rainisk
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
november 18, 2007 at 9:31 e.l. in reply to: 17.11 Elite Tour Marseille France ENNUSTA JA VÕIDA! #131490
rainisk
MemberMitteametlikel andmel on ennustusmängu (ja 1000kr kinkekaardi võitja) kasutaja muc . Palju õnne !
november 17, 2007 at 6:08 p.l. in reply to: Weider Trophy Elite Tour Marseille 2007 – fotoreportaaz ! #131441rainisk
MemberMis kell võistlus lõppeb ?
november 17, 2007 at 12:39 p.l. in reply to: 17.11 Elite Tour Marseille France ENNUSTA JA VÕIDA! #131420rainisk
MemberVäike vahekokkuvõte, kohad järjestatud populaarsuse järgi ( nii huvi pärast tegin, võib vigu sees olla )
1. 7. koht ja 8. koht- mõlemad 8 korda
2. 6. koht ja 9. koht- mõlemad 5 korda
3. 5. koht- 4 korda
4. 12. koht -3 korda
5. 10. koht, 11. koht, 13. koht- kõik 2 korda
6. 1. koht, 2. koht, 3 koht, 4 koht , 14. koht, 15. koht, 16. koht – kõiki neid pakutud 1 kord
Kokku ennustajaid : 46
See on siis lõplik.
Juhul kui Ott ikka finaali saab, siis pani keegi täppi, sest kõik 15 kohta on pakutud.
Potensiaalsed (suure auhinna)võitjad, kes pakkusid kohta esimesena :
1. kohta – sigaloom
2. kohta – Archangel
3. kohta – erkio
4. kohta – taavs
5. kohta – Capricorn
6. kohta – Bonsuna
7. kohta – anelka
8. kohta – jaan1
9. kohta – rainisk
10. kohta – matti
11. kohta – muc
12. kohta – AnneP
13. kohta – susim
14. kohta – daemon
15. kohta – redguy
rainisk
MemberImre V. 9.
Argo V. 10.
Marek K. 13.
Argo A. 14.
november 16, 2007 at 4:33 e.l. in reply to: 17.11 Elite Tour Marseille France ENNUSTA JA VÕIDA! #131276rainisk
MemberPakuks, et Ott tuleb kusagil 8.-11. Aga noh, kuna pakkuda saab ühe koha, siis … 9. koht !
rainisk
MemberLugesin seda teist teemat
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Selle toimimispõhimõte on ju väga lihtne- andke kõik raha, mis maksudest alles jääb meie kätte- siis ei jää teile raha endale süüa osta ja jäätegi meie kalorivaesest kamast saledaks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> !Igastahes, ärge alluge provokatsioonidele. Multivitamiine ja valguseiki saab ka siit poest odavama hinna eest !
rainisk
Memberhttp://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=3788Siin on näha võitjad. Mind millegi pärast seal ei ole, arvan, et arusaamatus. Ennustasin enne kasutajat, V.K ning tema on kuulutatud võitjaks, kuid mina mitte, milles probleem ? Postitust ei ole muutnud vms.
Parimatega scorpion666
Üritaks ikka EKV-l ja EMV-l vahet teha …
rainisk
MemberMehed -80
Valju Jagomäe
Päris vahva ju , teises teemas kinnitas hr Tokko, et nimekiri ON LÕPLIK JA EDASIKAEBAMISELE EI KUULU.
Nüüd on aga osalejate nimekiri juba tunduvalt teine. Nii on ikka tore ennustada, kui veel toonitati, et Jagomäe on kindlalt absoluudi finaalis.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mehed Kulturism -80kg
15 Valju Jagomäe Reval Sport
16 Kaido Voogla SPA Viimsi T.
31 Ahti Jakson
rainisk
Member1.Ott Kiivikas
2.Imre Vähi
3.Marek Kalmus
4.Marek Morozov
5.Valju Jagomäe
Ise pakuks nii siis
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>rainisk
MemberSeda polnud ju raske ära arvata, et see Yates on, kui siin portaalis on juba enne teatatud, et Yates tuleb Innar Mardo memoriaalile
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Kuuekordseid Mr Olympia-id on ei rohkem ega vähem kui … üksainus ! Ja see ainuke on täna saates, niiet kõik teleka ette !rainisk
MemberSinu kurvastuseks pean ütlema, et on olemas ka 1,25 kg raskused ja vist olen 750 grammiseidki näinudNojah, kuuvarjutust esineb kah, aga kui tihti seda näeb ?
Vähemalt nendes saalides kus mina olen treeninud on küll 2,5 -sed kõige väiksemad olnud.
Aga minu arust 100g – seid poleks vaja, piisaks kui oleks enamustes saalides olemas poolekilosed, kilosed ja pooleteist kilosed.
rainisk
MemberIgastahes ei ole õlu soovitatav rasvapõletusperioodil.
Aga see video on küll feik imo. Olen näinud tõeliselt purjus inimest aga see ei näe selline välja.
rainisk
Memberma käin 5 korda nädalas jõukas ja mul ple taastumisega mingeid erilis probleeme
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kaks korda nädalas on minu arust ikka liiga vähe, 3 on juba suht normaalne – 3 päevaga jõuab juba enam vähem ülakeha ära tõõdelda

Sina suudad jah 3 päevaga ülakeha “ära töödelda” aga algajal ei ole mõtet nii laiali jaotatud kava teha. Aga muidu on jah algajal mõistlik käia 2-3 x jõusaalis.Seljuhul, kui käia 2 päeva, siis ei ole mõtet kava jaotadagi, vaid teha terve keha ühe trenniga.
rainisk
MemberEt endal siis hetkel selline kava ja üritan seda ka teha. Kõhulihaseid teen ma kodus raskus kõhulihaste peal. Toitun korralikult, söön palju valku, üritan magusast loobuda. Jalgadele ma eriti ei tee, sest ei pea neid lihaseid oluliseks enda suhtes.Kuidas see kõhulihaste tegemine käib nii, et raskus kõhulihaste peal on ? Ja loodan, et treenid kõhulihaseid ikka nii, et alaselg jääb vastu põrandat/ pinki.
Aga, et jalad ei ole tähtsad jah ? Äkki te Jonny Bravod teete oma klubi ? Keha peab ikka ühtlaselt treenima. Kuna reielihased ( reie nelipea ja kakspealihased ) on ühed keha suurimad lihased, siis on nende treenimine väga tähtis. Keegi tark mees (ei julge öelda kes) on öelnud, et kui tahad, et biitseps kasvaks, tee kükki ! Pealegi mõjutab nii suurte lihaste trenn hormoonide tootmist, seega kasvavad ka teised lihased kiiremini. Mõtle ikka kah mida sa teed. Aga äkki selgitaksid siis, et miks ülakeha alakehast niipalju tähtsam ?
rainisk
MemberMillist harjutust(harjutusi) sa üldse kasutad kõhulihaste treenimiseks ?
-
AutorPostitused