Rainerr
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Rainerr
MemberKõik on just sellele süsteemile üles ehitatud ja selles tehtavad muudatused kajastuvad vormis. Sisuliselt pole ju mulle tähtsust kas tegelik kaloraaž veidi kõrgem või madalam, kui kogu aeg ühesugust metoodikat järginud olen. Teisalt oleks hoopis keerulisem kaaluda kuivaineid, sest teen sooja toitu ainult mõned korrad nädalas, korraga suured kogused. Ülejäänud söögikorrad vaid soendan mikrokas. Siis peaksin ilmselt selgitama välja kui palju muutub toiduaine kaal töötlemise käigus, et taldrikule tõstes oleks koguse toiteväärtus võrdväärne kaalutud kuivainega.
Rainerr
MemberRonniel veel hea vöökoht sel pildil.
Rainerr
MemberVaevalt sa korraga 180g makarone jõuad süüa(?) Putrusid jms kaalutakse ikka kuivainena. Seega pole üldkaloraaž ka nii suur, aga jah: alguses piisab väiksemast kaloraažist kaalu tõusuks, kui kaal pidama jääb, tõsta kaloreid. Hoopilt mitme tuhande kaloriga plussi süüa pole mõtet.
Mitte reeglina. Või olen mina lihtsalt erand selles suhtes, kaalun valmistoitu (sh spagetid, pudrud, liha jms.) seda taldrikule või karpi tõstes.
Rainerr
MemberAitäh Arnold!
mai 4, 2012 at 5:49 p.l. in reply to: IFBB Men’s, juniors & masters European Championships – LIVE REPORT! #116389Rainerr
Member
Keskmisel mehel on biitsepsid küll veidrad (veidralt pildile jäänud)
mai 4, 2012 at 2:36 p.l. in reply to: IFBB Men’s, juniors & masters European Championships – LIVE REPORT! #116720Rainerr
MemberSuurepärane ! Ülisuper!
Rainerr
MemberMul oleks seal mütsipoes kindlasti tore!
Rainerr
MemberTervitused!
Ka mina olen Team Rückenbergi liige.
Silvari abiga sain paika oma toitumise (niipalju kui olukord seda võimaldab) ja treeningud. Pöörasime tähelepanu harjutuste korrektsele sooritamisele, hakkasime kasutama tsüklitreeninguid ja periodiseerimist.
Hetkel taastun jätkuvalt õlavigastusest, mis kuidagi järgi ei anna. Tee või tina. Füsioterapeudi juures teste tehes ei olnud kordagi kuskilt valus, ometigi päeva jooksul on mitmed valuhood. Reedel on perearsti vastuvõtt, ehk saab miskit põletikuvastast. Treeningus langetasime juba mõned nädalad tagasi koormust, vahetasime harjutusi. Nüüdseks on kõik surumised välja võetud.
Keha osas vajab eelkõige arendamist rind ja selg. Rind on mul olematu ja selg õhukene nagu lepaleht. Töö käib vastavalt sellele kuidas keha lubab.
R.
aprill 30, 2012 at 6:42 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #121414Rainerr
MemberNendel piltidel näitad korralikku grimmi. Baltikaid läbi vaadates jäi mulle meelde selline õlist läikiv ja tumedate jooksva grimmi juttidega kaetud vorm.
aprill 30, 2012 at 6:38 p.l. in reply to: 60 cm kätega leedukas ei saa mobiiltelefoniga rääkida #121427Rainerr
MemberEi tea küll sellest alast midagi, aga tundub, et tehnikast pole juttugi. Ometigi oli initsiatiiv Burneika käes, kui sai siis andis.
Rainerr
MemberPiltide põhjal oli Oti grimm küll kohutav. Hea, et vorm võimas ja grimmi taha võit ei jäänud.
Rainerr
MemberÄra end leedukate ja lätlaste piltidega tagasi hoia!
Rainerr
MemberLisa harjutus.
Rainerr
MemberSeljale 2 harjutust, 1 üldkehaline ja 3 biitsepsile?
Lisa seljaharjutusi!
Rainerr
MemberSelle koha pealt, kas üks toidukord tohiks sisaldada rohkem valku, kui keha omastab,(eelpool väljatoodut pean silmas) ei ole küll mõtet vaielda. Las pealegi olla toidukorras rohkem valku kui 30-40g.
Õhtusöök on kell 1800. Söö pärast seda veel midagi. Vähem süsivesikuid ja rasvu sisaldavat + juurviljad. (Eeldan, et sa ei lähe kell 2100 või varem juba magama )
-
AutorPostitused