Rainer B
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Rainer B
MemberPäkapiku Biits on suur,
sest tal lõppes kreatiini kuur
võttis ühe võttis kaks
iga päev läks paksemaks
Saalis käib ta naiste pärast
toitub ka nii nende särast
vaatab üha ja vaatab teist
ühtki valida ei oska neist!
Rainer B
MemberKas keegi oskab seletada, miks kalorikalkulaator sellise tulemuse andis?
Kaerapuder (keedetud) (150 g):
– 174 Kcal, 6 g valku, 19.5 g süsivesikuid, 7.5 g rasva
Rainer B
MemberMul söök alla läheb aga kui proovin saada umbes 30g valku ja 50g süsivesikuid siis läheb see kogus ikka päris suureks! Valgu saamiseks oleks vaja umbes 4-5 muna (6*4) 24g valku ja süsivesikute kättesaamiseks kaerahelbe putru kuskil 200g(200*0,13) 26g süsivesikuid + 2 leiva viilu 80g*0,3=24g süsivesikuid + siis veel piim või jogurs ja vitamiinis. See teeks kokku kuski 55g süsivesikuid ja 30g valku, aga see kogus on selline et ajab kõhu ikka punnitama!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rainer B
MemberKas kiireid võib ka vahest asendada aeglastega, ma mõtlen et mõju on neil ikka ju sama ainult üks imendub aeglasemalt ja teised kiiremalt.
Rainer B
Memberkas saaks selle täpse nime ja aadressi öelda kus see üleval on?
Rainer B
MemberMa ei taha saada maailima tipuks, ma ei saa aru kui raske saab olla kirjutada paar rida oma päevastest söögikordadest?? Näiteks kas piisab ühest tuunikala konservist(180g) ja 400ml piimast üheks söögikorraks, või hoopis poolest pakist kohupiimast (125g) ja 400ml piimast
Rainer B
MemberTõesti, kellel oleks vähegi aega ja kogemust võiks lühidalt siia üles panna oma söögiplaani?! Ja ärge öelge et igale inimesele on see personaalne ja ei tea jne?!
Rainer B
Memberno pane mõlemad kui ei jõua otsustada
Rainer B
MemberMa ei saa Teist aru ikka, kui Teil midagi targemat teha ei ole, kui teiste inimeste vastuseid kommenteerida, siis palun ärge vastake. Ma küsisin mis raskustega keegi teeb ja arvatavasti kui ma seda küsisin siis mind ei huvita muu. Teil ei ole vaja kommenteerida kas sa ikka teed m´puhtalt ja ega sa polegi nii kõva mees, inimene vastas lihtsalt minu küsimusele!
Rainer B
Membermitu toidukorda sa oled teinud kui valgusheigid välja jätta ja kui palju sa seda kohupiima korraga sööd?
Rainer B
Memberolen teinud trenni umbes 1,5 aastat ja sellega umbes 9kg juurde võtnud ehk sealt 3-4 kg lihast, kuna rasva rohkem pole kui ennem! Kaalu poolest on küll nagu juurde tulnud aga silma järgi on vähe! Kuidas oleks kõige parem õlalihast teha? olen proovinud erinevaid harjutusi kuid pole lihast eriti kurnanud!?
Rainer B
MemberHr. Vambola minul jäi kuskilt meelde et Teie teete ka kodus trenni, kui küsida tohib siis millised masinad Teil olemas on, või siis kuidas Te treenite selga ja jalga, kuna ma teen ise ka kodus siis on mul sellised mured et selga ja jalga pole kuigi hea teha?
Rainer B
MemberMida oleks veel kasulik toidulisade hulgast tarbida, et saada massikasvatamisel paremaid tulemusi(peale kreatiini!)
-
AutorPostitused