Rainerr
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Rainerr
MemberPühapäeval kl 14:00 tund ikka toimub! Tore oleks kui nendel kes võistelda tahavad, oleks ka cd kaasas oma võistluslooga. Kohtumiseni!Väga hea! Võtan CD kindlasti kaasa!
Tulge teised ka
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rainerr
MemberMinu toon on igaljuhul päris tume praegu, kuigi olen mitu korda juba pesema jõudnud. Istun praegu bussis ning tulen Tartu poole, ning kui aus olla siis paljud inimesed vargsi piiluvad minu poole ning mõistatavad miks ma küll nii tume olen
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rainerr
MemberRaineriga lähme hommikul Tallinna. Ma kahtlen, et ta jõuab selleks ajaks tagasi.Hea mees!!! Avalikustad meie Vanalinna imetlemise plaani
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga sellessuhtes kõik on planeeritud, jõuan bussi peale küll mis mind õigeks ajaks Tartu toob. Aga Sinu jätan sealsamas maha! Otsi uued sõbrad endale
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rainerr
MemberRuttan veidi ette, aga kas 2012 aastal saab noortes võistelda ka siis, kui olen 93 sündinud?Ei saa!
märts 6, 2011 at 4:58 e.l. in reply to: Arnold Classic 2011 Pro VÕITIS Branch Warren!!! VAATA PILTE!!! #292161Rainerr
Member
märts 6, 2011 at 4:56 e.l. in reply to: Arnold Classic 2011 Pro VÕITIS Branch Warren!!! VAATA PILTE!!! #292160Rainerr
Member6)Ronnie Rockel
5)Dexter Jackson
4)Evan Centopani
3)Victor Martinez
2) Dennis Wolf
1)Branch Warren!!
veebruar 24, 2011 at 2:44 p.l. in reply to: LÕUNA-EESTI III LAHTISED KV: galerii, järelkajad… #290957Rainerr
MemberKunas LELKV I toimus?Ja kui spordikotte saab tasuta, siis osalen ka. Mul hädasti vaja ja 38 EUR ei raatsi küll selle peale panna
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui toimusid aprillis, siis ma teeksin oma aastapäeva võistluse, kuna paar päeva enne esimesi võistluseid hakkasin jõusaalis käima ja olen siiamaani käinud.
I LEKV oli 20 märts 2010
veebruar 20, 2011 at 6:37 p.l. in reply to: SINU KÜLJES TRENNIS: (28. OSA): RAMMUMEHED MURUMETS JA MÄNNIK #290612Rainerr
MemberMeenub kunagine Oti lause: “Sa oled see, mida sa sööd!” Et siis kui sa sööd sardelli, siis sa oled sardell. Ma ise arendan seda teemat edasi: Kui sa sööd palju muna, siis oled sa Klaabu!
Palju mune ma nüüd küll ei söö
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rainerr
MemberVändras on olemas 2 jõusaali.
Üks alevivalitsuse majas, keldrikorrusel. Seal sisutus on enamvähem korralik. Kahjuks raskusi ja üldse ruumi väga vähe.
Kui korralikku trenni tahad teha, siis soovitan Mispo saali, mis on kõvasti parem. Raud aus ja seda parajalt. Lisaks abistavad sind kindlasti Zaitsev ja Vaino.
Rainerr
MemberTere kõigile!Võimalusel tulge kõik meie grupi vanad ja uued liikmed reedel kl 15:00 tundi! Teeme poseerimist ja samuti toimub pildistamine!!! Lisaks vastan igasugustele treeningute ja toitumisalastele küsimustele! Olge kohal!
Kohtumiseni reedel!
Homme kõik kohale!!!
Rainerr
MemberKahjuks homme ei jõua, aga mõnel muul korral püüan ikka teid rõõmsalt üllatada.
Rainerr
MemberTreeniks ma neid veel, siis oleks pilt veel parem ^^, Jalgu pärast Eestikaid 2 korda treeninud. Vigastused
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See on paha, aga küll sa taastud
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rainerr
MemberTaavil olid küll väga monster jalad.Selles suhtes, et ära põdege Taavi jalgade pärast. Mõnikord juhtub, et nende peal on raske seistagi.
Rainerr
MemberLoodan, et keegi haiget ei saanud.
Rainerr
MemberAitäh, Ott!
Rainer
-
AutorPostitused