Rainerr
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
aprill 25, 2011 at 4:07 p.l. in reply to: Tunne Eesti tegijaid: Rainer Neemsalu ja Taavi Merisalu #299368
Rainerr
MemberJõudu!
EKV on seljataga ja olen ka ise lõpuks puhanud. Kuskilt sain väikese külmetuse ka, seega on nina tatine ja kurk valus. Kuid ega sellel ei saa lasta end segada, sest osalen Balti Matšil.
Eile ja tänase päeva I poolel lubasin endale natukene muud toitu. Nüüd on sellega kõik. Pöördun tagasi oma EKV´le eelnenud toitumise juurde. Siiski-väikeste muudatustega. Tuju on hea!
Võtsin ära kapsli glükosamiini, mineraale. Enne trenni tuleb veel glutamiin. Seejärel staadionil mõned kiiremad ja rinnatrenn alga!
Rainer
aprill 24, 2011 at 8:09 p.l. in reply to: XXVII EKV KULTURISMIS JA FITNESSIS: galeriid, tulemused, järelkajad #299262Rainerr
Membervõrdluseks ka Venemaa juuniorid….
Rainerr
MemberEdgar-Norman Kaasik! Unustasid midagi võistlustele maha (üks auhind). Jätan selle Sulle Fitshop Eedenisse!
aprill 23, 2011 at 11:46 p.l. in reply to: Tunne Eesti tegijaid: Rainer Neemsalu ja Taavi Merisalu #299123Rainerr
MemberRaineril oli eluvorm! Jalg oli eriti hea. See FASTi lepingu asi oli veitskahtlane jah, oleks võinud ikka Rainerile anda. Nosterexi leping lepinguks. Alati saab ju lahti öelda sellest kui tehakse parem pakkumine. Aga jah, Rainerile isegi ei pakutud seda.Endal mõnusalt kõht täis, sai ikka korralikult õgitud. Enne kui kaalusin 78.65, siis koju jõudes olin 82kg. Ega ma seal banketil ennast tagasi ei hoidnud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Nüüd järgmine eesmärk siis sügiseks 90kg! Loodan, et asi õnnestub. Suvi on pikk ja vaba aega palju.

PS! Tänud vendadele Rückenbergidele, kes suutsid kogu aeg meelt lahutada. Igav ei olnud.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aitäh Taavi! Jah tõesti, jalg näitas oma palet ning suutsin endast parima anda.
Mis puudutab igasuguseid lepinguid, siis mina seda pigem foorumis ei arutaks. Kuid tõesti, nendest pole juttu olnud. Ka sulle oleks see ju ideaalne 90kg püüdmisel!
Mina olen 77kg. (Kaalumisel 74.6) Ilmselt langeb see hommikuks ning jääb 75.5 peale pidama
Grimm oli hommikul roheline. Pesin maha ja panime uuesti peale. Jooksma hakkas kui piisavalt õli sai. Ei teagi täpselt, kuidas teinekord talitada, et hea tulemus oleks.
Kell hakkab pool 3 öösel saama.
Kui viimased päevad enne võistlusi tundsin ma täielikku tühjust ja ükskõiksust. Hoolimatust toidu ja maailma suhtes. Siis täna on kõik see tasakesi kadunud, ning minu sees olev n.ö anum, täitumas uute eesmärkide, tunnete ning mis ka tähtis- rõõmuga tehtu üle.
Võistlus oli mõnus!!! Lavapeal on hea olla
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Täielik nauding! Ning mida pärast märkasin -> Banketil sain teada, et olla märgatud üht iseloomulikku liigutust, mida laval teen. Arvake ära, mis see on? Minu enda tunded, mõtted, emotsioonid pärast abs väljakuulutamist… Pmst tunne, et võiks nutta. Kõik mis lavapeal toimus oli väljaelatud rõõm ning sellest on ainult mingid seigad veel meeles. Korraga voolas kõik ning ei suutnud niipalju tundeid vastu võtta.
Praegu olen oma töölaua taga, kus õpin ja muid toimetusi teen. Isegi söön kui väga vaja
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Istun ja vaatan iseendale kirjutatud enesemotivatsiooni silte. Nendin, et Mind is everything ja nagu Kristjan ütles: piire ei ole!Jutu ülesehitus ei ole eriti loogiline. Jälle banketist rääkides: Seal nautisin head sööki
Taros vist küsis, et mis tunne on… On selline tunne: väsinud, kõik on seljataga. On rõõm ja heaolu kuigi näopilt seda ei peegelda. On nii hea olla, missest, et vbl sööd midagi mida muus olukorras sissegi ei võtaks. Kõike väljendama sobiks minupoolt mõned Kai sõnad: I´m gonna pick it up and feel good about it. And im not gonna care about the calorie count. How much fat, how much sugar. Im just gonna eat the s outta it. Because i have earned the right to do it…”
kell sai kolmveerand 3.
Headööd
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>R.
aprill 23, 2011 at 10:23 e.l. in reply to: Tunne Eesti tegijaid: Rainer Neemsalu ja Taavi Merisalu #298929Rainerr
MemberKaalumisel olin 78.65kg ja Rainer 74.60kg.
Taavi.
aprill 23, 2011 at 9:51 e.l. in reply to: Tunne Eesti tegijaid: Rainer Neemsalu ja Taavi Merisalu #298924Rainerr
MemberNonii! Taavi on mul juba mõned tunnid külas

aprill 23, 2011 at 6:47 e.l. in reply to: Tunne Eesti tegijaid: Rainer Neemsalu ja Taavi Merisalu #298892Rainerr
MemberHakkan ka kaalumisele minema
8 minutit jalutamist üle kevadise Toomemäe
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 23, 2011 at 5:26 e.l. in reply to: Tunne Eesti tegijaid: Rainer Neemsalu ja Taavi Merisalu #298886Rainerr
MemberOI KURJA KUS TÄNA TRIIBUTAB. Kardan, et Imre peab absoluudi mulle loovutama. Sorri, Imre
Aga jah, hommik käes, hakkan laadima. Mõtlen veel mida süüa. Pakk kummikomme läheb kindlasti.
Igatahes edu kõikidele võistlejatele ja vesi naha alla!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nonoh… ajasid vett välja.. ehksiis oled ikka veel purjus?
aprill 22, 2011 at 8:46 p.l. in reply to: Tunne Eesti tegijaid: Rainer Neemsalu ja Taavi Merisalu #298867Rainerr
MemberNahk kooritud ja 2 kihti peale pandud. Tuju hakkab vaikselt paranema

R.
aprill 22, 2011 at 1:42 p.l. in reply to: Tunne Eesti tegijaid: Rainer Neemsalu ja Taavi Merisalu #298816Rainerr
MemberLiiguvad jutud, et te kaks, ilusat noormeest, elate praktiliselt koos. Kuidas kommenteerite?Need jutud ei ole päris õiged. Me vahest magame üksteise pool.
Rainerr
MemberHuh. Kõik mehed on pärast Lõuna-Eesti Lahtiseid Karikavõistluseid nagu maa-alla kadunud. Rainerist ei ta üldse midagi. Meie oleme nüüd Aleksei, Normani ja Sander Kuusega 2 päeva grimminud ja täna olime koos trenniski. Ärge jätke asju viimasele minutile! Homme on spordiklubi kinni ja peame grimmima ühes teises kohas. Kirjutan sulle Facebookis. Kas on veel kedagi, kes soovib seda spreipäevitust?Mina pole kuskile kadunud
aprill 21, 2011 at 6:08 p.l. in reply to: Tunne Eesti tegijaid: Rainer Neemsalu ja Taavi Merisalu #298705Rainerr
MemberJõudu!
Võistlused juba laupäeval! Tore. Olen seda päris kaua aega oodanud
aprill 19, 2011 at 6:58 p.l. in reply to: Tunne Eesti tegijaid: Rainer Neemsalu ja Taavi Merisalu #298403Rainerr
MemberKurja, Rainer. Sa olid minuga kaks päeva koos ja ei suutnud õppida, kuidas vormi tehakse, kuidas jalad triibutama saada?
aprill 19, 2011 at 5:40 p.l. in reply to: Tunne Eesti tegijaid: Rainer Neemsalu ja Taavi Merisalu #298386Rainerr
MemberRainer miks sul lava peal kättemaksuhimulise mõrtsuka muie suul on
aprill 19, 2011 at 5:38 p.l. in reply to: Tunne Eesti tegijaid: Rainer Neemsalu ja Taavi Merisalu #298385Rainerr
Member