rainisk
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
rainisk
MemberOhjaa, sellepärast sõidan nüüd 300 km maha koolivaheaja viimasel päeval !
rainisk
MemberKus kõhulihased jooksnud on!?
“>Rasvakihi alla
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> !rainisk
MemberÜks asi on lihtaslt 1300Kcal sisse valada teine asi on seda peale trenni teha, ma väga kahtlen, et see siis rasvaks läheb!Ma mõtlengi peale trenni. Ikkagi ei näe mõtet, tahaks näha et selliste loomaannuste korral rasva % ei tõuse, kui sa just tippkulturist ei ole, kellel on ülisuur lihasmass !
rainisk
MemberOli vaja siin nüüd öelda, kes võitis ? Megahuvitav on nüüd vaadata küll !
“>rainisk
Memberrainisk
Memberektomorfile on massilisaja ideaalne variant v väga suure kalorikulutusega inimeselmassilisajal ja massilisajal on vahe, uurige veidi täpsemalt
Nojah, ektomorfile võibolla tõesti, aga mina ei näe küll oma väikeste teadmiste juures mitte mingit mõtet endale korraga ~ 1300 Kcal sisse valada. Pekki saab kasvatada ka maitsvamate vahenditega !
rainisk
MemberTegelikult huvitav teemaarendus.Mis on põhjustanud 50% hinnatõusu? Kas lihtsalt “teised ju tõstavad, me tõstame ka”. Vaevalt et Kalmusel või Kiivikasel midagi muutunud on, et õigustada 50% hinnatõusu, niipalju kui mina aru saan, on nende töö täpselt sama hea nagu ta oli eelmine aasta. Inflatsioon oli 10%, aga kavade hindu tõstame 50%, millest see? Ahnus? Las lollid plekivad?
Ma ei taha tõesti trollida või kellegi kallal norida või iriseda, lihtsast arukast põhjendusest piisaks.
Jälgi vadakuvalgu hinnatõusu !
rainisk
Membermix peax vitamiine kuurina võtma, neid ju ikka aastaringselt pidevalt igapäev vaja, et kui sul oli b vitamiini puudus siis kuu aega võtsid, polnud enam puudus ja kui edasi ei võta siis ikka puudus jälle ju, et kui sa nii idaalselt ja mitmekesiselt toituda ei suuda siis peaks pidevalt multivitamiine sööma.No aga ta võttis neid kuurina äkki rohkem kui päevane norm ? Siis ei ole ju mõtet pidevalt üle normi võtta.
rainisk
MemberAeroobne trenn ikka ja selle kohta saad infot kasutades avalehel otsingut, kirjuta sinna “aeroobne” vms. või otsi artiklitest otse, sealne info ei ole just mõeldud jooksjatele, aga midagi kasulikku leiad ikka.Sa ei saa aru, ta räägib just ANaeroobsest. Jooksust KÕRGEMAL pulsisagedusel !
Kiirust peaks olema anaeroobses tsoonis lihtsam treenida
rainisk
MemberSee on tõesti väga hea, aga võiks ka rohkem näha olla, ei kurdaks
rainisk
MemberHah
rainisk
MemberÜldiselt meeldib küll, kui just terve 6 pac pole ülidetailselt, viimase lihaskiuni välja joonistunud !
rainisk
MemberJ6ekalda v6idab,kuna seal on m2lum2ngud ka sees ja ambaalidel pole see just tugevamatest kylgedest:DNalja teed või? Ott meil ju mäluhiiglane, tegi ju just Jõekaldale ära mängus Bravo sõnademeeldejätmises niiet
rainisk
MemberSee võib tõesti probleemiks osutuda, sest sääre peal naljalt ikka palju pekki ei ole, seega paistavad need lihased suhteliselt hästi välja. Op ei ole kindlasti lahendus- kui oled radikaal siis võid jala põlvest maha saagida
rainisk
MemberHeh, punu sa oleks võinud sellega alustada, et see sul lapsepõlvetrauma. See seletab ju seda, miks käitud nagu nurkasurutu. Nii kui keegi ainult midagi ütleb, kohe ründad ja hammustad.
Sinu arust oleks väga imelik, kui kõik välja öeldaks mis südamel ? Tõid siin näite, et mis juhtuks kui koguaeg kõik välja öeldaks. Aga mis juhtub siis kui kõik elaks nagu sina tahaks, ei ütle midagi halvasti aga mõtlevad. See oleks siis umbes nii, et mees ütleb naisele “Oi kallis sa näed täna väga ilus välja!” aga mõtleks “Jälle see paks on 5 kg juurde võtnud”. Samas kui ta oleks õigel ajal ilusti vihjanud, poleks naise kehaga midagi valesti.
Me saame aru, et sul oli kunagi probleem, aga ära siis oma komplekse nii ka välja ela.
AutorPostitused