rainisk
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
rainisk
MemberEi tahaks teile liigset üllatust valmistada, aga täpselt sama toode on olemas ka fitness.ee poes . http://shop.fitness.ee/product_info.php?cP…products_id=426
rainisk
MemberTegelikult maksab ka 10 k ? Siis kui mina paar aastat tagasi oma mandlid kodututele Tartu kassidele loovutasin, oli jutt maksimaalselt 2000 eek-st. Loomulikult aeg on edasi läinud, aga 5x inflatsioon on kyll nat kahtlane !
rainisk
Memberno kurat kus kohast ma peaks selle massi siis omale saama,kui ei saa normaalselt toituda.elan kooli ühikas ja lõuna-õhtusöök on täiesti jama.puhvetis müüdavad pirukad nirisevad õlist ning koosnevad peamiselt 85% saiast ja 15% lihakäkerdisest.No siis on ju ilmselge, et ei saagi kusagilt.
rainisk
Member
rainisk
MemberSüsivesikud imenduvad ikka peensooles.Tähendab jah, loomulikult peensooles imendub, maos lõpetatakse seedimine. Vahepeal kammib mul vist
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .rainisk
MemberTäitsa lõpp. Siin maailmas pole küll enam midagi must-valget ! Kõigepealt soovitatakse palju-palju porgandeid, et teeb palju head ja… nüüd tuleb välja, et teeb hoopis kiilakaks. Piimast oli kah kõvasti juttu kunagi põhikoolis, palju tuleb juua, sisaldab kaltsiumit ja teeb luud tugevaks. Nüüd lugesin mingist uuringust, kus võrreldakse kreeklaste ja soomlaste toitumisharjumusi ja eluiga. Sealt selgub, et kreeklased ei tarvita üldse piimatooteid ja on palju tervemad. Soomlaste südamehaiguste kõrge protsent aetakse osaliselt piimas sisaldava laktoosi kaela.
Loomulikult on tegelikult peamiseks soomlaste südameprobleemide põhjuseks ikka va kärakas, aga samas kreeklased joovad kah igapäev. Vahe peamiselt selles, et millist alkoholi tarbitakse. Kreeklastel põhiliseks vein, soomlaste koha pealt ei oskagi kindlalt öelda…
P.S Kui palju on siis soovitatav porgandi kogus päevas ? Mitu g konkreetselt ?
rainisk
MemberMinuarust peaks teema nimi olema ikka “Rasva kogumine erilisel moel ”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga saada nad mõne toitumisspetsialisti juurde, või kasvõi mõne targema jõusaali treeneri juurde ! Kui nad sind ei usu, siis ehk neid usuvad !
rainisk
Membersheiki ta sul küll ei seedi, süsivesikud imenduvad amülaasi toimel juba kohe suus olles ja vadakuvalk on üks kõige kiirema imendumisega valke
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Seda ma küll ei olnud kuulnud, et süsivesikud juba suus imenduvad. Ma tean, et sv lagundamine algab suus amülaasi nimelise ensüümi toimel, aga imendub ikka maos. Igastahes polüsahhariidide ahelate lagundamiseks ja imendumiseks läheb rohkem aega. Ja sõltub ju sellest, millega ta sheiki teeb, kui teha piimaga, läheb seedimiseks kindlasti kauem !rainisk
MemberKui ma nüüd õigesti mäletan koolitusest, siis peaks haarde laius mõjutama kuba pead rohkem mõjutab. Ma ei tea, kas see sul just kuju aitaks muuta, aga oletame, et sul on biitsepsi pikk pea on seni rohkem koormust saanud ja rohkem arenenud, siis võiks lühema pea tugevam pigistamine laiust lisama ja kui laiust tuleb juurde siis ei jää kõrgus nii teravalt silma.
rainisk
Memberja kes need mõned on?Näiteks mina
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Ja täiesti toidab kui korralikult teha. Täpsemalt siis suurematele lihastele 2 ja väiksematele 1 !rainisk
MemberEks parim pump on ikka tugev süda
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> !rainisk
MemberLoe artikleid küki kohta. Õieti sooritatuna ei tee see midagi halba, aga samas vale tehnikaga võib palju pahandust teha !
Viimasel ajal on avaldatud lausa mitmeosaline artikel kükkimisest. Sealt jäi kõlama selline mõte, et kükk hakkab põlvi kahjustama juhul kui sääre ja reie tagaosa lihaste vahel tekib kangutamise effekt (st et alla laskmis asendis on sääred ja reie tagaosa üksteise vastas ja moodustavad nö kiilu, sama effekt, kui panna kükkimise ajal käsivars põlve õndlasse) ja kindlasti tuleb jälgida õiget selja asendit !
rainisk
MemberNo tõesti, see on täiesti naeruväärne mis siin teemas toimub ju !
Mitte mingeid põhjendusi ega viiteid , lampi lahmimine , osa jutust on täiesti nonsens…
Edu teile !
rainisk
MemberHah
Keegi võiks siis mulle soovitada sellist valku mis samal ajal biitsepsile ainult massi kasvatab ja samas kõhu pealt rasva põletab ning reielihaste jõuvastupidavust suurendab
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Kui leiate, andke märku
!rainisk
MemberJa huvitav, kui suur summa see võiks olla ? Kohustuslik ei saaks see aga kindlasti olla, päris paljud poleks huvitatud. Näiteks kui mul oleks olnud suur huvi maratoni vastu, oleksin pääsenud starti 200 krooniga. Mis raha ma siia ikka nii väga juurde maksaks. Üldiselt see summa on nii väike, et selle tagasisaamise pärast ei viitsiks enamus inimesi mingi kindlustusega jamama hakata. Viimasel minutil registreerijad maksaks 800 EEK aga see nende enda lollus ja ise mitmekordistavad siis oma rahalise kaotuse…
AutorPostitused