Rainerr
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Rainerr
MemberTeate, siin ei ole vaja teemavälist debatti teha suguhaiguste, aluspesu vms. pärast.
Ei ole vaja Tartu Kulturismi/Fitnessismi Rühma teemat reostada lihtsalt sellepärast, et fitte koguda või muul moel aktiivne postitaja olla.
Rainerr
MemberVäga head uudised!
Tulen niipea kui võimalik ka endale paari nõutama!
Rainerr
MemberSee kaalutõus on ainult ajutine tingituna keha protsessidest. Mina isiklikult joon kuskil 1l vett ja olen peale trenni kuni 1,5kg raskem. Aga see taandub tundide jooksul.
Ära muretse,
Rainerr
MemberAlati ei kasutata ju võistlusgrimmi (nt: Tartu ja Lõuna Eesti Lahtised K. algajatele) talvel ei saa päevitamas käija ka selleks, et lihtsalt tumedama tooniga olla.
Rainerr
MemberJa -10 vee ja muu jama arvelt on väljaspool arvestust?
Heaküll, see siin ei ole koht ka debati pidamiseks. Seega elame-näeme mis katti lõpuks keegi ennast surub.
Rainerr
MemberVõtke võtke kõvasti alla ja asi ants.
Rainerr
MemberOhjaa, mul kuni 70kg minek. Kuigi 7-8 kilo alla võttes oleks juba kuni 60, aga siis ma kaon lihtsalt ära vist lava peale.
Rainerr
MemberTõesti, seekord võiks hoolikas olla, et kõik ei hakkaks jälle mõne postituse ajendil kiiresti hääletama. Pärast langeb jälle oma.
Rainerr
MemberEga me ei ole päris paranoilised. Lihtsalt peaksime .. kindlad olema ja kontrollima.
hääletan: Pacman
Rainerr
Memberpacman äkki sa ikkagi püüdsid meid lollitada, lollitasid topelt. Seega sina oled ikka üks neist ?!
Rainerr
MemberMina ka
Rainerr
MemberOmaltpoolt pakun, et võibolla oleks ikka parem vaheaja alguses ära pidada. Siis küll rapsimist kohustuste vahel rohkem aga avaneb ka võimalus vaheajal maale loomi talitama sõita. Muidu ole terve vaheaeg linnas, et trenni saaks teha.
Ja pildil on Timm
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>EDIT:
Samas jah, vaheajal ettevalmistamine oleks palju mugavam.
Aga eks grupis jõuame konsensusele.
Rainerr
MemberRahulikke jõule kõigile!
Trennis näeme
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 13, 2009 at 5:56 p.l. in reply to: Mitu päeva peale antibiootikumide võtmist, on kasulik uuesti trenni hakata tegema ? #242162Rainerr
MemberTõesti, kui enesetunne on hea. Palavikku ja uimasust ei ole ei näe probleemi miks ei võiks trenni tagasi pöörduda.
Rainerr
MemberNäoga viiks kokku ja tunneks ära aga vot nime ei tea.
-
AutorPostitused