Rain 6 kanget
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Rain 6 kanget
Membersõudetehnikas on tavaliselt sõudeergomeetril mitte rihmaks saamisel probleem. ma tõesti ei tea, kuidas on sinu tehnika sõudmisel, kuid mulle kui endisele sõudjale tundub sõudeergomeetril nühkivate inimeste tehnika ikka väga p####s.
siit tehnikaõpetus sulle ja teistele:
antud videos siis on näidatud ära nn treeningtempo tõmbe ja kelgu tagasituleku faasid. siin on tõmbe ja tagasitulekuaja suhteks 1:1,5´le, mille käigus toimub lihaste suurem lõdvestumine – tõmbeid 22 tk minutis. võistlustempo puhul ehk siis HIIT spurdifaasis peab olema tööfaasi ning kelgu tagasituleku faasi suhe 1:1´le. üksikpaadil on normaalne tõmmete sagedus võistlusel 32-36, kaheksapaadis näiteks 40 tõmmet minutis. ka concept võistlustel on tõmbed seal 35-37 kandis. ausalt öeldes, peale 500 meetrit võod olla sellisel juhul nii kutu, et tahaksid oksendada kopsud välja
Rain 6 kanget
Memberdamn, siis ole oma isule vastu
Rain 6 kanget
MemberHei,
hetke vormist pilte pole, kuid toon välja mõned muutused, mis on toimunud. kaal detsembris rasva% 25,2 juures 95,8 kg ning lihasmass 35,3%. Üleeilne kaalumine: kaal 96,2kg, rasva% 19,9 ning lihasmassi % 39,9. ehk siis kolme kuuga 5 kg rasva asendatud 5 kg lihasega. väike pilt ka treeningult.
jah, Kenny, teises foorumis julgetakse rohkem endast pilte üles riputada. huvitav miks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rain 6 kanget
MemberSelline probleem et ei tea kuidas treenida efektiivselt alumisi kõhulihaseid. Olen proovinud erinevaid jalgade tõsteid kuid harjutusi tehes väsivad ära hoopis jalad mitte kõht. Teiseks tahaks küsida seda et kuidas kaotada kõhupealt kiirelt rasva ja tuua kõhulihased nähtavalae? Äki keegi oskab aidatakui ikka väga kiirelt tahad, siis: link, kui natuke rohkem aega oled nõus vaeva nägema, siis kasuta eelmiste postitajate nõuandeid
Rain 6 kanget
Memberdo or do not, there is no try
Rain 6 kanget
Memberhantlid,leidlikkus,tahe on täiesti olemas. Ma lihtsalt olen toidu suhtes väga valiv,ja paljud kasulikud asjad mulle kahjuks lihtsalt üldse ei maitse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Seetõttu mõtlengi et lihtsam oleks lihtsalt mingit pulbrit sisse juua.nagu enne on öeldud – pulber pole imerohi, mis tavatoitu asendada suudaks. mulle ei maitse näiteks kodujuust – sellegipoolest söön seda peaaegu iga päev. Mulle ei meeldi avokaado – ikka söön tihti kasulike rasvade tõttu. mulle ei meeldi täistera pasta – ikkagi tarbin seda valgest jahust pasta asemel.
esimene asi, mille PEAB korda tegema, on tavatoitumine. sellest ei saa üle ega ümber. kui oled tavatoidu peal jäänud seisma, siis võid vaadata midagi lisaks, kuid seisak ei teki noorest peast kuigi kiiresti. Oled eas, kus su loomulik hormoonide tase (kasvuhormoon ja suguhormoonid) on kõrged ning need aitavad arengule väga kaasa.
edu ja ole tuli ning hakka sööma tervislikke asju ning ära tee oma vanematele suurt peavalu toidu suhtes valiv olles.
Rain 6 kanget
MemberBiitsepsil on kaks pead, sisemine ka välimine pea. Arvatavasti on sul välimine pea niipalju rohkem arenenud, et jääb mulje nagu oleks kaldu. Uuri kuidas sisemist pead rohkem stimuleerida, nt laia haardega kangi kõverdamine.sry, vahest eksin, kuid kas lai haare pole mitte rohkem stimuleerimist välimisele peale ja kitsas haare sisemisele peale?
Rain 6 kanget
MemberMa nüüd mingeid uuringuid ei ole teind aga miskipärast soovitatakse nii.kas see mitte I. Otsuse raamatus polnud, et tegelikkuses pole vahet, kas paned pea maksimumil või siis vastaval pulsisagedusel. tähis on lõppkukkuvõttes kulutatavate kalorite hulk.
mõtle nüüd natuke kaasa: 30 minutit pulsisagedusel 65-75% maxist kulutab x arvu kaloreid, 30 minutit pulsisagedusel 80-90%maximumist kulutab x+ rohkem kaloreid.
Rain 6 kanget
MemberTere, oleks plaanis millalgi suve poole ka kõhulihased peki alt välja saada. Peaksin tegema aeroobset, kuid mida ma sööma peaksin ? Ning mida ma süüa ei tohiks ? Söön tavalist toitu, kuid toitumiskava jaoks mul raha pole, olen õpilane ning sellest kinni pidamine oleks ilmselt veel kulukam.esimene asi – pane paika kuupäev, millal peavad kõhulihased peki alt välja paistma. Millalgi suve poole on laialivalguv eesmärk. teiseks tee kehakoostise kohta väike mõõtmine, kasvõi fitshopis vormelirooliga. annab enam vähem teada keha koostise ning rasva kaalu kehas. töö, mis tuleb teha on õige toitumise ja treeninugga seda rasvakaalu vähendama ning lihasmassi sõilitama, suurendama.
kui pole finantsi toitumiskava tellida, siis tee otsinguid erinevates foorumites toitumise kohta, mida ja kuidas, kui selgusetuks jääb, küsi üle. peamine, võikad ja limonaad ning rämpstoit välja menüüst. samuti kõiksugu poest ostetavad pooltooted (kalapulgad, kanapallid, kotletid jne)- nende peal elades jäädki unistama kuuspakist.
Rain 6 kanget
Membersv´d on vajalikud, kuid liigsuur kogus ka niinimetatud massifaasis läheb polstriks ehk varudesse. Fred Antsoni toitumispõhimõtete järgi võib toituda ka massi juurde saades ning sellisel juhul enamik, mis juurde tuleb, on just see, mida soovid – lihasmass. siit lingilt saab infot, mida antud lähenemine endaga kaasa toob positiivses mõttes.
Rain 6 kanget
MemberNäiteks praegu on aktuaalne teema see, et võiks müüa mitteravimeid tavalistes kauplustes.Seegi teema ajab ravimihulgimüügi firmadel harja punaseks, kes samuti müüvad selliseid tooteid.
väike parandus. tavakauplusesse hakkaks ju ka seda ravimit tarnima hulgifirma.
natuke ka apteekide köögipoolt teades/tundes, siis on asjolud järmised: eesti riik on kehtestanud ravimitele maksimaalse juurdehindluse 15% ning seda pole muudetud aastast ma ei tea. vahpealsel ajal on aga kõik energiakandjad ja muud kulud tõusnud ning apteegil lihtsalt ei tule sellest 15% välja enam. Lisandid ja mitteravimid on aga teine asi, sinna võivad nad keevitada julgelt otsa. lõpuks – praegu on toidulisandite müügikoad neilt hakanud turgu ära võtma olukorras kus turg iseenesest langeb ka lisaks. eks peab ju lobitööd siis tegema, et vaid nende juures võiks asju müüa.
ei kaitse apteeke, kuid tahaksin teada, missugune firma järgnevatest omab enamikule müüdavatest toodetest vaid 15% juurdehindlust (saades teha allahindlust kliendikaardiga 10%): Fitshop, Prime Fitness, Sport Nutrition, Sportschack.
veebruar 2, 2010 at 8:09 e.l. in reply to: 2009 aasta FitShop müüja tiitli võitis Kristjan Johannes Konsap alias Kirp #253316Rain 6 kanget
Memberoh, iga kord, kui Kirp on Sparta fitshopis, on sealt raske väljuda, ilma, et vähemalt midagigi ostnud oleks. tubli töö, sellised müüjad nagu sina teevad rõõmu ostjale.
Rain 6 kanget
Membertänud uuesti.
Rain 6 kanget
MemberKuidas ma saaks 85kg kähku alla. Ma olen 14 aastane. Saate nõu anda?oled kindel et 85
Rain 6 kanget
Memberjah, vähendasin doose – peale trenni 15-20 g vadakut ja 30g dextroosi. annab taastumisele juurde. liiga palju pole vaja. poole tunni kuni tunni pärast peale trenni veel korralik toit sisse. pole seda lisandit nii palju nüüd vaja küll.
AutorPostitused