Rainer
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Rainer
MemberMinuarust oleks ka kõige targem sellised mõttetud teemad ära kustudada võibolla siis nn. ´´lohid ilma nimedeta´´ väsivad uute teemade kirjutamisest ja saab asja jälle korda
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rainer
MemberTahtsin kysida, kas sul Tõnu on head edusammud, kuna ise ka ei jõua päevas üle kolme korra süüa?? Kuidas sa sööd kas hommikul lõunal ja õhtul??
Rainer
MemberKui TOM viitsid siis võiksid Biicepsile ja triicepsile soovitada mingeid superseeriaid?
Rainer
MemberKas oleks mõtekam peale igat lihasgrupi treeningut venitada või peale trenni kõik lihased järjest ära venitada?
Rainer
MemberTõnul õige jutt. Kuidas saab selline inimene nagu Marek Kalmus ennast proffide sekka lugeda, kui hakkab mingis foorumis teavitama, et on kasutanud keelatud aineid ja siis ka veel teiste sportlaste nimesid mustama. Kes kurat teab siin, kes on kes, igaüks võib panna enda nimeks mistahes ja keegi ei tee kindlaks kas mees räägib nyyd õiget juttu või ei. Jätke foorum rahule ja ajage oma probleemid mujal korda, rikute oma jamadega siin korraliku foorumi ära! Äitah
Rainer
MemberKuidas üldse näeb reljeefi periood välja, kui kaua kestab ja kas ikka süüakse ka selle vältel. Saan aru et reljeefiperioodi mõte on üleliigne rasv maha saada ja lihased rohkem välja tuua??? Kui keegi oskab soovitada head linki kus oleks sellest kirjutatud või parem veel kui keegi oskaks seletada mis selleks tegema peab, mida sööma,mitu korda päevas jne.. Suur äitah ette juba
Rainer
MemberKas peale ühe kuust pausi peaksin jälle kasutama kreatiini
Rainer
MemberSelge seda ma tahtsingi teada, suur tänu info eest.
Rainer
MemberÜhesõnaga peaks seda siis kasutama Protein No.1-ga koos! Aga kas siis protein ongi see kõige abivahend millega saavutada suuremat lihasmassi!?
Rainer
Member´Üks asi veel ega Kreatiin Protein No.1-ga koos tarvitada ei tohi??
Rainer
Memberkas te äkki saaksite mulle oma mõningad raskused avaldada, näiteks rinnalihaste ja biicepsi, kui suurte raskustega teete rinda ja biicepsit.
Rainer
MemberSelge pilt, aga kui ma jalgu lihastesse saada ei taha, kuidas siis on, kas parem oleks treening ära jagada kolme või nelja päeva peale?
-
AutorPostitused