Rainerr
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
veebruar 4, 2012 at 9:17 p.l. in reply to: Tunne Eesti tegijaid: Rainer Neemsalu ja Taavi Merisalu #226544
Rainerr
MemberOled vaikselt kosunud kui kaal juba 81 -. kas varsti on lootus näha ka mõnda vormipilti?
Kosunud tõesti. Eks treeningute juurde tagasi siirdumine ja korda seatud toitumine teeb oma töö. Kaal on tegelikult sama mis aasta tagasi jaanuarikuus. Ainult selle vahega, et tol ajal hakkasin kevadeks toitumist piirama. Eks töötlus on paremaks läinud aga massi juurdekasv on paraku küsitav. Jäid ju treeningud sisuliselt juunist pooleli ja sügisel pikalt ei teinud.
Pilte näeb ilmselt siis kui mõne fotograafiga kokku juhtun. Ise ennast ei pildistama ilmselt ei hakka. Kui õigesti mäletan siis viimased pildid said tehtud Kristjaniga Revalis, eelmisel aastal.
veebruar 4, 2012 at 5:43 p.l. in reply to: Tunne Eesti tegijaid: Rainer Neemsalu ja Taavi Merisalu #226669Rainerr
MemberTervitused!
Täna lõpetasin esimese nädala uue treeningtsükliga. Jaotus on : õlg/rind selg/biitseps jalg/säär triitseps/jõutõmme/trapets ning “lisapäev” kus teen: jalapress, good morning, säär, ploki tõmbed rinnale, scottil biitseps, kõht ning taastavad harjutused alaseljale.
Nädal möödus igati hästi. Nüüd on koolis kolmapäev ja neljapäev ka lühemad, ehk tunnid ainult kella üheni. Kergemad päevad tööpäeva sees võtavad veidi pinget maha ning aitavad toime tulla. Kolmapäeval käisin seljaga röntgenis. Selgus, et diskid ja lülid kõik korras, ainult selgroo nimmepiirkond on kitsenenud. Sellest ilmselt ka valud.
Enesetunne on väga hea. Vaikselt ja visalt edasi.
Lisanditest: trennijärgselt sheik, hommikuti Mölleri kalamaksaõli ja Joint + kapslid.
Kaal 81.
Rainer
Rainerr
MemberMida laulu!
jaanuar 30, 2012 at 1:55 p.l. in reply to: Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)! #235764Rainerr
MemberPlaan on teha ära ka kulturismi- ja fitnessitreeneri I astme paberid…
Mina kaa!
jaanuar 30, 2012 at 1:36 p.l. in reply to: Tunne Eesti tegijaid: Rainer Neemsalu ja Taavi Merisalu #235831Rainerr
MemberHei!
Trennis sai alguse mahutreening. Põhijaotusega: rind, õlg ; selg, biitseps ; jalg, säär ; triitseps, trapets. Esimest korda on kavas sees ka plaaniline jõutõmme.
Selleks nädalaks on kinni pandud ka massaaž. Selg on viimasel ajal “kinni” jäänud. Vajan abistavat kätt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vormipilt:
Rainer
Rainerr
Member
jaanuar 28, 2012 at 9:19 e.l. in reply to: Tunne Eesti tegijaid: Rainer Neemsalu ja Taavi Merisalu #238225Rainerr
MemberRainer kas kevadel plaanid võistleda ka EKV?
Mnjaaa, see küsimus tekib paratamatult. Olen kindel, et kevadel ei võistle, vaid lõpetan kooli. Pigem EMV sügisel, siis õnnestub ehk vormi ka teha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 27, 2012 at 9:18 p.l. in reply to: Tunne Eesti tegijaid: Rainer Neemsalu ja Taavi Merisalu #238436Rainerr
MemberJõudu!
Koolinädal on vaikselt mööda veerenud ning kõik planeeritu on ka korda saadetud.
Täna lõpetasin jõusaalis ettevalmistava tsükli, mille käigus tegin kogu keha trenne. Homsest algab uus tsükkel, kus fookuses on selg ja jalad. Teisi kehaosi treenin muidugi korralikult.
Toit on selleks kuuks laual. Tunne on hea. Kaal kuskil 79 kanti.
Mõtlesin, et läheks pühapäeval nt uisutama ja uuel nädalal Lõvikuningat vaatama. Loomad on mulle alati sümpatiseerinud.
Aga mitte üksi ei treeninud ma täna. Nimelt Kristjan on väeosast välja lastud. Temaga õnnestus mul lõuna paiku silmside saavutada, ning enda poole ma kohe ta kutsusin. Tegime koos treeningu TÜ saalis, Ujula 4. Pärast trenni sheik ja veidi hiljem juba korralik õhtusöök lokaalis Suudlevad Tudengid. Saime meenutada vanemaid aegu, muljetada ning tühjast-tähjast rääkida.
Homme õlg-rind.
Rainer
Rainerr
MemberVäga hea vorm Suksu! Tagaosa tundub ka väga võimas!
Ise täna piinasin 45 minutit stepperit, lõpus läks SPM päris kiireks (100-110).
PROOF:
Heart rate = 0. Ilmselt oli tegu sinu viimase kokkupuutega stepperiga ja siia postitas keegi sinu sõpradest!
jaanuar 26, 2012 at 5:38 e.l. in reply to: Tunne Eesti tegijaid: Rainer Neemsalu ja Taavi Merisalu #241267Rainerr
MemberVaatasin just youtubest videot kasutaja Zhasnimotivation poolt, kus IFBB proffide kõrval on ka väike katke Otist ja Taavist.
Kae
jaanuar 26, 2012 at 5:32 e.l. in reply to: Tunne Eesti tegijaid: Rainer Neemsalu ja Taavi Merisalu #241272Rainerr
MemberNoolemäng?
Ei, paraku mitte.
Rainerr
MemberAlekseil on selg?
jaanuar 25, 2012 at 7:42 p.l. in reply to: Tunne Eesti tegijaid: Rainer Neemsalu ja Taavi Merisalu #241576Rainerr
MemberOled kergejõustiku peale üle läinud? Tahad olümpiale ilmselt
jaanuar 25, 2012 at 6:24 p.l. in reply to: Tunne Eesti tegijaid: Rainer Neemsalu ja Taavi Merisalu #241915Rainerr
MemberJõudu ja ilu!
Täna oli koolis spordipäev! Väga vahva üritus ja minu arvates võiks koolid igasuguseid sporditemaatilisi ettevõtmisi rohkem korraldada.
Alad. Pendelteatejooks, mille meie klass võitis. Individuaalselt kaugus ca. 4.5 jooksud 60m 8.2 400m 59.0 ja 6kg jänn 12.7.
Tunne oli väga hea! 400m jooksus võttis kuskil 300m pealt vaikselt jala kinni, kuid jooksu sain esimesena lõpetatud. Pärast tegin trenni ka otsa.
Kaal 76. Enesetunne super. Vaikselt taastub keskendumisvõime ja üldse särab päike
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rainerr
MemberKahju, et paljudel noortel andekatel meestel ei ole tänapäeval kannatust.
Eks kajakad hakkavad ka kohe pärast söömist kakile
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused