Rain 6 kanget
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
november 11, 2009 at 10:19 e.l. in reply to: Millist toidulisandit õhtul peale trenni naisterahavale kaalulangetamise eesmärgil? #233791
Rain 6 kanget
MemberSelline küsimus, et kui käia õhtul trennis (5-6 korda nädalas) ja koju jõuan alles kella 21-22, siis mida võiks kaalualandamise eesmärgil tarbida. Kõht on kole tühi ja ainult teest ja veest ei piisa. Palju soovitatakse valgulist süüa. Palun informatsiooni, millist toidulisandit (valgupulbrit) soovitate 27. a 60 kg kaaluvale naisterahvale. Eesmärk on, nagu eespool mainitud, langetada kehakaalu. Tavapäraselt olen joonud 2 kl keefiri ja söönud suure õuna/prini, siis teed näiteks-ühesõnaga täieliku kompoti makku kokku keeranud ja ööselt tekivad gaasid, kõhu läheb punni jne. Palun kogemusi, mida kasutate ja mis on andnud tulemusi (täidab kõhu ja aitab kaalu kaotamisel kaasa)?vaata, mis Marek Morozov soovitab: http://www.6kanget.muscle-fitness.ee/index…3&Itemid=48
peale trenni nälgida ei tohi. vahet pole, kas tegemist õhtul hilja lõpetatava trenniga. taastumiseks peab andma toitu
Rain 6 kanget
MemberMa peaks ikka päris soe peast olema, et hakkaks siin mingit endast paremat pilti kokku kleepima
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Nii mõnegi inimesega, kes siin foorumis ka aktiivne on, käin ma samas klubis trennis ja huvitav mis näoga ma siis neile pärast otsa vaatan??
Nagu prussak ütles, ütlen ka mina- “TÄNAN KÜSIMAST AGA SEE EI OLE FOTOTÖÖTLUS”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jep. natuke õiget valgust, enne pildiustamist väeke pumpamist ja Lexusl näebki selline välja. trennis nähtud tema vorm. Tõesti võib tekkida kahtlus, kuna pea ümber tundub olevat mingi valge rant, aga see võib olla vabalt valgustusest.
Rain 6 kanget
MemberSekkun ka siis sellesse kava teemasse. Teen hetkel 3ks jaotatud edasijõudnute kava kolm korda nädalas E,K,R . Kuna seal on soovitatud seda teha teistsuguse järjestusega tahtsin küsida, et kas nädalas üks kord kõik lihasgrupid läbi treenida on piisav, või peaks midagi muutma. Üle 3 korra nädalas kahjuks saalis käia ei kannata.vaata korra seda linki: http://www.6kanget.muscle-fitness.ee/index…1&Itemid=26 siin on minu treeningkava ning samuti see, kuidas areng on. lisaks iga nädala kokkuvõte. teen samuti 3 korda nädalas trenni ja igat lihast korra nädalas. ei saa kurta, et arengut pole.
Rain 6 kanget
Membervahest olen rumal, aga kas selga tehes mitte delta tagaosa ka koormust mitte ei saa? lisaks siis eraldi õlapäevale annb lisakoormuse teisel treeningpäeval ja peaks arendama rohkem edasi. lisaks tahaks seda eest ära arenenud selga ka pildilt näha, oleks päris huvitav teada, mida inimene mõtleb liiga arenenud lihase koha pealt kogu üldise füüsise plaanis.
Rain 6 kanget
MemberPeab midagi vaatama jah, lusika ja purgi mõlemad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ei tea kas siin saab parralleele tõmmata kohvi piimapulbriga.
Seda valan kohvile peale, mitte kohvi pulbri peale ja pole probleemi. Ilusti on näha kuidas pulber tasapisi imbub kohvisse.
pole vast õige koht arutlemiseks, aga mina kasutan tühjakssaanud FAST kreatiini 300g purki selleks, et kaasa võtta protekas ja süsikad peale trenni joogi valmistamiseks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rain 6 kanget
MemberJama värk siis, kuna ma panen kodus juba pulbri sheikerisse ja trennis valan vee peale. Tervet purki kaasas tassida küll ei tahaks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Hera 80-ga pole mul sellist probleemi veel olnud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vahest otsid mingi väikese purgikese või kotikese, kuhu saad pulbri sisse panna ja sellega kaasa võtta.
Rain 6 kanget
Memberrebjata, davaite zit druzno. kuulge, sellist üksteise söömist on terve elu täis. kas saaks vähemasti sama alaga tegelejad olla omavahel sõbralikumad ja mitte omavahel tülli kiskuda?
jah, osadele naistele on antud sääred, mis kahjuks moestandarditele ei vasta ja näiteks ei saa kõrge säärega saapaid jalga panna, kuna säär nõnna jäme. peamine asi siinjuures on aga sellegipoolest endaga rahulolu, enda iseärasustega leppimine. See on nagu naistel juustega, kellel on lokkis juuksed, see tahaks sirgeid ja vastupidi. tuleb teha enesega rahu ja aktsepteerida iseenda iseärasusi (see ei käi rasvumise kohta).
Rain 6 kanget
MemberHuvitav palju pilet maksab?http://6kanget.muscle-fitness.ee/images/fb…2_A2_resize.jpg – kirjas reklaamplakatil
Rain 6 kanget
MemberUuringute linke otsi ise netist, aga võin öelda, et mõningad tugevamad toidulisandid põhjustavad teatud inimestel (ma ei väida, et tegemist on reegliga) tugevaid unehäireid… ja ka öiseid higistamisi.kui ma õigesti ülikooliajast mäletan, siis iga enda väite juurde tuli lisada tõestus väite kohta ja viide allikale. otsingut suudan ise teha, aga väite kohta võiks ju viisakusest panna väite tõestuse.
jah, netis on mitnmeid viiteid, et arginiin võib tekitada unetust. samas väita seda kõikide toidulisandite kohta…
Rain 6 kanget
MemberUnetuse võibki põhjustada see Muscle+ või muu taoline möga mida tarbid. Arginiin põhjustab väga hulle unehäireid ntx. Kindlasti ka muu keemia, mida ka siinsamast saidil pakutakse. Ei tasu igast solki omale suus sisse ajada!huvitav kuidas. palun anna mõningaid uuringute linke oma väite tõestuseks.
Rain 6 kanget
Membertean seda tunnet, kui ravimite võtmise poole peal on enesetunne sedavõrd hea, et tahaks trenni minna. olen ka patustnud selle vastu, aga tagajärjed on hullemad, kui kasu, mis saab. nimelt jääb ikkagi haigus lõpuni ravimata, taastusperioodi pole ja uuesti haigestuda on võimalus suur. hiljuti astusin sellesse ämbrisse ja praegu jälle sarnases tõves. tänaseks ravimikuuri poole peal enesetunne juba hea, aga teen ravimise lõpuni ja seejärel alles trenni.
november 5, 2009 at 10:07 e.l. in reply to: OTSEREPORTAAZ -Mens BB World Championship Doha, Qatar 1.-5.11.2009 #232598Rain 6 kanget
MemberMis puudutab araablaste võidupidu, siis nii see tõenäoliselt kujuneb. Aga see on ikka nii, kus regioonis võistlused toimuvad, seal ka pidu peetakse ja korraldaja ja lähiriikide pilli järgi tantsitakse. Eesti tants peaks siis tulema 2011 klassika MM raames (eks siis õpetame araablastele kaera- jaani).
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Järgmise aasta MM on Azerbaidzaanis ja seal tantsitakse juba nende pilli järgi (Kuldhamba Ülo juba valmistuvat selleks võistluseks)
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>siis on tõenäoliselt tulemas suurem pidu ka venelaste ja ukrainlaste õuele, sest varasem kogemus näitab ,et sealt maalt on nemad enamus kulda-karda koju viinud.
natuke mõtlema paneb see araablaste võidupidu. täielikult koraani järgides ei tohiks ju enda keha paljastamisega sellisel kujul tegelda. karmia korraga islamiriike ju keegi tseselt ei esinda. Iraani kulturist on, kui mälu mind ei peta, maapaos oma riigist.
Rain 6 kanget
Memberkui hull see valu on, seda kahjuks ei tea ja ei tunne teisel inimesel. endal tekib see tavaliselt siis, kui teen midagi trennis tavapärasest teisiti ja siis on kuni 5 päeva tunda. peale laupäevast trenni, kus muutsin harjutusi ja raskusi, tekkis korralik valu rinnalihasesse, mis on tõnaseks kadunud. Samas triitseps ei ole tänaseks veel täielikult valuvaba. loen seda valu heaks, kuna annab märku, et treening on läinud asja ette ja keha saanud jällegi signaali, et vaja kasvada.
valu vähendamiseks käin mina saunas. tihti kohe peale trenni ning samuti ka kodus, kui vajadus on. Lõdvestab lihaseid ning tekitab mõnusa enesetunde. Kui aga valu on väga suur, siis peaks vaatama üle kogu oma toidusedeli, kas ikka saab piisavalt käiki toitained terve päeva jooksul, et taastumine oleks piisav ja muidugi ka trenniks vajaminev energia. millal enne trenni viimati sööd? mis toitu sa siis tarbid? kas sellest saab piisavalt energiat ja valke? Kui ka see on korras, siis peaksid tõesti pöörduma spordiarsti poole, sest siin foorumis antakse edasi enda kogemusi ja soovitusi, aga tegelikku diagnoosi saab panna vaid arst ning samuti ka vastava ravi/soovituse edasiminekuks saab anda spetsialist.
Rain 6 kanget
MemberOma pideva sarkasmi asemel võiksid siis ise sõna võtta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma loen selliseid artikleid nagu näiteks http://www.postimees.ee/010404/tervis/129491_print.php Seal nimetatakse küll mõnuhormooniks. Aga sa võid alati teemat täiendada asjaliku infiga eksole?lisaks palun uuri ka muid kohti. wikipedia on võimalus: http://en.wikipedia.org/wiki/Endorphin . samuti otsi googlist ka ülikoolide uuringuid teemal endorfiin.
-
AutorPostitused