Rainerr
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Rainerr
MemberRainer!Kas oled nüüd kodumaal? Mul on Sulle üks särk kingituseks USA-st üle anda nagu lubasin. Samuti on hr Raua särgid siiani minu käes.
Rainerr
MemberReede oleks päris hea!
august 2, 2011 at 5:23 p.l. in reply to: Tunne Eesti tegijaid: Rainer Neemsalu ja Taavi Merisalu #309342Rainerr
MemberSügiseks kärbeskaalus
“>Kärbestest ei tea mina midagi. Ainult lehmadest! Sellepärast on üks minu lemmiklugu.
Muidu on veel mõned päevad Soomes olla ja 11. saab juba kalli kodumaa embusesse.
Eelmisel nädalavahetusel olnud Folk oli super. Vanade heade artistide kõrval jätsid unustamatu elamuse ka Trilok Gurtu ja Cissokho System. Olgu aasta missugune tahes, mul on vähemalt neli päeva hingamiseks.
Hääletuks sai lauldud end regilauludest ja jalutuks tantsitud nii labajala kui ka reilendri saatel.
august 1, 2011 at 3:32 p.l. in reply to: Tunne Eesti tegijaid: Rainer Neemsalu ja Taavi Merisalu #309269Rainerr
MemberTsaukitsauki
Kui Sarge võtab juurde, siis mina olen juba 4 kg alla võtnud
“> Tunne on hulka kergem, kuid mitte veel super.juuli 25, 2011 at 4:12 p.l. in reply to: Helsingi Sanomates artikkel kus öeldakse, et Norra tulistaja võis olla steroidide mõju all #308661Rainerr
MemberVahet ei ole , mis see täpselt on mis su aju nii segi keerab , et plaanid aastaid sellist õudust . Väga hästi võivad need ka steroidid olla . Kui aju on ###### keeratud siis on ta ###### keeratud , olenemata mis selleks triggeriks parajasti oli . Psüühika häired roidide väärkasutajate hulgas pole ju mingi “rear case”.Tema reporti põhjal võin öelda, et planeerimine ja muu algas ammu enne anaboolikute kasutamist. Anaboolikud võttis ta kasutusele ainult füüsilise vormi parandamise kiirendamiseks. Tal ju tervise või tulevikuga mingit keissi enam ei olnud. Ainult ühesuunaline tee.
juuli 25, 2011 at 4:09 p.l. in reply to: Helsingi Sanomates artikkel kus öeldakse, et Norra tulistaja võis olla steroidide mõju all #308660Rainerr
MemberKõik müügiks! Peaks Raineri kohta ka ajakirjandusele mingi põneva vihje saatma seoses keskealiste Soome prouadega
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Tee seda, panen sinu ka sisse!
juuli 25, 2011 at 1:57 p.l. in reply to: Helsingi Sanomates artikkel kus öeldakse, et Norra tulistaja võis olla steroidide mõju all #308643Rainerr
Memberwinstrol ja dinabol küll nüüd kedagi tapma ei pane. Kui kedagi just surnuks ei seksi…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> see soome artikkel ikka väga mõtetu…Ilmselt taheti lihtsalt midagi üles kruttida veel.
juuli 24, 2011 at 8:23 p.l. in reply to: Helsingi Sanomates artikkel kus öeldakse, et Norra tulistaja võis olla steroidide mõju all #308604Rainerr
Memberraudselt keegi “hästi informeeritu” väidab kuskil, et mõrvik oli võtnud sisse teelusika kreatiini ning teda tabas seetõttu kapitaalne roid rage….Mees on ise oma tegu tunnistanud ja ei pea seda kuriteoks. Anaboolsed steroidid ei pane inimest tegema aastaid etteplaneeritud tegu. Kogu temapool tehtud planeerimine, infokogumine, õppimine ja analüüsimine oli süstemaatiline mitte juhuslik.
juuli 24, 2011 at 8:13 p.l. in reply to: Helsingi Sanomates artikkel kus öeldakse, et Norra tulistaja võis olla steroidide mõju all #308601Rainerr
MemberTere.Soome ajalehes Helsingin Sanomates kirjutatakse, et Norra mõrvar võis tegutseda steroidide mõju all.
Siit link artikklile: http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Steroi…n/1135268018149
Oma pikas (1500 lk ) raportis ( A European Declaration of Independence) pidas mees füüsilist ettevalmistust väga tähtsaks. Peale massilisajate ja kreatiini kirjeldas ta veidi ka anaboolikute kasutamist.
Enda väitel oli tema tsükkel kombinatsioon winstrolist ja dbol ? ist. + actionieelne tauriini ja teiste ergutite kombo
juuli 20, 2011 at 7:16 p.l. in reply to: Tunne Eesti tegijaid: Rainer Neemsalu ja Taavi Merisalu #308339Rainerr
MemberRainer, sind tahaks kindlasti sügisel laval näha!!! Võta see Eesti meistri tiitel ära.Ise 25. ortopeedi juurde ja augusti alguses on sõjaväe komisjon
.Tänan selle tunnustava ergutuse eest! Laval ikka näed, sest ma oskan laulda, tantsida ja pilli mängida ! Mis tiitlitesse puutub siis vaatame kuidas jalad võtavad.
Mul ka augustis komisjon! Loodan end ikka sisse pressida . Mis mul muidu ikka teha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Dvaiks, võtan Chelamini ära ja hakkan und ootama.
juuli 20, 2011 at 4:16 p.l. in reply to: Tunne Eesti tegijaid: Rainer Neemsalu ja Taavi Merisalu #308324Rainerr
MemberRainerr
MemberEi saanud kahjuks linki lahti, aga kas seal klassikaline kulturism ka on?
juuli 17, 2011 at 6:12 p.l. in reply to: Tunne Eesti tegijaid: Rainer Neemsalu ja Taavi Merisalu #308034Rainerr
MemberSelles suhtes, et tuled ikka sügiseks kodumaale tagasi või uhked välismaa prouad on sind juba ära kodustanud?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Augustis tulen tagasi. Siis ehk tutvun mõnega Eestimaalt. Kes loeb ja huvi tunneb võib mulle kirjutada
juuli 16, 2011 at 5:48 p.l. in reply to: Tunne Eesti tegijaid: Rainer Neemsalu ja Taavi Merisalu #307969Rainerr
MemberTervitused!
Õnnitlused Taavile tiimi leidmise puhul! Mul on neist ainult head mälestused. Praegu olen aga ühte heitnud keskealiste naistega. .D
Jätkuvalt Soomes töömaal. Praegu on põhiliseks armeerimine ja pommivarjendi ehitamine. Vähematl saab päevas rauda tõsta.
Saalis ei käi. Teemaks on taastav võimlemine ja lühikeste distantside sprint.
Rainer
juuli 12, 2011 at 3:52 p.l. in reply to: Tunne Eesti tegijaid: Rainer Neemsalu ja Taavi Merisalu #307712Rainerr
MemberAutorPostitused