrattasõit on ka hea massi treening (jalgadele), nagu näha on enamikel jalgratturitel sellised “pakud” all, kuigi see tundub rohkem sellise aeroobse töö moodi ?Ei see väntamine vist massi kasvata. Pigem nad jõusaalis jalad “pakkudeks” treinud ja rattasõidus tuleb lihtsalt kasuks (järsud spurdid, järsud tõusud).
rainisk
MemberKorraliku soenduse tegid ja venitasid ilusti pärast ? Mul olid ka üle pika aja lihased valusad. Aga põhjus vist selles, et kuidagi imekombel ununesid venitused
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Noh teine saal, palju korralikum varustus ja juu olin siis nii hajevil…rainisk
MemberMa ei osanud kuhugi postida, aga probleem järgmine:Kirjutasin kommentaari Jackie blogile ja teksti lõpuosa sattus paremale olemasolevale tekstile peale.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Milles probleem?
Jah, mul sama probleem, blogide kommentaaridega lugemisel, enda arvutis seda jama pole, aga sugulaste juures just.
Aga mul oleks ka küsimus- kuhu on kadunud “tsitaat”-i nupp. Teinekord oli seda päris hea kastutada aga viimastel päevadel enam seda pole.
rainisk
MemberEi tahtnud uut teemat tegema hakata, aga mis arvate, kas see toode võib aidata lihast säilitada maratoniks treenimise ajal ning kas see on oma hinda väärt. Millegipärast eelistaks BCAA kapslitele ikka pulbrit, eitea miks.
rainisk
Memberräpp minuarust sobib ilusti jõusaali
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Räpp ja jõusaal- mõlemad nagu getovärk
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Aga no ei räpp ega miski muu ei saa Metallica ja Rammstaini vastu
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .rainisk
MemberOn ka muid ergutavaid ja mõtlema panevaid jooke..vähendavad stressi ja palju muud.Üks lemmikuid on Guaraana tee. Tass guaraana teed hommikul on parim. Ergutab +veel palju muid häid omadusi.
Teine on Mate ehk paraguai astelpaju. Selle valmistamine on natuke keerukas ja paljudel pole viitsimist sellega jamada. Aga väga mõnus asi on. Rohkem saab lugeda siit Mate jook
Ka tee sisaldab kofeiini
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Aga siin lehel kofeiini kohta mitmeid erinevaid artikkleid, ja mõõdukas kohvijoomine midagi väga hullu ei tee. http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=2425
http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=3828
http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=1782
Need mõned huvitavamad artikklid sel teemal.
rainisk
MemberNoo rauakolin on ju parim muusika
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Aga tegelikult on mul sellessuhtes vedanud, seal jõusaalis kus ma käin võin ise ükskõik mis muusikat panna. Ja mitte kõrvaklapidest vaid kõlaritest.rainisk
MemberEks ikka õige toitumise ja treeninguga. Telli profesionaalilt treening ja toitumiskava ja rasvaprotsent alaneb.
Paraku ainult reitelt sa rasva põletada ei saa, ikka kehalt tervikuna.
Üldiselt kasuta otsingut, sest selliseid teemasi on kümneid, kui mitte sadu. Loe artikleid ja teisi teemasi uuri asja. Ja ära suhtu treeningusse/rasvapõletusse nii pealiskaudselt “mingite ainete nimetusi”
rainisk
MemberRasvaprotsendi langetamine ning lihaste suurendamine harilikult samaaegselt ei taha hästi toimuda.
Muidugi kui üsna algaja treenija oled, siis küll jah mingil määral, sest lihas lihtsalt kasvab hästi alguses. Väidetavalt Methoxy pidavat andma sellise efekti, et lihast kasvab veidi juurde ja samas rasva% langeb, ka natuke staažikamate treenijate puhul, ei tea, ise pole proovinud seda (ja pole veel staažikas treenija ka
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )AutorPostitused