Rainerr
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Rainerr
MemberVäga võimas esitlus Roelly poolt! Oli jah veidi vildakas, aga mees ilmselt 110+
Rainerr
MemberNo kui mõni räägib, et kogu päeva kaloraaži võib ühe korraga sisse ajada vabalt, miks siis kogu nädala kaloraaži ühe päevaga ei võiks tarbida?
Naised ka saunas räägivad igasugu lollusi, ei tasu uskuda.
Rainerr
MemberViimati sõid neljapäeval? Täna juba laupäev…
Meenutad mulle üht noormeest kes täiesti raudkindlalt väitis, et tema ei võta mitte kunagi kaalus juurde, ükskõik kui palju ta sööb. Kui küsisin ta toitumisharjumuste kohta, ütles ta, et sel nädalal sõi iga päev mitu korda päevas suurt portsu kastet ja kartuleid, ning nüüd 3 päeva ei ole üldse söönud. Aga kui seitsmest päevast neljal sööd, siis on ju kõik korras?
Ei ole
Rainerr
MemberRainerr
MemberImre on ilmselt juba kalal või hakkab sinna minema… aga tule kolmapäeva hommikul kell 07.30 pumpi ka
Rainerr
MemberTee veel kätekõverdusi ja tõsta puupakke, tee lennutamist.
juuni 12, 2012 at 3:37 p.l. in reply to: Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)! #76699Rainerr
MemberSattusin hoogu:D Lisan veel ühe näite.
Mis lihaga on tegu?
Rainerr
MemberMinu ja Kristjani II osa kadus ajalukku. Ilmselt sellel suvel teeme uue ja ilusama
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (sisukama)Rainerr
MemberMul oli ka probleem õlaga, päris pikalt teine. Alguse sai asi ilmselt ülekoormusest ja päris hellaks läks pärast paaripäevast tantsumaratoni kui olin külalisesineja ühes etenduses. Pidin tegema palju tõsteid ja muid akrobaatilisi elemente. See oli märtsis.
Mina tegin: sise- ja välisrotatsioonid kummilindiga, 20p Meloxicam ravi, kõikide surumiste väljajätmine trennis – ainult simulatsioonid ülikergelt.
Enne vigastust tegin ka rotatsioone hantlitega, videos näidatud variandis, enne igat rinnatrenni. Tänaseks on raskused veel umbes 50% peal, vaikselt tõstan.
juuni 7, 2012 at 9:20 e.l. in reply to: Jõutõstmise Euroopa MV noortele ja juunioridele Taanis, 5.-9. juunil! #83156Rainerr
MemberHea ja ülevaatlik tabel on videopildi kõrval
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rainerr
MemberNo, tartusse kandideerin ka… õigusteadustesse ja füsioteraapiasse
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Esialgne plaan on ikkagi tallinn, kuigi nende kahe eriala puhul ei saa Tartu ülikooli vastu mitte miski…
Füsioteraapiat kaalu ka Tartu Tervishoiu Kõrgkoolis! Saame kursakaaslasteks
MemberMis eksamid üldse tegid? Edasi jääd ikka pealinna ilmselt.
Rainerr
MemberMA SAIN TÄNA KOOLI LÄBI!!!!!
Täna
Rainerr
MemberJah sinu vana põhikoolikaaslane… praegu minu kirjanduse õpetaja ja klassijuhataja
MemberAga nüüd, kus oled treener, on sul ka teiste, kellele toitumiskava koostama hakkad, ees vastutus
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See, et mina niimoodi teen ei tähenda, et seda klientidele soovitan. Võistlussportlase ja harrastaja tegemistes võib ka erinevusi olla. Ja üleüldse, mida sa targutad
AutorPostitused