Rain 6 kanget
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
juuli 13, 2010 at 8:53 e.l. in reply to: Mis on etem – osta poest ja süüa tööl või siiski hüpata läbi mõnest söögikohast? #270738
Rain 6 kanget
MemberOk, toit kaasa mõneks söögikorraks päevas. see on mõistlik. samuti võib ka valmistoitu poest osta. selle all ei mõtle ma Selveri Köögi hakkliha ja/või maksakastet, vaid: grill-letist tooted (vähemasti ei ole “lisandeid”, kui just mitte grillvorste võtta) ning salatiletist salat või siis juurviljaletist tomat/kurk vmt. saab ka normaalse lõunasöögi kätte.
Rain 6 kanget
MemberSo does anything work to reduce delayed-onset muscle soreness? Nothing is proven 100 percent effective, but some people have found the following advice helpful, but it’s best for an individual to try a few things to see what works for them.tänud lingi ja info eest. näen, et veel asju, mida ma teen, mõjutavad seda, et lihasvalu on väike või peaaegu mittetuntav järgmisel päeval peale treeningut.
Rain 6 kanget
Memberminu jalatrennis on sees mõlemad harjutused. nädal 1 – harjutused on jalgade kõverdus kõhuli olles, jalapress, hack kükk ning jalgade sirutus istudes. Nädal 2 – harjutused sirgete jalgadea jõutõmme, kükk, hack-kükk, jalgade sirutus. ei ole ühtki trenni veel möödunud, kui ei tahaks roobertit panna ning peale trenni jalad ei väriseks all. DOMS on välditav see-eest korraliku toitumisega ning samuti venitustega nii peale trenni kui seeriate vahel.
edu trennis.
Rain 6 kanget
Membernn kaalulangetajad/rasvapõletajad saavad vaid abiks olla sellel hetkel, kui toitumisega hakkab kaalulangus väikseks jääma. nagu ülalpool on öeldud, on tõenäoliselt parima effektiga kaalulangetaja, mis fitshopis müügil (küll internetis), spetsialisti poolt koostatud toitumiskava. kui ei usu, mine külasta mu blogi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>rasvapõletajate mõtetusest siiski ei saa rääkida. väidan vaid seda, et alguses on parima mõjuga siiski õige toitumine.
Rain 6 kanget
MemberTere,
nagu eelkõnelejad on öelnud, dieet ei ole ajutine, vaid tegemist on pideva toiduratsiooni jälgmise ja suunamisega. see on elustiil, mitte ühekordne projekt. Kui tahad garanteeritult tulemust, siis pead olema valmis investeerima – esiteks aega, seda selle tõttu, et kuigi toiumine on peamine osa kaalumuutusel või siis kehakoostise muutmisel, on siiski kasutegur suurem, kui teha ka trenni ja see vajab aega. teiseks – raha, esiteks toitumis- ja/või treeningkava soetamiseks. Leian, et spetsialisti poolt sinu eesmärke ja ajakava järgiv toidusedel ning treeningkava annavad kindlasti parema tulemuse, kui omal käel katsetamine. seda eriti sellisel juhul kui oled alles alustaja selle elustiili sisseviimisel.
Kui sul jääb puudu näiteks teisest ressursist, siis on soovitus kolada käesolevas foorumis või vennasfoorumis, et infot koguda ja selle baasil endale toitumis -ja treeningkava koostada.
Edu,
Rain.
P.S. kui soovid tõestust spetsialisti poolt koostatud kava toimimisele, siis palun külasta mu blogi, millele leiad lingi minu postituse signatuurist. 2,5 kuuga on võimalik palju ära teha.
Rain 6 kanget
Memberhei. esimene variant on alustada siit lehelt näiteks BAV arvuti ja toidu kalorsuse tööriistadega. igal pool on ka soovitus tihemini süüa, kui 3 korda päevas. vähemalt 5x oleks normaalne. ning väike soovitus ka külmadeks aegadeks aastas. palun ära käi nabapluusiga ning keskkohta mittekatvate riietega. mõned uuringud on näidanud, et keha kipub külma saavale kohale “villa” ehitama ehk siis keha kaitseb sind külmetamise eest, kasvatades rasvapolstrit kõhule.
ning toitudest võiksid eemale hoida igasugu fast food snakkidest, magusatest karastusjookidest ning ka näiteks valgest riisist. eelista täisteratooteid, mõistlikul hulgal pähkleid ning kohupiima jmt (mitte neid magusaid, seal jällegi suhkrut liiga palju)
Rain 6 kanget
Memberei tahaks nüüd algajale harjutajale liiga palju seeriaid kirja panna, aga enamikke lihaseid on mõtet erinevate harjutustega koormata sama trenni ajal. üheks huvitavaks lähenemiseks rinna puhul on näiteks teha järgmiselt. kõigepealt hantlitega hor pingil surumine, seejärel kaldpingil kangiga ning kolmanda harjutusena näiteks masinal lendamine. minu kavas on rinnapäeval 2 surumist ning 2 lendamist. kokku 14 seerait ilma soojenduseta.
Rain 6 kanget
MemberNo söögi poole pealt julgen vist öelda,et see peaks korras olema.Kui trenni alustasin siis sai palju loetud netist ja peale seda muutsin söömis harjumusi (söön poole rohkem kui enne) ja rõhku panen just valku sisaldavatele toitudele. Aga kui see kolm korda nädalas treening on normaalne siis jätkan samas vaimus
Muide veel siinkohal tahaks küsida,et kui mul on käed natuke liiga väikesed siis kas on võimalik ka nendele rohkem koormust anda,et järgi jõuaksid? Pean siis silmas selle kolm korda nädalas treeninguga.Kas peaksin siis iga treening ka biitsepsit tegema või mida….tahaks,et käed ka järgi jõuaksid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Tänud!!!
ok, kui väidad, et toit korras, siis ei hakka rohkem küsima. 3x nädalas trenni on täiesti mõistlik alustuseks. alles umbes pool aastat tagasi peale aastast trenni läksin üle 4 korra peale. Kord nädalas lihasgrupi spetsiifiline treening on mõistlik. teisi lihasgruppe tehes töötavad ka natuke muud. Näiteks kui õlg ja rind ning triitsept pole samadel päevadel (näiteks 1 päev rind ja triits, ning teisel õlg), siis saab õlatrennis koormust surumisharjutusi tehes ka triitseps uuesti.
ühe lihasgrupi tegemine 3 korda nädalas. ainus, mida soodumuse korral võib teha, on kõht, kuid siis peaks sul olema sama geneetika, mis Vend Vähil. kui hakkad biitsepsit 3 korda nädalas tegema, siis viid ta lihtsalt ületreeningusse ning ei kasva pea üldse. üks asi, mida võiks teha, on biitsepsi trenni tegemine esimesena vastaval päeval. oloed värskem ja tugevam ning saad kasutada suuremat raskust, mis omakorda viib kasvule.
Rain 6 kanget
Member60 kg jäävad juba kergeks???? Raskused lähevad juba nimevääriliseks….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hantli tõmme küljele. selle juures tahaks natuke suuremat raskust jah. muidu rassi seal 10-12 korduse juures, et kurnatus tuleks, aga tahaks näiteks 8 korudse juures hakkama saada

saadan võrdluspildi sulle seljast meili peale
Rain 6 kanget
Membernojah. nn hardcore trenni jaoks jääb hotelli fitnessklubi väheseks. Pole Tallinnas muudes kohtades käinud kui Sparta ja Kalev Spa ning pean ütlema, et olen justnimelt Spartaga väga rahul. ainus, mis seal puudujäägiks hakkab saama, on hantlid, mis lõpevad 60kg juures.
Rain 6 kanget
Membersee, et kohv kehast vett välja viib, kompenseerib suurem vedelikutarbimine päeva jooksul. kohvi ei saa nimetada diureetikumiks sõna otseses mõttes. pigem omab ta vedelikku väljutavat ehk diureetilist mõju.
kohvi ja kofeiini tarbimisest üldse. kõike tuleb mõistusega võtta. kui kohv või kofeiin paneb südame puperdama, siis mitte tarbida. kui ennast hästi tunned, siis miks mitte tarbida? enamiku rasvapõletajate koostisosa on näiteks kofeiin kuna omab ergutavat ja ainevahetust kiirendavat mõju.
Rain 6 kanget
Memberma tavaliselt ei kasuta selliste asjade jaoks tomatipastat. koorin ja lõigun tomatid ning hautan nad ise püreeks. proovige ka sedapidi;)
Rain 6 kanget
MemberLingid mis siin olid kükipuuridega olid küll hinnad hullud.tere. pildid olid illustreeriva tähendusega. kui sul juba on oskus käes osta.ee`st ja muudest kohtadest otsida, siis suudad vast ka leida taskukohasema. muidugi jään mina siiski enda juurde. Saal on parim koht, sest kodus võib hakata ka mott maha käima. siis istub sul hunnik kallist rauda.
Saali eelised:
1. võimalusi rohkem treeninguks
2. enamikes saalides treener, kes aitab nõu ja jõuga
3. tekib uus grupp häid tuttavaid, kes toetavad
4. tekib ka trennikaaslane, kes aitab raskemate treeningute puhul
vabaraskus vs trenažöör täielikule algajale. leian, et mõne keerukama ja rohkem tasakaalu nõudvate harjutuste puhul oleks mõtekas kõigepealt siiski treanzööril see liigutuse trajektoor selgeks õppida – näiteks hantlitega lendamine vs masinal lendamine. kui trajektoor selge, siis hakata vabaraskuse või trossplokiga tegema.
Rain 6 kanget
MemberTavainimesed tõesti ehk ei suuda enda isu päeva jooksul kontrollida, sportlased suudavad aga küll. Ise söön mune õhtul ja olen neid aastaid ka hommikul söönud – ei tundnud küll mingit vahet. Oluline on ikka ära tabada ööpäeva lõikes palju sisse sööd ja kui suur kulutus on. Sellega nõustun küll, et muna puhul on tegemist väga väärtuliku toiduainega ja iga enda tervisest lugupidava inimese toidulaual peaks tal olema kindel koht.Ok, vahest ei saa mind nimetada sportlaseks ja vahest pole ma lõplikult selgeks saanud, kui suur on mul energiakulu iga päev, kuid siiski. Kui mingil põhjusel on hommikusöögist munad ära jäänud, siis tekib mul õhtul söömasööst, mida küll suudan kontrollida. Sama asi ka siis, kui olenevalt põhjusest on näiteks lõunasöök olnud väheke kesisem.
sellegipoolest, mune võib inimene tarvitada vabalt rohkem, kui kunagine a´la 1 muna päevas jutt. sellist head ja soodsat ning kvaliteetset toiduainet oleks patt oma menüüst välja jätta. kahju neist inimestest, kellel munavalgu vastu allergia.
Rain 6 kanget
MemberKäisin just Sportlandis Ülemistel hindasid tsekkamas.Kang+ kettad kokku ikka tuleb küllalt soolane,oma 2k ja edasi.Arvrstades praegust nn.majandusliku seisu siis võiks ju sellise trena variandi soetada kus kang kindlalt olemas ja lihtsalt kettaid soetan juurde.Jõusaal on olemas 3km kaugusel aga esialgu tahaks nagu kodus toimetada,et mitte jõusaalis väljaprinditud algaja harjutuslehega jalus koperdada teistel
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Kodus ka saab kergelt põngerjatel silmapaeal hoida kuna õhtuks on emmel jõu ressusrsid otsas vahest möllust päeval.see on sinu otsus, mille sa teed. mina rääkisin enda kogemusest.
veel enda kogemusest – see algajate lehega ringikäiv isik vähemasti mind küll saalis ei sega. peaasi, et ta ei kardaks ise “kolle”. ega nad nii hirmsad polegi, pigem annavad nõu, kui küsid abi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> olen saanud nii Otilt kui teistelt näpunäiteid.Lapsel/lastel ei saa silma peal samal ajal hoida, kui ise trenni teed. seda eriti just alla kolmeaastasel, kes absoluutselt ei saa aru, mis kus toimub ja kus on ohtlik. usu mind, ma tean, mida ma räägin, mul kah väike laps olnud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>sellegipoolest, otsus on Sinu teha, mida sa teed ning meie võime/saame sulle vaid nõu anda.
-
AutorPostitused