Rain 6 kanget
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Rain 6 kanget
Memberisiklikud kogemused ütlevad sellist asja, et arsti juurde. minul oli sarnaste sümptomitega hüppeliigese sidemete rebend, mille järel sain uhkeldada umbes 2 nädalat kipsis jalaga.
detsember 14, 2009 at 6:52 e.l. in reply to: Mitu päeva peale antibiootikumide võtmist, on kasulik uuesti trenni hakata tegema ? #242237Rain 6 kanget
Membersain hiljuti samuti antibiootikumid endale arstilt. kui neid võtma hakkasin, siis küsisin arstilt järgi, kas jõusaalitreeninugid tohin kuuri ajal teha. Sellele oli ainus vastus – tehke enesetunde järgi, kui tunnete ennast hästi, siis tehke trenni, kui mitte, siis ärge tehke, egas antibiootikumikuur ei pea teie muud elu seisma panema, ainus, mida ärge tehke on alkoholi joomine. Vot sedapsi siis.
Rain 6 kanget
MemberMulle pole ka ilusaid rinnalihaseid antud jumala poolt
Lõpevad siis keskelt nö. liiga vara ära. Aga nad suuremaks kasvand ning mu rasva% ka veidi suurem, kui varem. Näeb palju parem välja. Tuleb endaga leppida sellisena nagu oled, kasvõi di#kneck
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mnjah. leppima peab endaga kohe kindlasti. ei tule deprekat peale. samas, treenides ja lihast kasvatades on kindlasti võimalik välimust vähekene muuta. Näiteks Oti biitseps: http://gallery.fitness.ee/main.php?g2_itemId=385535 .
Rain 6 kanget
MemberEt 4-5 päeva palavik, oli. nädal aega trenni pole teha saanud.Muidu teen 4 korda nädalas, jõusaaalis.
Et kas haigus lõhub väga lihasmassi ?. või sellel nädalal pole mingit tähtsust ?
lõhub ikka, egas ta lõhkumata jäta. ei treeni ja ei söö nõnda palju kui vaja.
Rain 6 kanget
Membermuidu suht piss õlu, aga kuna hetkel selveris 5.90 siis vahelduseks võib mõne pudeli juua!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ületootmise tagajärg on asja sedavõrd odavalt müümine. Pandi plaane tehes puusse. miinimumtootmiskogus on 25 000 liitrit ehk 50 000 pullot.
Rain 6 kanget
MemberSa sõidad linnaliikluses ka püsikaga?Sellega on veel ebamugavam sõita kui ilma ju.
palun selgita kuidas? jah, ummikus seda ei saa, kuid hommikul tööle sõites mul ummikuid pole ja hea mööda pirta teed kesklinnast väljapoole ning siis lauluka tagant üles kulgeda. samuti smuuli tee jne.
Rain 6 kanget
MemberKeemia teemal. Kui inimene töötab firmas kus propageeritakse keemiavaba sporti jne, siis peaks olema ettevaatlik liitumisel sellise portaaliga kus on õpetused kuidas millist kuuri teha. Mina ei ütle (ja ka alessandro pole öelnud) mida keegi võib teha ka mida mitte, kuid kõrvalseisjale jääb natuke kahtlane (kui mitte öelda silmakirjalik) mulje asjast. Eks igaüks ise teab mida teeb.Kas on parem, kui noor ja rumal eneseimetleja leiab endale jõusaalis “steroididega varustaja”, kelle ainus huvi on rohkem stuffi maha müüa ning soovitab ulmelisi koguseid, mis organismi kiiresti tuksi keeravad. kas on parem sellisel juhul pea liiva alla peita ja ütelda, et ei ole probleemi või ütelda, kui tahad tervisega riskida, siis tee seda niimoodi, et võimalikult väike kahju tekiks või kahju oleks välditav? kahtlane mulje jääb mulle treenerist, kes ei tea vastavatest preparaatidest midagi, ei too konkreetseid vastuvõiteid ja ohte välja, samuti ei tea, kuidas siis peaks toimima, kui keegi siiski otsustab oma tervisega riskida, ja anda nõuanne, mida ja kui palju.
Rain 6 kanget
MemberSiis on Alfonse oma linnukest üle hinnanud, sest 313kW bemmi M3 400meetri aeg on 12,9sekIRW. sul on nõrga mootoriga auto….
Olen isegi teinud mõnele sellisele õmblusmasinale tünga, kui rahulikult õige kiirusega teel tiksud ja keegi tuleb möödasõitu üritama.
Lased kõrvale, vajutad korra gaasi ja siis vaatad peeglist ja irwitad kuidas kuskil taga kaugel tühjal teel mingi täpike eksinult oma ritta tagasi vajub.
Ehk siis kiitleme selle üle, et liikluses teisele m´i on mängitud?
Rain 6 kanget
MemberSteroidi ja spordi näide ei sobi eriti siia, sest keegi pole rääkinud, et võtab Tallinn-Tartu vahet 150 või 200ga. Oma spidokal 90nega või vähemaga sõitmine on umbes nagu teed trenni 10% väiksema raskusega kuna enda arvates rohkem ei tohi kasutada kangil. Sõitmine välja kujunenud +Xiga on oma lubatud piiri lähedal sõitmine ja oleks maks raskuse piiril tehtava trenniga võrdsustatav. Nüüd tekibki küsimus, et miks mitte kasutada endale antud võimalusi ja meelega teha midagi “nõrgemini” kui tegelikud võimalused?Keegi pole väitnud, et oma spidol hoidsin 90. oli 93, mis on sellel kiirusel minu autol pettefaktor.
Teisalt, kui kunagi sõtsin 6 seeria bemmiga samamoodi korrektselt, siis peaaegu ei möödutudki
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jah, ka mina ei salli 75 km/h sõitvaid automi müts peas mossega liiklevaid vanakesi, proovin neist mööda saada võimalikult turvaliselt. liikluse segamisest õppeauto roolis on mul meeles sõiduõpetaja sõnad, kui sõitsin 35´ga linnas. ütles vaid seda, et ka liikluse segamist võetakse eksamil veana…
Rain 6 kanget
MemberEhk võttes võistleva sportlase ja steroidid võrdluseks, et kui natukene tarbid ja õigel ajal kuuri lõpetad enne võistlust, siis on OK? Tõmmates siit paralleeli liikluseeskirja kõrvale. Comoon, oodake kuni olete avariis või teie lähedane on avariis, siis vahest lõpetate vabanduste otsimise ja hakkate korralikult sõitma.
Rain 6 kanget
MemberTäpselt sama siin.Vaesed ja väiksed oleme. Mõned mehed peaksid siin päris suured olema, kuid millegipärast laval -90 ja +90 kg kategooriad võistlustel on päris hõredad.
aga mis tavatoidule kulub? lisad ja trenn küll null, kuid sööd ju eeldatavasti kvaliteetset tavatoitu
Rain 6 kanget
MemberTundub,et keegi pole endale lähedalseisjat liikluses kaotanud. Kui tekib kiirem liiklusvool, siis ikka tekib neid lendureid, kes peavad kiiremini sellest voolust liikuma. Kuid siis on ka nende lendurite kiirused suuremad. Teiseks topeltmoraal. Teises teemas steroididest rääkides tunnistate enamus, et see on paha ja reeglite rikkumine, miks siis reeglite järgi liikumine autoga ni piinarikas on?
Rain 6 kanget
Membersaalipääset mitte arvestades.
Lõunad tööpäeviti – 22x 60 EEK= 1320 EEK
Hommikusöögid – munad ja röstsai või tatar ja hapukoor – 30X 15 EEK= 450 EEk
õhtusöök – 30X25 EEK= 750 EEK
Enne magamaminekut: 30x 20 EEK = 600 EEK
nädalavahetuse lõunasöögid: 8×25 EEk = 200 EEK
vahepalad 2x päevas 60X20 EEK = 1200 EEK
valk ja süsivesikud peale trenni kokku umbes 650 EEK
kreatiin – umbes 400 EEK kuus
trennieelne aktivaator – umbes 400 EEK kuus
Kokku selline 6000 EEk eelarve. loomulikult ilma trennita oleks tegemist umbes 3500 EEk eelarvega kuus.
Rain 6 kanget
MemberKurat sina oledki see mees kes 85ga sõidab. Just sellised mehed teevadki liikluse ohtlikuks, et sul kergem arvutada oleks siis las spidomeeter näitab 96.süübi natuke teemasse ja loe kõik postitused läbi – minu spido peab näitama 93,et kiirus oleks 90.
Rain 6 kanget
MemberSee kes on süütu visaku esimene kivi…Vaevalt on olemas inimest, kes MITTE KUNAGI pole rikkunud MITTE ÜHTEGI liikluseeskirja.
jah. näiteks helkurit ma ei kanna, seegi ju rikkumine. ja keegi pole siin kellegi pihta kiva loopinud. lihtsalt mõtlesin, et selleks, et maailma paremaks muuta, tuleb kõigepealt ise muutuda ning pakkuda argumente ka teistele enda muutmiseks. Laupäeval kohtasin oma koolikaaslast, kes oli autos, mille juht rikkus liikluseeskirja. ilma karguta ei hakka ta kunagi enam käima ning selga ta kunagi enam sirgeks ei saa. teist koolikaaslast sealsamast autost saan vaid surnuaial mälestamas käia.
-
AutorPostitused