Rainer Palm
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Rainer Palm
MemberTeha ennem trenni kindlasti soojendus ja peale trenni korralikud venitused. Ja ma ütlen oma kogemuste ja teadmiste põhjal, et esimesed trennid mitte väga suutlikusega teha. Teha mõnipäev kergem trenn ja siis vaikselt edasi minna.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 23, 2011 at 4:20 e.l. in reply to: Põhjamaade MV 2011 üks parimaid naiste vabakavasid! Vaadake! #318615Rainer Palm
MemberPalju õnne
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 1, 2011 at 5:37 p.l. in reply to: SPARTA sügishooaja avastart antud – FITNESS FIVE pildid ja võitjad #315415Rainer Palm
MemberPalju õnne võitjatele. Võistlust jälgida oli põnev.
Rainer Palm
MemberTahtsin küsida, et kui minna HT-Rile üle. Hetkel tarbin kõike eraldi. Valku,süsivesikuid,kreatiin,glutamiin. HT-Ris on kogu kompott sees. Aga seda joodakse peale trenni, kui ma valesti aru ei saanud. Aga hetkel ma joon ennem trenni ka süsivesikutega kreatiini ja glutamiini. Aga HT-Ri ei jooda ennem trenni vms ? Et mida juua siis ennem trenni, et oleks pump efekti ja lihasmassi kasvataks. Kas nt L-arginiini ?
mai 14, 2011 at 1:38 p.l. in reply to: SINU KÜLJES TRENNIS: (28. OSA): RAMMUMEHED MURUMETS JA MÄNNIK #302189Rainer Palm
MemberRainer Palm
MemberMis ta halba teha saab, lihtsalt annab valgurikkama koksi. Mina teen aga tavalisest kohupiimast ja piimast, maitseks lisan natuke kas maasikamoosi või kakaod ja on ka päris mõnus ja sisaldab rohkemki valku kui mu tavaline šeik.Seda kindlasti, aga olen kuulnud, et kohupiimas on küllalt valku ja kui lisada toidulisandina valku juurde siis läheb üleliigne rasvaks.
Rainer Palm
MemberTuli mõte küsida, et kas Hero80nt võiks lisada 1 spl vanilli kohupiimale. 100g valku 13,7g, süsivesikuid 11.2g ja rasvu 0.1g. pakk on ise 200g. Kui võtta sealt pool kohupiima segada shakerist veega ja lisad 1 spl hero80nt oleks mõtekas ?
Rainer Palm
MemberMina kasutan HTR võistlusvälisel raske treeningkoormusega ajal ja kaalumisjärgselt taastumiseks. 3-4 nädalat hiljemalt enne võistlust ei tarvita.Aga mida sa siis taastumiseks kasutad 3-4 nädalat ennem võistlusi ?
Rainer Palm
MemberHT-R-is on valkude ja süskarite suhe 1:2le, seda valkude kasuks, et valke rohkem. HT-R on tõesti mugav ja maitse hea, aga mõelge enne kasutamist kas soovite mono kreatiini tarbida.Mono kreatiini ?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> pole kuulnud midagi sellist
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kas tuleks panna HT-Ri 3 spl täit ?Rainer Palm
MemberHetkel kasutan kõiki eraldi Dextro,Hera80, kreatiini ja glutamiini. Aga uurisin, et HT-Ris on kõik kompott ühes, et oleks mõtekam osta HT-Ri ? Aga olen kuulnud, et räägitakse, et kui eraldi kõike lisada on efektiivsem toime. Aga kui minna üle HT-Rile siis kas lisada talle juurde Hera80 või Dextrot.
Rainer Palm
MemberEdu kõikidele kes võistlevad. Loodan ,et läheb kõik hästi.
mai 3, 2011 at 4:00 e.l. in reply to: I Eesti KV athletic fitness: galerii, tulemused, kommentaarid #300284Rainer Palm
MemberPalju parimad lõuga tõmbasid ja rööbaspuudel surusid ?//sain teada. Esta jõunäitajad olid muljetavaldavad ka meestega võrdluses, lõuatõmbamine 15 kordust ja rööbaspuudel surumine 18 kordust.
Meeste seas võidutses Oleg Anissimov (Reval Sport), kes tegi lõuatõmbeid 21 korda ja surus rööbaspuudel 36 kordust
Noortest Siim Jürgenstein tõmbas lõuga 19 kordust ja rööbaspuid surus 29 kordust, tema järel tuli Jürgen Ots kes tõmbas samuti 19 kordust aga rööbaspuudel surus 24 kordust.
mai 1, 2011 at 5:59 e.l. in reply to: I Eesti KV athletic fitness: galerii, tulemused, kommentaarid #300060Rainer Palm
MemberPildid tulid tõesti ilusad ja hea kvaliteediga. Ürituse kohta niipalju, et ma ise isiklikult jäin rahule. Võistlejad olid sõbralikud ja kõik oli normaalne. Vahepeal oli närvi näha võistlejates aga see on loomulik. Oli tore külastada Saaremaad ja võistelda seal, teinekordki
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused