rainisk
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
rainisk
MemberKas see on õhuke raamat? Alla 20 lk vist? Siis ma olen seda sirvinud, tõtt-öelda polnud see küll abiks.See pole vist see raamat. Minu eksemplar on 130 lk.
rainisk
MemberAga kui küsida tohib, siis miks sa saalis ei käi, kui linnas elad? Ilma raskusteta on võimalik treenida, aga vaevalt nii häid tulemusi saad.
rainisk
MemberRaskusi pole vaja, hetkel juba olemas hantlitel. Kinnitusi ka vast vaja pole, sest peaks sobima ka hantli kinnitused.Kuda sa nende hantli raskustega veel trenni teed ? Neid ju ainult mõne kilo jagu.
rainisk
MemberKui sa nii palju jooksed siis ma ei usu , et sul jõu ja lihasenäitajad paranevad .Jõunäitajad võivad küll paraneda, või noh, paranevad kindlasti. Paranemise kiirus on iseasi.
rainisk
MemberVäga huvitav tekst, siia lehele sattusin 23:45 ja nüüd siis tekst läbi, tõsi küll vahepeal sai natuke millegi muuga ka tegeleda aga siiski, sellesse teksti peab süvenema. Loomulikult ei ole olemas sajaprotsendilist tõde, aga oma osake tõtt tundus selles tekstis olema. Öeldakse, et geeniused ei ela kaua, see tekst ka põhjendab ära miks, selliseid seoseid oli siin küll ja veel. Paneb ikka mõtlema.
rainisk
MemberNo selge siis…tegu JAAN TOOTSIGA
“>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jaan Toots on vist tsipa vanem kui 25 kui ma ei eksi
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Aga jõusaali koju ehitamine oleks ju hea küll, aga suhteliselt kulukas ettevõtmine.
rainisk
MemberOMG, see ei saa ometi tõsine postitus olla
“>Minu arust ka mitte.
rainisk
MemberParaku tuleviku sõdasi ei peeta enam jahipüssiga metsa joostes. Sõja saatus otsustatakse nagunii Kremlis, Valges Majas või mõnes muus sõjas osaleva riigi valitsuses.Tänapäeval on moodused ja relvad teised kui tuleb sõda, peab Eesti lootma NATO-le, sest Eestil lihtsalt ei ole vahendeid/ressursse/piisavalt sõdureid. Ja rahuajal pole sõdureid vaja. Seega minuarust on ajateenistus militaarselst seisukohast mõttetu. Olgu ülejäänuga, kuidas on. P.S ise ei ole suur sõjaväe vastane, eks paistab, millal endale kutse tuleb, sinna on veel nagunii aega ja eks siis vaatab edasi.
rainisk
MemberMinul kah sama jama.
rainisk
MemberKui sa tead, et sinu purjus peaga autojuhtimise tagajärjel võid minna organidoonariks, või võib selleks saada sinu lähim sugulane, siis ei istu sa napsusena rooli. Selline asi kasvatab kohusetunnet enamgi kui ainult endaga arvestamine. Kas pole?Loomulikult ei maksa seda juttu võtta sõnasõnalt, aga roolijoodikud peaks saama igaljuhul karmima karistuse kui seda on praegu.
Eile jälle üks tropp ajas mitu noort rattatüdrukut “alla” , Üks neist koomas, teine üliraskete vigastustega. Tõsi, juht oli kaine. Ka sellest olen siin just äsja juttu teinud, et ratturitega peaks rohkem arvestama teedel. Kusjuures ratturid ei olnud maanteel omapead, vaid neid saatis treener saateautoga. Saateauto oli esimene kes paugu sai. Kui teda poleks tüdrukutel taga sõitnud oleks see hull veoki juht ratturistest vist otse täie lauluga üle sõitnud.
Noh, selline seadus ei saa küll kunagi teoks, aga mulle meeldib teoretiseerida. Oletame, et kui Su poeg kunagi täisealiseks saades läheb kuskile ööklubisse, ja salaja pannakse mingi tablett talle joogi sisse, mis kordades hullemini niidab. Siis on täiesti “pelmeen” ja istub sõbra auto rooli, saamata ise aru mida teeb. Jääb vahele, aga kuna tema organism on sellest tabletist mürki täis, lähed sina organidoonoriks. Poleks just parim variant või mis ?
Aga no see laks oli jah täiesti haige. Kuidas veoauto juht ei pannud tähele saateautot. Ja veokijuhi reaktsioon oli ka ajuvaba, selleasemel, et vaadata kuidas tüdrukutega on, läks ta hoopistükis oma kaupa vaatama
august 16, 2007 at 10:39 e.l. in reply to: Palun aidake koostada kava.(kodune treening ja eeltöö jõusaali jaoks) #122439rainisk
MemberVist seda, et pole ammu juuksuris käinud, släng siis.Muidu ise olen jalatsid koju jätnud ja sokiväel saalis olnud, samuti ka tagurpidi särk seljas saalis viibinud üsna kaua, ilmselt muudki sellsit. Eks nõks korraks vblla tekitab kehva tunde, aga mitte nimetamisväärselt. Kui tänaval on inimestel suu hambapastaga koos, või muu viperus, siis olen alati öelnud, selleks pole kunagi julgust puudu olnud. Samas teinekord kui keegi algaja jõusaalis väga valesti midagi teeb, siis olen küll omaette muianud nõks, aga ei ole ka söendanud inimesele miskit öelda selle kohta, sest algaja niikuinii ei õpi alguses miskit, tal on silmad suht kinni esimestel trennikordadel ja ta ei saaks miskit eriti seletustest aru, ja eesmärgiks on vblla lasta tal lihtsalt harjuda jõusaaliga üleüldiselt, sedalaadi vabandust olen toonud sellele, et algajatele ise ei lähe kommenteerima, kui nad valesti miskit teevad. Vblla peaks siiski, ei teagi.
Mina sinuasemel küll ütleksin, sest omadest kogemustest võin öelda, et päris algajad kuulavad endast “suuremaid” tõsise huviga ja vaatavad/kuulavad nii nagu teise suust tuleks kuldmune ning ainult tõtt. Ja pärast talitavad püüdlikult selle juttu järgi.
rainisk
MemberPurjus peaga auto juhtimine ………….. esmakordsel vahelejäämisel eluaegne juhtimisõiguse äravõtmine. Siis oleks napsiseid roolikeerajaid ikka tunduvalt vähem. (Juhtub aga avarii sellisel ja keegi saab viga…. maksab tema ravikulud + kompensatsioon töövõimetus aja ülatuses kogu kannatanu kuu sissetuleku ulatuses) Kui raha ei ole siis otsejoones organidoonariks. Kui terveid organeid ei leita siis sama asi lähima sugulasega. Mõtetu autojuht aga saadetakse kohe haiglas hapniku veeni süstimisega teise ilma. (põrgu)Räuskavad ja ropendavad teismelised avalikus kohas………… Vanematele 20.000.- trahvi + laps saadetakse 3 kuuks spetsiaalsesse kasvatusasutusse kus Kalmus ja Kiivikas on õpetajad.
Jah sugulastelt organeid pole mõtet võtta, nemad pole ju süüdi. Aga jah purjus peaga auto juhtimine peaks olema ikka märksa karmim kuritegu.
Alles sellel nädalavahetusel oli Vergis L-Virumaa külade vaheline kahepäevane võrkpalli turniir. Eks siis öösel oli vaja osadel Võsule minna jooma öösel. No tegelikult on Võsu-Vergi vahe ainult u 10 km aga jube kurviline tee. Ja no tagasi oli vaja kah siis saada, nii hakkas üks noormees otsima kainet autojuhi. Leidiski oma arust siis ühe “kaine” juhi. Hakkasid sõitma Vergi poole ja siis kuskil poole teepeal tuli pikk lauge kurv, tee ääres oli kruusariba. See nn kaine juht kaldus kruusa peale, hakkas tee auto nina tee poole juhtima, niikaua kuni järsku esirataste all hakkaski jube hästi haakuma ja tõmbas otse üle tee kõrvalistuja küljega puuse. Ja paraku jäi see tollele 22 aastasele noormehele viimaseks autosõiduks, kõik tänu “kainele” juhile kelle veres olevat olnud 3,5 promilli
rainisk
MemberAga äkki oleks ikka mõtet kontrollimas käia ? Äkki on midagi hullemat. Parem ikkagi karta kui kahetseda. Mu sugulasel oli ka valu roietes ja südames, aga noh nagu Eesti mehed ikka, siis mõtles, et küll läheb üle, võtab paar valuvaigistit ja kannatab ära. Kannatas ja kannatas, kuni ei pidanud vastu ja kutsus kiirabi, aga kannatas liiga kaua, kiirabi jäi u 10 minutit hiljaks ja nüüd pole seda meest meie hulgas juba aastakese
august 15, 2007 at 7:28 e.l. in reply to: Palun aidake koostada kava.(kodune treening ja eeltöö jõusaali jaoks) #122285rainisk
Memberem üldiselt ei põegi, kuid revalsporti ma enam ei külasta.sai seal käidud ja nooh oli näha mõningate tegelaste irvitamisi, et ala mida too vend üritab jne.Noh nemad nagu oli näha on elanud seal jõusaalis aastaid erinevalt minust.Selliste suhtes tuleb vist lihtsalt ignoreerida.Hetkel sis sai alustatud koduste treeningutega ja püüan mitte üle pingutada.Alustasin aeroobsega.Jooksmas sai jälle käidud ja nüd üritan peale jooksu kõhu treenimise käsile võtta.Järgmine nädal vast lisan veel ühele lihasgruppile harjutuse seeriatega.Kang kodus olemas.Täna sai küll surutud.(heldealt väikest kaalu õues vihmas) aga pole mujale seda vana kangi panna.Tuppa ei saa tuua pole lihtsalt sellist kohta.Ja nii peabgi õues tegema.Loodetavasti ennem talve saan ennast jõusaaliks piisavasse vormi, et just häbi ei peaks tundma oma haleda füüsise üle.Kuule sorry aga sa oled ikka tõeliselt hale. Ma võin garanteerida, et kui sind teiste arvamus NII TUGEVALT huvitab, et sa pead jõusaalist ära minema paari irvitaja pärast õue vihma kätte trenni tegema, siis korralikku lihast sa küll endale ei kasvata, sest keegi ikka naerab su üle ja siis hakkad nutma ja lõpetad treenimise ära
rainisk
MemberTeengi lisaraskusega kuni 12 korduselisi seeriaid.Aga milliseid harjutusi täpsemalt sa kõhule teed ?
AutorPostitused