Rain 6 kanget
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Rain 6 kanget
MemberRämpsu ei söögi. Praegu ise arvan, et suurimad vaenlased on suhkur ja sai. Saiast saaks loobuda, aga suhkruta on veidi raske.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Olen üritanud ajada seda asja nii, et ei hakka iga toidukorra selles olevaid kaloreid üle lugema, aga ikka valin, mida söön.Miks suhkruta on veidi raske on? Kui sööd korrektsetel aegadel ja tasakaalustatud toitu, siis ei tohiks magusasööste ette tulla. Ning valge saia asemel võid süüa täisteraleiba või sepikut.
Rain 6 kanget
MemberMissugune on Tallinnas perekeskne saal ehk siis kus on võimalik eeskujuga anda lapsele kaasa trennipisik? Tean kindlalt üht saali, mis kohe kindlasti seda pole. Selleks on MyFitness Postimaja. Lähen ma sinna koos kaasa ja lapsega ning teenindaja häbelikult vastab, et kas te teate, et meil last kaasa võtta ei tohi. isegi siis, kui oled valmis KIRJALIKULT kinnitama, et vastutad 100% lapsega saalis juhtuna eest ise. Et aga sportlik perepäev ära ei jääks, tegin ma uue katse. Seekord HC Gym Lasnamäel. Küsin “halvimat” uudist oodates häbelikult teenindajalt, et kas laps tohib kaasa tulla saali, kui me ise tema järgi vaatame ja vastutame. Vastus oli kiire tulema – loomulikult võite. Väga mõnus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hiljutise uudise valguses, kus eesti olevat Euroopas rahvastiku rasvumise osas top kolmes, on Postimaja Myfitnessi vastus natuke imelik. Kui lapsele maast madalst eeskuju näidata ja tekitada tal harjumus trennis käia, siis peaks ju meie rahvastik tulevikus olema sportlikum ja tervem. Ise võin öelda, et trenni tehes tahes tahtmata toitud ka korralikumalt ning sedasi saab laps kaks head harjumust vanematelt kaasa. Ning, mis nüüd peaks ju spordisaali huvitama enamgi veel – sedasi kasvab juurde ka uus põlvkond, kes sinu juurde trenni tuleb.
Jah, saan aru, et 100% endast adnvat trenni lapsega trennis käies ei tee ja tõenäoliselt kahele inimesele kümnest salis treenivast isikust (minu kõhutunne) võib laps olla segavaks faktoriks, ent võib olla teeks hoopis sedasi, et kuulutakski välja näiteks laupäevad ja pühapäevad alates 10 kuni 13 perehommikuteks? See keda segab laps, võib mitte tulla sel ajavahemikul treenima, ja pered saavad neil aegadel eeskujuga lapsi trennipisikuga nakatada.
Kahjuks tuli seekord selline negatiivne post välja
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rain 6 kanget
MemberLäänerindel muutusteta. Või pigem muutusega, aga suund on teine. Ehk siis selle asemel, et kaal püsiks stabiilne, on ta kukkumise trendis.
ehk siis võiks ütelda, et söömises tuleb teha mõningasi korrektuure suuremate koguste suunas, kuna kaal on kukkunud umbes 0,5 kg nädalas.
mismoodi siis näb välja külmkapp peale muudatuste teggemist, iga karbike on erineva toidukorra jaoks, mis tuleb siis tööle kaasa võtta. Ja kuna iga õhtu ei ole soovi toitu vaaritada, siis sai tehtud mitmeks päevaks söök ette.
muidu peegelpildi muudatus meeldib
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ehk siis hakkan varsti võib-olla jälle edevaks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rain 6 kanget
MemberHomoöstaas. Homöostaas tähendab bioloogias organismi parameetrite hoidmist teatud piiratud vahemikus.
tundub, et minu puhul on see seotud kehakaaluga, mis seisab +/- 0,5 kg kindlas vahemikus. viimase nelja nädala jooksul on stabiilselt üks ja seesama kaal kas siis pool kilo suurema või väiksemana. Vähemalt midagi on stabiilne
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Muidu – täitsa hea tunne on hommikuti käia trennis ära ja seejärel tööle. Annab nn stressimaanduse juba ette ära ja võtad esilekerkivaid takistusi palju rahulikumalt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rain 6 kanget
Membertreeningkava siit:
http://www.fitness.ee/treeningkavad?_ga=1.214447634.481637211.1437481611
Rain 6 kanget
MemberKas lihas ei ole näha või lihas ei kasva? Kui lihast pole näha, siis on peal rasvakiht ja seetõttu ei näe lihast. Kui lihas ei kasva, siis andis sulle vastuse Rambo vend oma postituses. Midagi on lahti nelja põhikomponendiga. Tegelikult ka sel juhul, kui ravakiht takistab lihaste nägemist, siis on tegu sama.
Pasim rasvapõletus on korrektne toitumine ja toitumiskava järgminie. Kui se3e paigas, siis võib mõne väikese lisakiirendi saamiseks kasutada muid vahendeid nagu näiteks rasvapõletajad jmt. Viimatinimetatust pole kasu, kui toitumine pole tulemust andev. Pole mõtet süüa a´la pakk halvaad päevas ja siis võtta rasvapõletajat – raha raiskamine.
Rain 6 kanget
MemberSaalis. Kuigi olen sealt aegade jooksul tihti eemal olnud, siis tõenäoliselt on tegemist kohaga, kus ma alati ennast hästi tunnen. Seal olen vaid mina ja raud ning kõik, mis ees, sõltub vaid iseendast. Tulemuse juures ei ole vaja arvestada kellegi abiga, kellegi tunnetega – saab olla vaid ise (siin ei räägi ma saalietiketi puudumisest
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ). Olgu pea nii pulki täis, kui tahes, peale mõnikommet minutit raua ründamist on peas ka mõtted paigas ning teada, mis on mille lahendus. Või ei näri enam miski mõte enam ja saan lasta lahti asjadest, mis minust ei sõltu ja mind tagasi hoiavad. Ehk siis saal on kodu kõrval koht, kus õnnelik olen – alati.Kuna mõnikord on hommikuti vaja mõnes teises saalis, kui kodusaal käia, siis üllatas mind täna see, et peaaegu midagi ei ole minu kunagises kodusaalis muutunud – vaid meeste riietusruumist on kaal kadunud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja tänahommikust trennijärgset kaalu ei saanudki ma märkida üles
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Peab vist hakkama ärkamisjärgset kaalu jälgima – kodus on alati kaal olemas
MemberBurgerites olev juust ei ole juust vaid juustulaadne toode. Liha on arvatavasti madala kvaliteediga kuna toidutööstuses hea liha müüakse alati fileena maha. Mis fileest üle jääb, see tehakse hakklihaks. Nüüd on küsimus kui kaua see liha sügavkülmutuses seisab. Kas see külmutamine midagi väga halvemaks teeb, aga eelistaks ju värsket liha. Kõige suurem häda on suhkur, nad topivad seda hakklihasse, friikartulitesse, saiakesse, kastmesse ja sinna juustulaadsesse ollusesse. Enda tehtud võileivas natukenegi saad seda sisu kontrollida.
OK, aga selline “burger”. Fazeri kaera-juustu röstkukkel röstituna. Sinna vahele kurgi- ja tomativiilud (turult, Eestis ksvatatud), praetud muna, juustuviil, hakitud värske kapsas. kastmeks maitseainetega segatud kreeka jogurt ning “pihv” on turult hakklihast tehtud ja ise praetud kotlet. Ise arvan, et tegu on suhteliselt tervisliku toiduga või saan millestki väga valesti aru
MemberKas jõutrenn ei anna südamele ja veresoonkonnale koormust?
Ralf, koormust annab kindlasti. mõte pigem selles, et kogemuste baasil tean, et kui ei tee aeroobset, siis läheb vererõhk üles. aeroobse lisamisel treeningusse läheb jälle normi. see oli pigem point.
Rain 6 kanget
MemberHei,
enne jõutrenni soojenduseks 10-15 minutit. Peale jõutrenni kuni 30 minutit. Mina isiklikult tegin nii, et poole nn taastusjoogist jõin jõutrenni ja aeroobse vahepeal, et toidukorra vahe liiga pikaks ei läheks.
Aeroobne vajalik selleks ka massi kasvatamisel, et su südame ja veresoonkond ka koormust saaks. Kui jätad aeroobse ära, siis võib mõne aja pärast vererõhk liiga kõrgeks minna.
Rain 6 kanget
MemberNo sööma pead normaalselt ja magama ka, siis võid vabalt sellisel viisil treenida. Omal kogemus olemas sellisest treeningust ja saab vabalt hakkama
MemberSiitsamast lehelt veebitreenerid. Pöörduda võid ka Marek Kalmuse poole.
Rain 6 kanget
Memberesimene nädal kerge treening ning seejärel võid rahulikult full throttle minna. See 2,5nädalat pausi ei tee nüüd küll midagi. Kas ei tohiks väga vale menüü järgi toitumine midagi teinud olla, kui sa just ennast jõhkralt ei nuumanud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rain 6 kanget
MemberRenku. Mina kasutan IE`d
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja ka chrome ning opera brausereid. Kui teen midagi oma lehel, siis esimene asi, kus kõik toimima peab on IE. Win 8.1 ja IE11 puhul on nii mõnedelgi lisavidinatel mitte toimimise probleem. Muudes brauserites aga toimib hästi. Ju siis peetakse seda 6-15% (vastavalt minu analüüsile) kasutajatest lihtsalt liialt väikeseks osaks külastajatest, et nendele eriti peale ei vaadata lisajubinate tegemisel. Või on lihtsalt tegu selles, et win8.1 ja ie11 pole veels edavõrd levinud, et nendel toimivust testida.Rain 6 kanget
MemberVõi proovida sellist jaotust ülakeha ja alakeha ?
näiteks siis nii :
rind selg ( kui teha 2 suurt lihast ühestreeningus kas on oluline seeriate hulk ? ja millised harjutused? )
Pigem jätaksin selja ja rinna eraldi päevadele. üks või teine saab ikka vähem treeningut, kui teha mõlemat suurt lihast korraga
jalg, säär, kõht
vaba
õlg,trapets, kõht
käed
Ja 1 küsimus veel ei hakka sellejaoks eraldi teemat tegema
nimelt küsimus seisneb selles
küünarvarte kõverdamine kaldpingil, olen lugenud et see annab hea koormuse algfaasis?
aga kas see harjutus on ka siis sama tõhus kui ma kätt ei pööra harjutuse ajal et peopesad on koguaeg üleval pool?
Selleks, et saaks hea koormuse ongi vaja suht harjutuse alguses peopesad üles keerata. Või isegi enne, kui hakkad tõstma, siis juba keerad peopesa üles.
või tasub jääda seistes küünarvarte kõverdamise juurde koos käe pöördega?
Kaldpingi harjutus on selles osas parem, et sa ei saa hakata kasutama kehaga “petmist”, mis püsti seistes niikuinii natuke juhtub, kui sa just vastu seina ei ole seljaga.
Lihtsalt kaldpingil on see pööramine minujaoks väga ebamugav
Proovi erinevaid pingi kaldeid, kui üks ei sobi, siis proovi teist. Kas siis suurem nurk põrandaga või väiksem nurk. poollamades nii ehk naa on ebamugav
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ette tänades, Rauno !
-
AutorPostitused