Rainerr
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Rainerr
MemberHea meelega liitukas, aga rahadega väga kitsas. Tore kui ma endale valkugi saan muretsetud. Aga kui võistlused on tasuta, siis võtaks ka ise sellest osa, mis siin samas Lõunas toimuvad
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Saab väikese kogemuse ja loodetavasti ka palju nõuandeid.
Oleks veel selline küsimus, et kas kuskil poseerimisõpetust ka netis saadaval on ?
No, valgusegud ja asjad peaksid tulema ikkagi siis kui põhitoitumine ja trenn endal korras on.
Poseerimisõppe alused leiad ka raamatust “Kulturism ja Fitness” – Indrek Otsus . Kuid siiski on parem kui reaalselt endale juhendaja leiad. Selleks võib olla nt. mõni juba kogenud võistleja.
Rainerr
MemberGrimmita võib tõesti koguaeg võistelda.
Isiklikult leian, et kogu grimmimise protsess on üks huvitav osa võistlustest.
Rainerr
MemberOleg Anissimov – 2.
Liisa Otsus – 4.
Natalia Nazarenko-Kiivikas – 2.
Rainerr
MemberSinu kirjelduse järgi saan aru, et tegid seljale haiget. Ära kiirusta tagasi suurte raskuste ja selga kurnavate harjutuste juurde. Võid vaikselt venitada – kui asi läheb hullemaks pöördu spordiarsti või füsioterapeudi poole.
Rainerr
MemberAlustuseks võid teha lõuatõmbeid kukla taha. Teed niipalju kui jõuad. http://www.fitness.ee/?act=excercises〈=1 Siit valid selja, ning vaatad pildi järgi, kuidas see käib. Tee võimalikult laia haardega!
Hantliga tee tõmme küljele. Ka seda harjutust näed sa antud lingilt.
Ka alaselga saad hantliga treenida. Nt: võtad hantli kätte ning kallutad keha ühele küljele paar korda. Siis hantel teise kätte ja kallutad teisele küljele.
Rainerr
MemberImre Vähi – 3 koht
Taavi Koovit – 1 koht
Janar Rückenberg – 6 koht
Ott Kiivikas – 2 koht
See on muidugi tagasihoidlik ennustus. Pöialt hoian täie raua eest!
Rainerr
MemberKrt, oleks meil olnud mõni 65 kg spordipoiss, siis oleksime praeguse seisuga kohe kulturismist vähemalt hõbemedali saanud!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kajakas oli EKV´l 64,5kg :DDDD
aprill 21, 2010 at 7:16 p.l. in reply to: LÕUNA-EESTI KULTURISTID TAHAVAD NÄHA VÕISTLUSVIDEOT ! #248268Rainerr
MemberKus on see video, mis on lubatud ? Keegi asjapulk pidi mingi eriti hea asja kokku keevitama kõikidest videomaterjalidest, kunas see ka ilmavalgust näeb ?PS! Ega ma paha pärast, lihtsalt huvitab
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tähendab, Fitshopis olid videod mitmel korral saadaval. Sellekohased teadaanded ka foorumis üleval olnud.
Rainerr
MemberMind võib (ja peakski ?) eesnime järgi kutsuda. Me ei ole ju võõrad
Rainerr
MemberOn selgelt kirjas karikavõistluste uudise juures: http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=5876
“Võistlejate registreerimine ja kaalumine on reedel, 16.aprillil kell 19:00-21:00 Spordiklubis Reval-Sport (Aia 20). NB! Võistlejad, kellel puudub ööbimiskoht Tallinnas, palun sellest korraldajatele aegsasti teada anda.
NB! On piiratud arv kohti Reval Spordis, Hotell Bravos”
märts 22, 2010 at 6:25 p.l. in reply to: I LEKV 2010 kulturismis ja bodyfitnessis – VIDEO valmis! #262182Rainerr
Membervaadates neid pilte……kas keegi noortest üldse jalgu ka treenib?
Ei ole jah neil jämedaid pakke all. Kuid pilte lähemalt analüüsides võid päris ilusasti triibutavaid paare näha.
märts 21, 2010 at 6:46 p.l. in reply to: I LEKV 2010 kulturismis ja bodyfitnessis – VIDEO valmis! #262052Rainerr
MemberNonii, võistlus on läbi.
Eks jääme kõik, mina kaasaarvatud pildimaterjali ootama. Igastahes väga pingeline, tasavägine ja muidu lõbus üritus oli. Meestel oli muljetamist üksjagu.
Aitäh Imre, et selle ära korraldasid!
märts 21, 2010 at 6:44 e.l. in reply to: I LEKV 2010 kulturismis ja bodyfitnessis – VIDEO valmis! #261929Rainerr
MemberNonii, Härra Aeg tegutseb ja juba õige pea hakkavad Tartu Kivilinna Gümnaasiumis laksud käima.
Nimelt Lõuna Eesti Lahtiste Karikavõistluste alguseni on jäänud vaid loetud tunnid.
Loodan, et võistlejate vaim on valmis. Edu kõikidele!
Rainerr
MemberAi ai…ma ise ei jõua kolmeks koosolekule.. Mul Pomekaga kokku lepitud sellel ajal. Aga eks ma teen teile siis oma kaasakantavakäsijaamaga selle konverentsikõne.. mul karvamütsiga naeratav vanaema õpetas!
(nali naljaks. … vaheldust on siia võistluseelsesse pingesse vaja
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rainerr
MemberVõimalik, et näen asju tõesti teistmoodi. Pole suurt probleemi.
Aga selle kangi asjaga… noh, kindel on see, et edaspidi ma surumisel julgestust ei palu.
AutorPostitused