Rainerr
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Rainerr
MemberRoger that!Pildil on ilmselt sakslased ja nemad sellist keelt ei räägi
Rainerr
MemberMa teen sprinte treeningu alguses. 1) korralik metsajooks või rada. 2) võimlemine 3) 6×60 või 4×100
Rainerr
MemberVäga ilus särk! Kuigi mul pole ametlikke sponsoreid (v.a lahked vanadaamid erinevatest Soome linnadest )
Rainerr
MemberIga algus on raske ja tavaliselt kulub veidi aega, enne kui mina inimesi usaldama hakkan ja oma huumorimeele valla lasen. Aga kui see juba kord tehtud, siis on tervel seltskonnal edasine elu lõbus.
Mul on tegelikult hea meel, et sa lähed. Loodan, et õpid sealt jonnakat järjepidevust ja suurendad oma tahet ükskõik milliste eesmärkide täitmiseks.
Siiralt,
Rainer
juuli 1, 2011 at 4:37 p.l. in reply to: Tunne Eesti tegijaid: Rainer Neemsalu ja Taavi Merisalu #306887Rainerr
Membernosau
Jätkuvalt Soomes töömaal. Ilmad on ka pärast Jaanipäeva ilusaks läinud. 25-28 olin Eestis. Käisin ARKis lubadel järel ja füsioterapeudi juures. Tehti massaaž, näidati võimlemisharjutusi ning õlg ja alaselg teibiti kinni.
Täna liigutasin ka end veidi, et keha päris kinni ei jääks. Mõned metsatiirud soojenduseks (kuigi higi lahmas koheselt) . Seejärel 6x60m kiirendused ja võimlemisharjutused. Lõuatõmbekangi ei leidnud, kätekõverdusi ei kannata teha. Näpet oli, aga algus seegi.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Järgmine peatus on Viljandi folk. Seni pean tööl olema
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>R.
Rainerr
MemberIlmselt nad tähistavad järjekordse soovahetusoperatsiooni õnnestumist
Rainerr
MemberTegid ära selle!!!!!
Rainerr
Member“Särtsuangerjas”
Ilus särk küll
Too siis kingitusi ka
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mõned lelud mulle ehk
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 23, 2011 at 3:24 p.l. in reply to: Tunne Eesti tegijaid: Rainer Neemsalu ja Taavi Merisalu #306348Rainerr
MemberMuidugi hoian jahedas ! Õllepurgid tuleb püksi panna!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Greipi ka ei söö, see on teadagi milleks – siis olen ka seksuaalselt aktiivne 
Rainerr
MemberMina usun! (Ainult selleks,et õli tulle valada. )
Aga Jevgenit ( ja mõnda veel
juuni 19, 2011 at 6:18 p.l. in reply to: Tunne Eesti tegijaid: Rainer Neemsalu ja Taavi Merisalu #306160Rainerr
MemberVALI MILLINE TAHAD!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Rainerr
MemberTõsine revolver
juuni 19, 2011 at 9:02 e.l. in reply to: Tunne Eesti tegijaid: Rainer Neemsalu ja Taavi Merisalu #306127Rainerr
MemberCheers!
Täna oli esimene admin päev. Võtsin ratta ja tegin linnas ühe tiiru. Otsisin rööbaspuid ja kange, kuid ei miskit. Pärast pikka sõitu õnnestus vähemalt üks kiik leida, kus lõuatõmbeid teha. Lisaks kätekõverdused ja dipid pinkidel.
Viimane trenn oli enne õlavigastust. mingi 7 äkki. Tänaseks on enamvähem ogens. Ehk nurga alt annab kätekõverdusi juba teha, horisontaalis mitte. Väike püsiv valu on alles, kuid enam ei tuika.
Nüüd veel 5 päeva tööl. 24 õhtul koju. 25 Tartu ARK´i ja võimalusel ka TÜASK´i. 28 tagasi Soome.
Praegu tarbin Olimp Chela-Min kapsleid. Hakkasin neid võtma Kristjani poolt promotud fantaasiarikaste unenägude kogemiseks
Mõnel ööl on ka kasu olnud. Kuulake Soome jäähokikoondise hümni ka :
Ehitaja elu nautides (yeahright)
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Alati teie,
R.
juuni 16, 2011 at 7:07 p.l. in reply to: Tunne Eesti tegijaid: Rainer Neemsalu ja Taavi Merisalu #306007Rainerr
MemberTegelikult Sarge ei tee mingit aeroobset! Vana räpane petis !
juuni 15, 2011 at 5:29 p.l. in reply to: Tunne Eesti tegijaid: Rainer Neemsalu ja Taavi Merisalu #305919Rainerr
MemberSünnipäev!!! Olen nüüd mees.
Tervitustega Porvoost.
Olen ennast sisse seadnud ja teine tööpäev on seljataga. Esimesed 2 tegime ületunde, seega kumm on suht tühi. Kui edaspidi normaalsed tööpäevad on, siis peaks ka linnas ringi vaatama ja võimalusi uurima. Võimalusi teadagi milleks
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Äratus on siin 5.45 ja enne 7 tuleb juba objektil olla. Olen kopamehe paariline ehk igasugu mullatööd on käsil.
Süüa 4x min ikka jõuab. Kui asi selgem siis lükkab 5 peale.
Toit on kallis siin ja piim on lahja. Muidu on tore. Ostsin õnneks Tallinnast üht-teist vajalikku kaasa, seega pean vastu küll. Täna käisin mingis toidupoes ja oh imet.. Promixi batoonid, muscle plus, hera 80 jne
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Vähemalt seesugune kaup on tuttav.Jõudu ja ilu teile jätkuvalt!
R.
(p.s im a man, lets have… )

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused