Rainerr
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
aprill 10, 2012 at 12:42 p.l. in reply to: Tunne Eesti tegijaid: Rainer Neemsalu ja Taavi Merisalu #144563
Rainerr
MemberTervitused!
Pole ammu siia teemasse kirjutanud, ning aeg on kokku võtta mööduv.
Treeninguid jätkan Tartu Ülikooli Akadeemilises Spordiklubis Silvar Rückenbergi käe all. Hetkel on kavas jõutsükkel. Kava on jaotatud neljaks, kaks korda nädalas on aeroobne treening 45min x. Vahepeal põetud õlakõõluste põletik on tagasi andnud niipalju, et häireteta saab teha rinnale surumisi, kuid teadlikult hoian end veel mõnes harjutuses tagasi. Seljalordoos on tänu spetsiaalsetele harjutustele ja venitustele paremaks läinud. Tõsi-kaua olen möllanud nendega, kuid seda just seepärast, et treenisin väga pikka aega koos valuga, sellele tähelepanu pööramata. Söön keskmiselt 3500 kcal päevas, kaal on stabiilne. Pärast treeningute jätkamist, kreatiini ja muude lisade sisselülitamist, tõusev kaal on seisma jäänud. Endine lihastoonus taastunud ning edasi arenenud.
Märtsi lõpul ja aprillikuu alguses läbisin Kulturismi- ja fitnesstreeneri I astme omandamiseks vajalikud kursused. Tartus üldained, Tallinnas eriala. Lektoritest jäid enim meelde Rein Jalak ja Peep Päll. Nende loengud olid väga sisutihedad, loogiliselt ülesehitatud ja huvitavad. Sai nii kinnitust õpitule ja praktiseeritavale, kui ka uusi teadmisi. Suurimad tänud minu võõrustajatele pealinnas!
Viimasel nädalavahetusel olin vaatamas Lõuna-Eesti lahtiseid karikavõistluseid. Kohaasetustega olen päri. Mulle meeldis enim Nikolai vabakava, sest see oli hoogsa liikumise ja esitusega, huvitav jälgida. Kuid vist ei olnud kohustuslikud poosid kavas piisavalt fikseeritud. Igal juhul parimaks tunnistati akrobaatilise trikiga Taavi Merisalu vabakava.
Kevad südamesse!
Rainerr
MemberMike Katzil tossud jalas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Platudest hoidumise juttu räägitakse ennekõike igasuguste varba ja jalatraumade vältimiseks. Minupärast käige või saabastega trennis.aprill 5, 2012 at 10:27 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #280642Rainerr
Member8.4
aprill 4, 2012 at 8:09 p.l. in reply to: Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)! #119363Rainerr
MemberKadedus tapab, rainer?
Milleks see? Mina tegelen üldse teises linnas
aprill 4, 2012 at 6:17 p.l. in reply to: Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)! #192551Rainerr
MemberEalisi iseärasusi ja üldse kogu seda kompotti ei tee ühelegi inimesele vaid üldainete ja tasemekoolitusega selgeks (ainult kaks loengut anatoomiat???
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>), see on puht minu isiklik arvamus. Siimul on kindlasti piisavalt pädevust ja küll ta eksami ka kohe ära teeb. Eetiline ei ole jätta inimesi spordiklubis treenerita.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Absoluutselt, selgeks paari loenguga asju ei tee. Olen nõus. Siimu pädevust mina kahtluse alla ei sea, seda ma ei tunne. Aga asi on olukorras, kus ametlikult töötab treenerikohal inimene, kes vastavat kutset ei oma. (Kui see nii ei ole, siis ilmselt ilmub siia teemasse vastav kommentaar inimeselt kes seda teab).
Teeb eksami kuu pärast ära – asi JOKK.
aprill 4, 2012 at 3:55 p.l. in reply to: Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)! #198328Rainerr
MemberSa oled meil vist noor ja naiivne veel. Seadusest saab peaaegu alati üle hüpata või sealt mõne augu leida.
Naiivne? See, et osutan kohale kus võib-olla midagi valesti on, ei väljenda mitte mingil juhul naiivsust. Taotlen ka ise treenerilitsentsi ja kuigi mul veel seda ei ole, ei saa ma kutse-eetikast lähtudes mööda vaadata olukorrast, kus spordiklubidesse võetakse treeneriteks lihtsalt sportlasi, kes treenerikutset ei oma. Ning kutset omamata ei ole kindel, et see isik on teadlik kas või ealistest iseärasustest spordis.
aprill 4, 2012 at 3:20 p.l. in reply to: Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)! #184460Rainerr
MemberOlen uurinud erinevate spordiklubide treenerite nimekirju ning on välja tulnud, et enamusel puudub vastav treeneri-kutse
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seaduse mittetundmine ei õigusta rikkumist.
EDIT: Spordiseadus $ 6. Treenerile esitatavad nõuded
aprill 4, 2012 at 3:09 p.l. in reply to: Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)! #184689Rainerr
MemberHea meel on teatada, et Reval-Spordi uus treener on meie Teami liige, värske Tallinna absoluutne meister – Siim Kelner
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tal ei ole ju litsentsi, või on?
aprill 2, 2012 at 4:59 p.l. in reply to: Lõuna Eesti Lahtised KV abs võitja Nikolai Kornõshev. Protokollid, järelkaja #290802Rainerr
MemberKui linnaloale saan, siis on plaanis Tartusse tulla küll. Kui palju mul aega võistlejaid grimmida on ei oska öelda, aga paari sõnaga nõu anda ikka jõuan kui kellelgi küsimusi.
Tead … võibolla sa ikkagi ei grimmiks. Mäletad ju küll mis meil juhtus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 2, 2012 at 4:58 p.l. in reply to: Lõuna Eesti Lahtised KV abs võitja Nikolai Kornõshev. Protokollid, järelkaja #290448Rainerr
MemberJap.
Kui tahad liituda minu fännklubiga, siis võta ühendust Rainer Neemsaluga
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Just nii on!
Rainerr
MemberSoovitage nüüd mingit pulbrit, või mis arvate muscle +ist?
Osta endale Muscle ´+, Gain Bolic 4000, Lean Gain või ükskõik mis pulber. Kui treening ja tavaline toit ei ole normaalne ( korrasolekust rääkimata) ei ole ka arengut. Paraku see nii on.
märts 28, 2012 at 7:33 p.l. in reply to: Lõuna Eesti Lahtised KV abs võitja Nikolai Kornõshev. Protokollid, järelkaja #150428Rainerr
MemberVarem ei peaks nad grimmimisega alustama?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See grimm kuivab väga kiiresti ära ja lavavalgus ei ole ere. Kellel võimalus paneb kindlasti ühe kihi eelmisel õhtul kodus peale, aga muidu pole küll sellega mittemingisuguseid probleeme.
Rainerr
MemberMölleri kalamaksaõli asemel on väga hea ka: OLIMP Gold Omega Caps
märts 28, 2012 at 6:37 p.l. in reply to: Lõuna Eesti Lahtised KV abs võitja Nikolai Kornõshev. Protokollid, järelkaja #150715