Rain 6 kanget
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Rain 6 kanget
MemberAga Aile väide ei tundu veidi… äärmuslik?ei, Aile näide ei ole äärmuslik. pole olnud küll juhust, et kõht polks läbi käinud harvemini, kui üle päeva, aga tänasel päeval koos trenni ja õige ning tiheda toitumisega on tavapärane kordade arv 2. tihtipeale isegi 3 korda päevas ning see ei tähenda, et kõht lahti oleks olnud. tihe toitumine tähendab, et vähem kui 6 korda päevas ma ei söö (trennipäevadel 8x), joon samuti palju vett ning võtan igapäevaselt omega 3 rasvhappeid lisaks tavalisele toidule.
Rain 6 kanget
MemberMa ei mõelnud kofeiini tabletina vaid ikka kohvi sees.mina mõtlesin higistamise vastu kuumal maal – tass espressot – 50ml ülikanget ning kuuma kohvi ja vähendab kordades higistamist. ülejäänu oli lihtsalt kohvi kofeiinisisalduse võrdlus mõningate toodetega, mida võetakse enne trenni.
september 19, 2009 at 12:14 p.l. in reply to: Meestele – millised naised teile meeldivad? ;) #220531Rain 6 kanget
MemberSeda tuleb eelkõige oma naisele rääkida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ning millest sa järeldad, et need, kes arvavad nagu Capo, seda ka oma naisele ei räägi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 19, 2009 at 11:56 e.l. in reply to: Meestele – millised naised teile meeldivad? ;) #220523Rain 6 kanget
MemberMa ei hindaks naisterahvaid ja teisi inimesi selle järgi, kuidas nad meigitult või klantspiltidelt vastu vaatavad. kui inimene on kena enda sisemuselt, siis ka peale rasket õhtut hommikul ärgates on ta ilus. olen oma kaasaga pea 10 aastat koos ja ei leia, et tahaksin ta kellegi nn ideaalse vastu vahetada. vigadeta inimesed on tavaliselt kinnistes asutustes kas paldiski maanteel või raja tänaval. minu arvates on palju toredam olla natuke vigadega inimesega, sest need teevadki temast selle, kes sulle meeldib. vaid välist ilu kummardades on inimene päris vaene…
Rain 6 kanget
Member3 punti ei tea aga 4 punkt on ainult liigtarbimise tagajärjel. 5 Punkt: kofeiin kiirendab neerude tegevust ja suureneb higieritust, ühesõnaga ei sobi janukustutajaks.vahest mitte janukustutajaks, aga… kuumas kliimas aitab üks tassike kanget espressot minul küll higistamise ennemini kinni saada, kui jahe jook. Kohvist niipalju, et… enne trenni ergutis on kofeiini isegi kuni 4 korda rohkem, kui tavalises kohvis.
Rain 6 kanget
MemberSiis peab küll nõrk olema kui haiguse saad kätlemisest.võimalike haigusetekitjate leviku taksitamine oli mõttes. marlimask oleks veelgi parem lahendus;) et teisi mitte nakatada, kui on vaja liikuda kodust väljaspool ringi
Rain 6 kanget
MemberSeda võiksid ise tunda. Kui tunned, et oled paks, siis peaksid midagi ette võtma. Kui ei, siis pole ju millegi pärast muretseda.puberteedieas tüdrukule sellist ütlust ma küll ei soovitaks ütelda. võib tulla järgmine toitumishäire all kannataja. antud vanuses tüdruk võtabki ajsa sedaõvrd tõsiselt, kui juba küsima hakkas, kas on paks (järlikult ise tunneb, et on paks).
sellise pikkuse ja kaalusuhtega kindlasti ei olda paks, pigem normaalkaalus.
Rain 6 kanget
Memberselge. siis inimesed ei mõista valesti, kui neile haigena kätt ei anna. kätepesu sellistel aegadel, nagu Jacko välja tõi on ju täiesti elementaarne,
Rain 6 kanget
MemberTee nüüd veits reklaami ka ja ütle mis teenusepakkujaga tegu on
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>saatsin sinu kasutajanimele sõnumi infoga.
Rain 6 kanget
MemberKaalulangus ei ole tavaliselt eesm2rgiks. Me ei taha keegi lihasmassi kaotada.Vormi paranemise tingib alati eelk6ige menyy…kaloraazh on lisainfo…ei muud.
Vat selle ütlusega olen täielikult nõus. Kaalulangus kui selline ei ole peamine eesmärk. Leian, et see on lisaboonus, mille ülekaalus inimene saab, kui hakkab õigesti toituma. Ehk siis Bonsuna ütlus SÕR on põhiline dieedinipp, küll see kaalulangus ka kaasa tuleb. Näljatunnet ei tohi lasta tekkida, kui tekib, siis on valesti söödud.
Minu enda hetke päevakaloraazh on järgmine: trennipäeval umbes 4200 kcal, trennivabal päeval 3600 kcal. Trennipäeval söön 8 ning trennivabal päeval 6 korda. Kaal liigub vaikselt ülespoole, mis ongi eesmärgiks. v/sv/r suhe – 30/45/25. liigseid süsikaid ei karda, kuna tundub, et kulutan need ära.
Rain 6 kanget
Membereesti omasid veel ei ole näinud, aga minu kaabelvõrgu teenusepakkuja puhul on vähemasti saksa kanalitel olemas digiheli ja 5.1. eks aeg näitab, millal ka kodumaistele kanalitele vastav heli tuleb. arvan, et ega see kaugemale kui aastasse 2012 ei tohiks jääda seoses 2010 juunist/juulist täieliku üleminekuga digilevile.
Rain 6 kanget
Memberproovi teha hommikusööke (ja ka muid sööke) erinevaid. kui oled kuu aega järjest söönud ommikul omletti, tekib panni nähes juba okserefleks, selle tõttu natukenegi vaheldust ei tee mitte paha. Tatrapuder ja täisterapuder annavad väga pikaks ajaks täiskõhutunde. Mina panen peale vel hapukoort ja kõrvale kuni 100g sinki ning kõht korralikult kuni kümneni täis. siis esimene vahepala.
Rain 6 kanget
MemberLähim selver on üle 40km ja asjaliku poodi ka siin ei ole
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ilmselt tuleb siis hommikul varem üles ärgata, sest muidu ei saa kuidagi suuremaks

Mune keeta isegi jõuaks hommikuti, see pole probleem ma usun
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga mida võiks siis peale lõunat näiteks 3-4 aeg süüa enne jõusaali ? ja siis õhtusöök mingi 7 aeg.
alati saab soojendamiseks toitu eelmisel õhtul valmis teha
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>lisaks – lehekülje ülaservas on olams koht OTSI. sealt saad otsida nõuandeid toitumise ja muude sind huvitavate teemade kohta
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rain 6 kanget
Memberniisiis. hommikul kindlasti sööma. mis jutt see on, et ei saa ärgata ja teha süüa. muna praadimiseks/keetmiseks läheb 5-7 minutit aega. rösteris röstsaia tegemine veelgi vähem. kui ei taha putru keeta, siis osta selverist keedetud tatart. saad ka kiirelt süüa (muidugi mikrouunis soojendamine teeb ta mitte nii maitsvaks, aga..). toidulisandid võta alles siis, kui muu toitumine on paigas! praegu sa lihtsalt raiskad raha, kuna ei söö tavatoitu korralikult! ja miks sa arvad, et slat on see kõige õigem asi söömiseks hommikul? puder, munad ja täisteratooted on õigem hommikul süüa.
Rain 6 kanget
MemberMa ei öelnud puhas lihasmass. Eks rasva on kindlasti tulnud. Kasvav organism ei ole. 19 juba. Sama pikkus olnud aastaid. Eelmise aasta novembris olin 92kg ja täna mõõtsin trennis 115kg.peaks ikka mainima, et tegemist on veel kasvava organismiga. tegelesin 18 aastaselt samuti treeninguga ning saavutsin kaaluks 84 kilogrammi ning omasin kindlaid mõõte peale aastast treeningut. smas, kui alustasin 29 aastaselt uuesti, siis peale aastst trenni on mul käed umbes 4 cm jämedamad, kui 18 aastasena, rinnaümbermõõt umbes 10 cm suurem. Samuti, tee või tina ja toitu kui õigesti tahad, vööümbermõõtu ma enam samasse numbrisse, kui 18/19 aastasena omasin, ei ole saanud, kuigi kõhulihas joonistub paremini välja, kui noorena. Mehe keha enam pikkusesse vast peale nn täiskasvanuks saamist ei kasva, samas kui võtab rohkem nn mehelikke mõõtmeid laiusesse.
-
AutorPostitused