Rain 6 kanget
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Rain 6 kanget
Memberesmalt – hantlite surumist 8!!! seeriat. tee parem neli ja tee lisaks ettekaldes lendamist tagumisele osale. delta on 3 peast koosnev lihas ja vajab iga osa stimulatsiooni.
kolmapäev: jalad samal päeval kui rind. 2 suurt lihasgruppi samal päeval ei ole just parim. prooviksin ise 3 päeva peale jaotunud kavas teha jalapäeval näiteks triitsepsi ning samal päeval õlad ja rinna.
Rain 6 kanget
Memberterekest. tundub jälle see teema siin olevat, kus maailmavaateliselt asjad lahku lähevad. Alkohol oli on ja jääb organismi jaoks mürgiks. aeg ajalt maitseks väike pudel õlut, mis sarve soojaks ei aja on ok. viimase poole aasta jooksul olen tarvitanud sedasi mõned pudelid õlut. ei tee midagi vormile.
Rain 6 kanget
Memberniimoodi – millal enne veresukru mõõtmist viimati ka sõid? või jõid enne proovi oma – i like my sugar with caffe and cream´i
Rain 6 kanget
MemberReede õhtul keeran kell üheksa magama. Enne seda panen kella kaheks öösel äratuse. Tõustes pesen hambad, Battery rindu ja olen 15 minuti pärast ööklubis. Selleks ajaks on tublid mehepojad tublidele neidudele tublisti alkoholi välja teinud. Ja siis tulen mina, kaine tegudemees.Valin nagu raisakull välja kauni, purjus saaklooma ja asun ründama. Pean tunnistama, et kõik katsed on 99-l protsendil õnnestunud.
Mis edasi saab, läheb juba väga intiimseks. Kui soovi, võite ise ette kujutada.
Kõige meeldivam asja juures see, et raha ei kulu üldse. Klubisse saan pealegi sisse tasuta, omanik tuttav.
Väga tore ajaviide, mis arvate.
Eriti kui mõelde nende vendade peale kes järgmine hommik tühja rahakoti, täis kottidega ja valutava peaga peavad edasi elama.
La dolce vita!
kas saan aru, et kainetele naisterahvastele sa ligineda ei julge… näen, et meeldib inimesi ära kasutada… tubli mehepoeg oled
Rain 6 kanget
MemberKuidas see välja peaks nägema ?
“> BAV on 2023.2
Palju peaks siis kcal päevas sisse ajama ja kas pean siis süsivesikute arvu päevas vähendama ?
hei, kui sa siit voorumist või SIIT voorumist vastuseid toitumise jaoks ise ei leia ja kokku panna ei suuda, annab parima võimaliku tulemuse toitumiskava tellimine spetsialistilt. tema abiga saad paika oma toitumise, et pekist lahti saada suuremat lihasmassi kaotust omamata.
Rain 6 kanget
MemberTereMa sooviks teada mis aitab sellel et ma õhtuti enam ei sööks, et tekiks täiskõhutunne:) Mul sõbranna soovitab mulle seda uut dietmixi, et kas se tõesti aitab ja on hea?
või mis teie soovitaksite?
75g sarapuupähkleid ja ei taha midagi enam näksida õhtul peale nende tarvitamist
Rain 6 kanget
Memberkas see teema siia nüüd mitte inimeste õrritamiseks pole tekitatud? 7-aastase kohta vahest natuke liialt õiges õigekirjas laused
Rain 6 kanget
MemberJooksmine pole oluline, rasvapõletuseks parim on madalal pulsil liikumine, ehk siis jalutamine v. rattasõit!kui rääkida vaid sellest, mida kasutatakse energia saamiseks vastavatel pulsisagedustel, siis tõenäoliselt jah, madalal pulsisagedusel saadav energia on rohkem rasvadest. samas kumb kulutab rohkem kaloreid, kas 10 minutit jalutamist või 10 minutit kiirel tempol jooksu?
Rain 6 kanget
Memberme võime rääkida igasugustest lisanditest, kuid teemaalgataj on vaid 14-aastane. tema keha normaalne hormoonide tasakaal on juba selline, mis väga ei lasegi minna kataboolsesse seisundisse. ma ei tea, mina ei laseks oma lapsel 14-aastasena toidulisandeid tarvitada. sinnani on küll veel 5,5 aastat aega, kui ta nii vanaks saab.
Rain 6 kanget
MemberTere , olen käinud nüüd umbes 1,5 kuud jõusaalis ja tunnenet jõudu hakkab tulema aga ei kasva eriti . Et küsimus selles, et
kas 14 aastane tohib üldse valgupulbreid juua ja kas see aitaks kasvada ?
Söön väga normaalselt , ja jõusaalis käin 3 korda nädalas .
Bye .
tervitused. kõigepealt tore, et oled hakanud trenni tegema või siis alustasid jõusaalitreeningutega. kasvu lootus esimese 6 nädalaga on siinkohal vast natuke vara oodata, keha hakkab alles harjuma.
minu soovitus oleks siiski esmalt vaadata, mis kava järgi töötad, kui algajate kava siit lehelt, siis võiksid sellega veel jätkata mõned ajad. teine asi on tavapärane toitumine üle vaadata ning silmas pidada, et saaks täis vajamineva koguse päevast valku ning toidust saaks ka piisavalt energiat.
nüüd siis valgupulbri juurde – ohtlik see pole, kuid ma ei soovitaks nii noorele inimesele hakata valgupulbrit tarbima. söö korralikult ning sinu enda keha hormoonid töötavad sinu kasuks piisavalt, et ei peaks muretsema, kas taastumisprotsess onkiire või mitte. antud vanuses on keha loomulik testosterooni tootmise tase ja kasvuhormooni tootmise tase kõrgel võrreldes täiskasvanud organismiga, et tavatoidust saadavate toitainetega suudad normaalselt kasvada, kui vaid piisavalt sööd, mõistusega treenid ning annad enda kehale aega treeningutest taastuda. trennijärgse kokteili asemel võiskid süüa ühe banaani ja kohupiima, et tastumisprotsess käima lükata.
edu.
Rain 6 kanget
Memberterve organismi ja eelsoodumuste puudumise korral võib liigne vee tarbimine olla ka surmav. mõni aasta tagasi oli ajakirjanduses uudis inimesest, kes jäi päevas üle 10L vett ning sai ajuturse liigsest vedelikukogusest ning suri.
Rain 6 kanget
MemberKlapi keeramine 10 peale suurendab koormust vaid seljas ja kätes – enamasti. St. selg ja käed saavad limiteerivaks teguriks, nad “painduvad” läbi – kui just ei ole tegemist eriti jõulise isendiga. Eriti pikemal distantsil. Suurema töö peavad ikka tegema ära jalad. Kontrolli, et teed täisamplituudiga. Mul endal algab tõmme asendist, kus käepide on vastu piirajat ja lõpeb kui keha on ca 20-30 kraadi taha kallutatud.Teiseks tagasi tulemise faas tuleb teha aktiivne, kõverdada jalad kiirelt ja jõuliselt. Tagasitulemine peaks siis olema isegi kiirem kui sirutus. Käed ja kogu õlavööde liiguvad samuti aktiivselt mõlemas faasis. Nii peaks maksimumpulsi kätte saama küll.
kas tagumik kelgult õhku ei hakka tõusma sellise tehnikaga sõites, kus alustad nii kaugelt eest? vahest see kiire tagasitulemine on veel OK ergomeetril, kuid paadis liikudes tekitad olukorra, kus ise vähendad paadi edasliikumise kiirust sellise tagasisööstuga.
Rain 6 kanget
MemberOk, seda oli huvitav lugeda. Igal pool kirjanduses olen ma just vastupidist lugenud aga samas kui on selline näide kohe ette näidata, siis tuleb tunnistada et see ehk ikkagi on võimalik.Aga äkki juhtus sul niimodi et teatud perioodi selle kahe mõõtmise vahel sa enamasti langetasid rasva ning teatud perioodil sa keskendusid lihaste ehitamisele?
ainus muutus oli toidusedeli koostise muutus suurema koguse valgu ja rasvade poole ning trennijärse taastaja väiksem süsikate ja valgu kogus. valgu vähenmise ja peaaegu kogu süskaritest saadud energia sellest joogist asendasin kodusesse toitu umbes 1h peale trenni lõppu.
kaal seal vahepeal kõikus lihtsalt üles ja alla, sõltuvalt palju vett jõin ja palju kõhus toitu sees oli, vaatan praegu tagantjärele (üks õhtune mõõtmine näitas näiteks 98,8 kg, kui olin enne päeval õginud ja joonud ära umbes 2l vedelikke viimase tunni jooksul enne kaalumist). Pea samaaegselt, kui alustasin seda 3 kuulist perioodi, viisin sisse ka umbes 1.5 tundi aeroobset treeninugt nädalas (seda rohkem südame tervise huvides).
selliseid näiteid on varasemalt kõrge rasvaprotsendiga inimestele treening ja toitumiskavasid tehes välja toonud ka Bonsuna siinsamas foorumis, et keha sisaldust on võimalik õige toidu ja trenniga muuta.
mõtle ise, tüdrukud, kes siin kurdavad, et teevad trenni ja kaal ei lange…. samas näevad peeglist paremad välja, nagu ise tunnistavad. algaja puhul, on sellised muutused võimalikud väga lihtsalt.
Rain 6 kanget
MemberEt muuta keha kuju peaks vastuseks olema lihasmassi suurendamine ning rasvaprotsendi vähendamine. Samaaegselt neid asju aga teha ei saa nii et tee kõigepealt ühte ning siis teist.vaidleks siin algaja puhul siiski vastu. on võimalik kahte asja õige toitumisega saavutada – kaalu püsimine ning rasvamassi kadu ja lihasmassi juurdekasv. enda näitajad sellised – detsember 2009 algus – kehakaal 95,8 kg, rasvamass 25,2% näitas M Morozovi kaal, lihasmassi osakaal 35,3%. 13 veebruar – kaal 96,2 kg, rasvamass 19,9% ning lihasmass 39,9%. kaal samas kohas, kuid kadunud 5 kg pekki ning lihasmassi kasv 5 kg.
toitumine peab sellisel juhul olema aga 95% ulatuses ideaalseks viidud. vähe süsivesikuid ning energiavajadus asendada rasvadega, valgu tarbimine peab olema suur. ehk nagu Kalmus soovitas – 2,5-3g valke ühe kg kehakaalu kohta, 1-1,5g rasvu ühe kilo kehakaalu kohta ja ülejäänu siis süivesikutest. sealjuures trennijärgses kokteilis pole vaja rohkem, kui 20g vadakut ja 30g kiireid süsivesikuid, sellest kogusest aitab, et käiviada taasutmisprotsess. suuremate koguste puhul hakkab süsivesikute ülejääk minema “lattu”.
Rain 6 kanget
MemberAitäh, Rain. Sinu nõuanded ja eriti need numbrid on väga abiks. Seda konkreetset videot olen tegelikult ennegi vaadanud, sest mul ei olnud esimesel korral aimugi, mida selle ergomeetriga tegema peab… aga vaatasin nüüd jälle üle ja ühtteist pean kindlasti parandama oma tehnika juures, ehkki päris PÕHIMÕTTELISELT valesti ei ole ma siiamaani ka midagi teinud, tundub. Vist jah ei tee kogu amplituudi lihtsalt. Püüan leida ka võimaluse mõnel treeneril lasta üle vaadata, mis ma teen.Põhimõtteliselt on siiski ka võimalus, et olen avastamata talent sel alal – mu vanaisa on sõudmises kunagi N Liidu meistriks tulnud (kahepaat? neljane? ei mäleta:)), nii et ehk on lihtsalt head geenid:P
Kui oled Spartas treenimas ja e, k ja r õhtuti alates kella seitsmest poole kaheksast, siis astu ligi, saan vahest vähe nõu anda. Mis su vanaisa nimi oli?
AutorPostitused