Skip to main content

rainerso

Forum Replies Created

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Proteiini pulber. Kui palju keegi? #370904
    rainerso
    Member

Küsimus oli lihtne, kas jogurt on ok valguga segamiseks, et süüa seda peale trenni või mitte. Tänud

in reply to: Proteiini pulber. Kui palju keegi? #371654
    rainerso
    Member

Tere

Mul küsimus, et kas peale trenni võib lisada whey proteiinile jogurdit? Ja kui võib, palju siis seda võiks lisada ning millist täpsemalt? Probleem selles, et siin riigis kus ma elan, on ainult paksemat sorti jogurdit.

in reply to: Vastupidavus (kordused) vs lihasmass #333590
    rainerso
    Member

Nende kätekõverduste ja kõhulihaste kohta sain juba ammendava vastuse ja tänud selle eest. Üleüldiselt on palju head infot tulnud ja tean, mida teha ning millal mida teha. Tänud

in reply to: Vastupidavus (kordused) vs lihasmass #333579
    rainerso
    Member

Tänud nii põhjaliku vastuse eest. Jõusaaliga olen ma iseenesest tuttav, mingi aeg tagasi sai sellega aasta aega tegeletud ja pidevalt ja tänud sellele ka lihasmass juba natuke kasvanud. Hetkel tahaks vaikselt lihtsalt lihasmassi juurde, samas aga ka vormida ja rasvakihti maha saada lihase pealt.

Ja samas pean arvestama ka trenni tehes, et vaja saavutada lihasvastupidavus kõhulihaste ning kätekõverduste jaoks, kuid seda ilmselt kõige parem teha neid samu asju, et mõju oleks kõige parem.

in reply to: Vastupidavus (kordused) vs lihasmass #333469
    rainerso
    Member

Kas ma eksin väga või oled leidnud mingi omapärase poksitrenni, kus käib 1,5 tundi nonstop sparringupartneri või poksikoti tagumine? Tavaliselt tegeldakse ikka tehnikaga ka, kuulatakse treenerit jms. Kui poks kui sport ei ole eesmärk, kuid aeroobne on, siis leidub treeninguid, kus saab järjest 1 tund vehkida nii et põrand märg. See oleks ehk efektiivsem.

Tavaline poksitrenni 2x nädalas aga ei oma küll mingit lihast lammutavat mõju.

Ma ei mõelnudki, et 1.5 tundi järjepidev “tagumine”, vaid sinna kuulub jah kõik mis sa nimetasid. Tahtsingi teada, kas see 2x nädalas on okei ja selle järgi võib järeldada, et kui teha lisaks vähemalt 3x nädalas jõusaali, siis on võimalik ka lihasmassi kasvatada. Ja poksi läksin ikka, et saaks natuke neid oskusi ka juurde, kuid võistlustasemel pole plaanis küll tegelema hakata ja ilmselgelt 2x nädalas jääks sellest väheks. Tahan lihtsalt saada juurde vastupidavust ning põletada ka rasva (toitumisega olen arvestanud).

in reply to: Vastupidavus (kordused) vs lihasmass #333446
    rainerso
    Member

Mis su eesmärk on? Saada suureks, tugevaks, vastupidavaks, heaks võitlejaks? Sellest ju oleneb. Ühe saad, teistest pead esialgu loobuma :-).

Ei ole ju võimalik saada korraga paksuks ja kõhnaks:-)

Heaks võitlejaks otsest soovi saada pole, muidugi need oskused on ka hea omandada, läksin sinna trenni rohkem sellepärast, et saada juurde vastupidavust ning ka mingil määral rasvapõletus eesmärgil. Aga lihasmassi tahaks juurde kasvatada küll, samas vaja tegeleda seeriate arendamisega, millest varem ka juba rääkisin. Lihtsalt mõtlen, kas 2x nädalas 1,5 tundi võitluskunsti trenni on sellise mahuga, et kui teen 3x nädalas jõusaali, siis kaotan lihasmassi? Samas varem sain tegeletud küll jõusaaliga rohkem ning miski lihas on ka juba saavutatud, et ei tahaks seda ka kaotada.

Oskab keegi öelda, et parandada kätekõverdus ja kõhulihaste seeriaid, siis on kõige mõistlikum ka neid teha?

in reply to: Vastupidavus (kordused) vs lihasmass #333421
    rainerso
    Member

Aga on kas keegi soovitab miskit, või peaksin siis valima, kas lihasmass või mõni intensiivne aeroobne trenn? Ilmselt jõusaal peaks jah olema vähemalt 3x kuid kas organismile oleks ok, kui jõusaal vähemalt 3x ja teine trenn siis 2x? puhke aega eriti ei jää. Ja veel küsimus korduste ja lihasmassi kohta, palju neid kordusi peaks olema, kui võtta arvesse, et vaja kordades kätekõverdusi ja kõhulihaseid. Samas ei taha, et teised lihasgrupid maha jääks.

Tänan

in reply to: Pekki ära #170191
    rainerso
    Member

Treeningkava on mul olemas ja olen jõusaalis tegelenud nii pool aastat. Viimased paar kuud on töö tõttu soiku jäänud.

in reply to: Küsimus, mida tarbida peale trenni #177531
    rainerso
    Member

Tänud vastuste eest, sain palju kasulikku teada. Küsimus veel, et mis marki ma peaksin ostma valku ja süsivesikuid, et seda sheiki teha? Mõned kindlad soovitused oleksid tere tulnud. Eesmärk oleks ikka lihasmassi kasvatada, samas ka vähendada rasvaprotsenti.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)