Rainerr
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
märts 28, 2012 at 6:33 p.l. in reply to: Kükid tulevad peaaegu samade raskustega kui väljaasted #150721
Rainerr
MemberAga räägi natukene lahti kui pikad on su kükiseeriad ja väljaastete seeriad?
Muidu on see täiesti normaalne, kui eeskükis väga suured raskused ei ole.
Rainerr
MemberShortsid kui võistluspüksid?
Rainerr
MemberVõid teha nii ratast, jooksmist, sõudeergomeetrit kui ka ujumist. Mis su teised eesmärgid peale vastupidavuse suurendamise on?
Rainerr
MemberKuskohast sa, LKV, üldse sellise video leidsid? Oled ise ornitoloogia vallas tegev, või tegeled hoopis kübarapunumisega? Mulle oli teema muidugi tuttav! Mõned aastad tagasi kui veel Vändras elasin, siis oli mul karude jälgimiseks karvane kostüüm tehtud. Haises küll hirmsat moodi aga ma teipisin nina enne kinni kui sisse pugesin.
märts 21, 2012 at 1:35 p.l. in reply to: Tunne Eesti tegijaid: Rainer Neemsalu ja Taavi Merisalu #163214Rainerr
Member. Põhimõtteliselt on kükid veel läbi valu, kuid “No pain, no gain”
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Kui sa teed trenni läbi valu, ma ei pea silmas laktaadist tingitud “väsimusvalu”, siis oled ikka väga valel teel.

Rainerr
MemberLõpptulemus:
1- Branch Warren
2-Dennis Wolf
3-Evan Centopani
4-Ben Pakulski
5-Dexter Jackson
6-Lionel Beyeke
Rainerr
MemberMina olen huviline!
veebruar 17, 2012 at 8:35 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #204867Rainerr
MemberVäga hea kui magneesium Fitshopi jõuab!
veebruar 15, 2012 at 1:10 p.l. in reply to: Tunne Eesti tegijaid: Rainer Neemsalu ja Taavi Merisalu #209920Rainerr
MemberPikalt oled jamanud selle seljaga ikka. Endal tekkisid nimmeosa valud ja ragisemised septembri lõpus, vahepeal oli seis nii hull ,et ei saanud voodist isegi püsti. Pöördusin kohe ortopeedi poole. Diagnoosiks oli muutused nimmeosas ja pinged alaseljas. Raviks süvalihaste treenimine, manuaalteraapiat 5x ja 2x füsioterapeudi juures võimlemist ning massaaži. Süvalihaste treenimisega sain valudest lahti kuuga, alguses tegin isegi 2x päevas, kuna minul andis kohest leevendust. Peale venitamist lasin tulist vett alaseljale, vaikselt soojemaks koguaeg, aitas samuti.
Tood oma kirjutises välja ka meie erinevuse ! Pöördusid arsti poole. Mina pidasin heaks oodata 2 aastat. Kui liikuda saan, siis pean kannatama- järelikult olen selle ära teeninud! Fatalist Jacques
veebruar 14, 2012 at 7:50 p.l. in reply to: Tunne Eesti tegijaid: Rainer Neemsalu ja Taavi Merisalu #211195Rainerr
MemberTervitus!
Viimasest postitusest juba 10 päeva möödas. Mida ma siis vahepeal teinud olen?
Toitumisega on ka sel kuul kõik kombes, saan süüa nagu vaja. Eelmisel nädalal käisin seljavaludega ka perearsti juures. Röntgenist ja hilisemast erialaarsti konsultatsioonist selgus, et nimmeosa lülilde vahemik on kahanenud, lisaks pinged alaselja lihastes, mis ongi valude põhjuseks. Treeningusse on nüüd lisatud erinevad harjutused süvalihastele. Homme ka füsioterapeudi vastuvõtt manuaalteraapiaks.
Neljapäeval käisin TÜ spordihoones vaatamas Bigbank Kuldliiga etappi. Väga põnev! Erilise huviga jälgisin just jookse, kuid teivas oli samuti vahva.
Hea on, et ilmad on järele andnud ja väjas on juba päris mõnus kõndida. See teeb trennimineku ja -tuleku meeldivamaks.
Trennis endine jaotus, progresseeruvad raskused. Kuid järgmisest nädalast panen ühe trennipäeva nädalasse juurde. Praegu KN LP – siis hakkab olema E KN LP R- ratas.
Lisanditest endiselt: Fast BCAA ja Olimp Chela-MZB.
Üks tore laul lõpetuseks kõikidele kohvisõpradele!
Rainer
Rainerr
MemberKas see legendaarne müts on endiselt kusagil klaasi taga alles? Jah, just sellist mütsi ma mõtlesingi!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Just! Müts on alles ja mul on sellega päris huvitavad plaanid! Eks rahvas näeb kui aeg on käes
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rainerr
MemberMikul vägevad jõutõmbed ja viisakas tehnika. Kuidas kehakaal? Selles suhtes, et kui peaksid -80 kg kätte saama, siis tahaksin ise filmida seda kohta, kus Ott mütsi maha võtab. Sebiks talle veel hallist vene ajast sellise suure 1×1 meetrise läbimõõduga karvamütsi selle ürituse jaoks
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Karvamütse ikka laenan kui vaja!
Rainerr
MemberVõta ühendust Ain Kimberiga Ringi spordiklubist, ehk tema saab sind aidata. Vaata lähemalt siit : http://kimberiklubi.onepagefree.com/
Rainerr
MemberPole olemas sügavkükki, vaid selle nimi ongi KÜKK.
Miks kangiga kükid poolikuks jätsid? Kasulikum on põhja välja minna, haaratakse töösse rohkem lihaskiude.
Räägib Taavi, kes jalgu üldse ei treeni !
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 4, 2012 at 11:29 p.l. in reply to: Tunne Eesti tegijaid: Rainer Neemsalu ja Taavi Merisalu #226517Rainerr
MemberViimased pildid sai tehtud kui Siim meid pildistas TÜASKis enne 2-3 kuud enne EMV.
Kiloke veel minna, siis oled minust juba raskem
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Jah, siis olime mõlemad pildis. Revalis vist käisin ikkagi pärast seda. Aga vahet ei ole. Tsiteerides Otti: vormiks seda nimetada ei saa. Kuid mul on endal ka põnev jälgida kuidas keha paikaseatud treeningutele ja toitumisele reageerib, olid ju pidurid ikka pikalt peal
AutorPostitused