Rainerr
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
oktoober 30, 2011 at 3:39 p.l. in reply to: VI Innar Mardo Memoriaal – tulemused, pildid, järelkajad #315549
Rainerr
MemberJuunioritest on Siim K väga hea
Rainerr
MemberSõida seenele oma kontramehega! Sa seda lüpsilaulumeest pasunaga ei taha soovitada?
Anna pill ullu kätte, ull ajab pilli lõhki!
2/4 loo järgi Sind rahuldavat vabakava küll ei tule.
Rainerr
MemberJapsidele ikka meeldib see õudne animetümm.
Ma arvan, et keelpillikvartett ja bass oleks väga hea lahendus sellele loole. Vaimusilmas juba kõlab.. Soovitan ühendust võtta nt Tartu muusikakooliga, põhimeloodia on super lihtne ja noot on netis saadaval. Ehk teevad teene, kui ilusti palud, seal kindlasti noori, kes tahavad mõnes aines arvestust saada.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kvartett ja kontramees oleks kindlasti hea lahendus

Rainerr
Memberma arvan, et see sobiks paremini
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lame

Rainerr
Memberhttp://www.youtube.com/watch?v=Fbt6wGfsUYY
Naudi

Kahjuks normaalselt orkestri või viiuli seadet ei leidnud.
Lugu: Love-couloured master spark
oktoober 1, 2011 at 12:05 p.l. in reply to: Tunne Eesti tegijaid: Rainer Neemsalu ja Taavi Merisalu #315371Rainerr
MemberMillal poeg ennast Planet-Sport poseerimistundides ilmutab?
Ilmselt tuleks seda Mangi käest küsida!
september 30, 2011 at 10:27 e.l. in reply to: Tunne Eesti tegijaid: Rainer Neemsalu ja Taavi Merisalu #315254Rainerr
MemberRainer ei ole Soomes! Poeg on kodus
september 22, 2011 at 10:08 e.l. in reply to: Tunne Eesti tegijaid: Rainer Neemsalu ja Taavi Merisalu #314180Rainerr
MemberVõitsin pildimängu jeeeee! Fitshop Eeden, siit ma tulen!
Rainerr
MemberSina lähed ilmselt järgmisena!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jah, aga mitte spordiruhma!
Rainerr
MemberMees on juba väljas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kiirelt käivad teil asjadseptember 20, 2011 at 2:35 p.l. in reply to: Tunne Eesti tegijaid: Rainer Neemsalu ja Taavi Merisalu #313991Rainerr
MemberLäheks kui massi oleks piisavalt.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siis ei lähegi kunagi!
Rainerr
MemberHey!Tundi ma vast tulen aga Särkidega sellised lood ,et ma ei soovi noid enam.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Vb soovib Even oma särki( Must särk) aga seda peab temaga rääkima.Mina isiklikult enam ei soovi.Kuid siiski aitäh pakumast.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täna olen trennis kell 4-7 vahel.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mineeee…
Mees toob Sulle Ameerikast särgid ja järsku sa ei soovigi neid enam?
september 18, 2011 at 5:23 p.l. in reply to: Tunne Eesti tegijaid: Rainer Neemsalu ja Taavi Merisalu #313742Rainerr
MemberMeie kulturismilegend Rainer oleks justkui maailmaturneel! Kahju, et mees täna Planet-Sporti poseerima ei jõudnud.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olen ikka tagasihoidlik! Piirdun sel korral mandri-eestiga.
Rainerr
MemberMr O: Heath
2) Cutler
3) Greene
4) Martinez
5) Wolf
6) Jackson
7)Freeman
Curry9) Rockel
10)Yamagishi
Rainerr
Member202: