Rain 6 kanget
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Rain 6 kanget
Membervalgupulbri kasutamisest. ega teda jah vaja pole, kui suudad süüa filigraanselt ning magu on piisavalt mahukas, et mahutada ära korraga vastav kogus toitu. mina seda isiklikult ei suuda. parem löön sisse valgujppgi koos süsikatega peale trenni ja 50g valke ning 30 g süsikaid on kätte saadud. ekvivalent sellele on 50g kuivaines pruuni riisi ning 300g liha. no ei ole magu sedavõrd mahukas kahjuks. valgupulber on hea vahend saamaks igapäevaselt kätte vajalik kogus valke, et olemas oleks positiivne lämmastiku tasakaal. seda nüüd tavatreenija seisukohast. mida täpsemaks ja detailsemaks läheb dieet, seda suurem koht on erinevatel toidulisanditel inimese menüüs.
enda puhul on sedasi, et kui tänase menüüga ja lisanditega (vadakuvalk, traubenzucker ja vitamiinid) tuleb ette platoo, kus areng seiskub, tuleb anda juurde lisandeid, et uuesti arengut boostida.
aprill 25, 2011 at 9:04 p.l. in reply to: Keha proportsionaalseks pärast anoreksiat – trenn ja söömine #299442Rain 6 kanget
MemberOkei, ma siis huvipärast küsin, et kas keegi oskab midagi öelda, mis ma siis tegema lõpuks pean, et kaal tõuseks, sest tegelikult ma ju ei nälgi… aga kaal ei tõuse. või ma ei tea kah. Aa ja kas ma siis pean arvestama hoopis sellega, et kui ma tahan tagasi normi kaalu saada, pean ma samasuguseks nagu enne muutuma ning siis uuesti ja õigesti kõige selle trenni jms-ga tegelema hakkama?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
“> Või on mul lootust kaalu siiski tõsta nii, et saan ka lisaks kaalule kena väljanägemise vms?tere uuesti, kaal tõuseb siis, kui sa sööd natukene rohkem, kui päeva jooksul ära kulutad energiat. tehes kaalu tõstmise ajal trenni ei ole kogu juurdetulev kaal rasv. kui sul tekivad magusaisud ja soovid magusa järgi, siis sa lihtsalt sööd valesid asju või pole mõnda toidukorda korralikult söönud. eelpool on väga palju soovitusi, mida võiksid tarbida. Koolitoit on küll nn tasakaalustatud toit, kuid väga suur hulk sellest on siiski suhteliselt kiiresti omistatavad toitained (näiteks hakklihakastmel on suur hulk jahu sees jne) mis tekitavad korraks täiskõhutunde, aga mõne aja pärast soov uuesti süüa. kooli saad kaasa võtta toitu, et anda kehale vajaminevat kütust ja tihedamini. pähklid jmt on vägagi võimalik kaasa võtta.
parim, mida saad teha, et sa kaalust normaalselt (pikkamisi ja rahulikult) juurde võtaksid, on saada personaalne ja sinu päevast elustiili arvestav toitumiskava. selleks peab aga natuke tasuma.
aprill 24, 2011 at 6:36 p.l. in reply to: Keha proportsionaalseks pärast anoreksiat – trenn ja söömine #299216Rain 6 kanget
MemberNo omastarust ma toitun normaalselt kui arvestada sellega, et ma veel peaks kasvama ja on hädavajalik ka kaalu tõsta , tööpäeviti on siis näiteks tavaliselt nii H: Puder (kiirkaerahelbe või kiir neljaviljahelbe) , sinna panen peale kas moosi või võid, nüüd olen rohkem rasvaineid ka kasutama hakanud, sest see oli väga minimaalne ja kaal üldse ei liiguta ennast, keha kuju koguaeg mängib ainult. Nii, ega puder pole veel kõik, sinna juurde tuleb üks võileib ja kui väääga suur isu on õuna järgi, siis õun kah. Lõuna on koolis, peaks nagu tervislik toit ja kõik olema, kuigi väga harva tekib seal täiskõhutunne, kuigi portsjonid on küll piisavad aga ega seda ei taha kõike ära kah süüa, hakkab vastu kuidagi. Lõuna on tavaliselt 12.00. Koju tulen umbes 15.00 , siis söön kohupiima ja midagi veel ja siis lähebki käest ära. Tavaliselt kui trenn tuleb, siis suudan ennast taltsudada ja ei söö eriti midagi muud peale kohupiima ja vb midagi veel. Aga teistel päevadel jäängi sööma …
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> No, õhtuks tavaliselt sõin midagi, mis ema tegi või siis tegin midagi ise aga no, ma ei suuda näiteks peale trenni jälle ennast vaos hoida ja enne kui norm toit valmist saab, siis olen juba niipalju näksinud, et kaloreid on ülepea… aga seda suudan kuidagi veel muuta.
Täna käisin hoopis õhtul zumbas ja peale seda tegin koeraga pika jalutuskäigu, venitasin ja sõin ühe muna+ pool rukkileiba, 2-3 spl hakkliha (õhtuks pidid olema tortillad sellega aga no jäi ära) ja porgand. Järgmisel nädalal üritan olla korralikum, usun, et keha siis harjub ära , et pole vaja õgida koguaeg .. aga jah.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
mine arsti juurde. ma küll ei lugenud kogu teemat läbi, aga jäi silma, et sul oli anoreksia. sul ei ole vaja mitte ainult toitumiskava, vaid ka seda, et sind nõustataks vaimselt. tuli küll liiga otsekohene ja julm, aga seda on sul vaja. me võime siis korrata, et söö rohkem ja söö rohkem rasvast ja ära tee liiga väikseid toidukordasid ja ära venita liiga pikaks söögikordade vahelisi aegu, aga … kuniks sul on kõik endast välja rääkimata ning kõik läbi mõltemata ja endale selgeks tegemata, miks see kõik sinuga juhtus, siis sa ei saa asjadest üle. palun ole tubli ja otsi abi lisaks foormile ka teiste spetsialistide poolt. alles siis saad sa ennast korda. seda nii vaimselt kui füüsiselt.
ole rõõmus
Rain 6 kanget
Member1. ära planeeri – mine saali – kõige raksem samm on diivanilt tagumiku tõstmine ja ukseni minek
2. kasuta otsingut – siin on selliseid teemasid palju, ka eile mõned käsid läbi uutena.
3. ära mõtle, et mingi “jõusööt” sind aitab – parim on võtta treenerilt toidukava, koos trennikavaga
muud midagi – julge pealehakkamine on pool võitu, peamine on samm 1.
Rain 6 kanget
MemberSelline küsimus toore muna kohta, et kui palju on seal valke, rasve, süsikaid ja kcal? Ja mida teie arvate nende toorelt joomisest peale trenni?http://www.fitness.ee/kaloriarvuti siit saad infot kalorite ja toitainete kohta. Peale trenni muna ja toorelt? huvitav, miks sa peaksid peale trenni hunniku rasvu seedimise aeglustamiseks sisse võtma?
Rain 6 kanget
MemberTere,
proovin viisakalt ütelda, miks vanemad sinu menüüd ei aktsepteeri. Teen mõned järeldused, mis võivad valed olla. Esiteks – oled 15-aastane ja elad kodus, 15- aastane ei pruugi omada enda sissetulekut ning vanemad toetavad sind oma võimaluste piirides (trennimaks näiteks) ja vahest ka taskuraha.
Proovi nüüd aru saada oma vanematest – sinu toitumise peale kulub siiski rohkem raha, kui tavapärasele vanemate poolt tehtavale “rämpstoidule”. see võib olla nende peamine ei meeldi algallikas. ükski vanem ei taha ütelda oma lapsele, et sa ei saa seda teist ja kolmandat ning alati proovitakse võimaluste piires vastu tulla. kui aga ei saa siis ei saa. teie peres on 4 suud toita ja see on sinu vanemate eesmärk, et te näljas poleks, et sinul ja õel oleksid riided seljas ning katus pea kohal. ülejäänu tuleb võimalusel. kui aga olen valesti aru saanud, siis vabandust eelduste pärast.
kui aga teema pole mitte ülaltoodus, siis räägi oma vanematega ning ütle, et sind teeb trenn õnnelikuks ja selleks, et trenn veelgi rohkem sulle rõõmu pakuks, et sa näeksid tulemusi, siis on vaja sedasi süüa. õnnelik laps on suurim rõõm vanemale.
Rain 6 kanget
Memberminu eelistused:
1. sõudeergomeeter – peaaegu terve keha treening
2. crosstrainer – samuti terve keha, kuid vähem, kui sõudeergomeetril
3. jalgratas -saab lugeda sellel.
Rain 6 kanget
Memberolen kodust ka 10 000 km kaugusel trennis käinud – olin küll nädala, aga selle nädala jooksul ei jätnud ühtki treeningukorda vahele. ühe trenni tegin ka näiteks gold`s Gym`is aga see selleks. kõik on juba öeldud ülalpool, kuid kui tahad saada sixpakki, siis tee parem kükki – koormab suuri lihaseid, tarbib palju hapnikku jne – kokkuvõttes -. kulutad palju energiat. kaalust pole sul kuhugi alla enam võtta. oma ainevahetusele tuleb sul anda korralik restart ning seda kohe kindlasti mitte tavapärast võikatega. lihtsam on tellida endale sobiv toitumiskava ja saadki tulemused. samamoodi saab vebtreener panna paika ka koduse treeningu. koju saab ju nüüd ukse peale käiva lõuatõmbekangi osta. lisaks eelpoolmainitud lindid. ning mis peamine – ära unusta oma enda sisemist motivatsiooni. pole mõtet unistada kuuspakist, kui sa ise ei ole valmis MUUTUMA. muutma oma mõttemaailma, muutma oma elustiili. MUUTUS kõrvade vahel on pemaine, mida vaja teha. muu on lihtsalt boonus, mis kaasneb.
edu sulle.
Rain 6 kanget
Membermiks?no mõtle loogiliselt – ühest rätiku …
Rain 6 kanget
Memberkui ma ei eksi, siis trauben zucker ja puuviljasuhkur on kaks eri asja. viinamarjasuhkur ehk dekstroos on väga kiire imendumisega ja seda soovitatakse kreatiiniga võtta.huvitav küll – vaatan praegu otsa oma traubenzuckeri pakile ning seal on selges eesti keeles öeldud: viinamarjasuhkur (dekstroos), sama ka saksa keeles…
Rain 6 kanget
Memberkui pole kava kätte saanud, siis palun kontakteeru isikuga, kellelt kava tellisid. kui oled teinud ka ülekande, siis on sul õigustatud ootus saada see lubatud ajaks, mis toitumiskava all oleva teksti järgi kopeerin, on:NB! Treeningkava ja toitumiskava tellimine on tasuline.
Peale ankeedi saatmist mine Fitness.ee online poodi ja soorita seal tellimus. Valmis kava saadetakse Sulle e-postiga mõne päeva jooksul.
mina olen saanud tellitud kavad kätte 24-48 tunni jooksul, kuid mitte Fitness.ee`st tellinud. Olen need üle vaadanud ja peale mõningast katsetamist ka suhelnud kava tegijaga, et anda talle tagasiside ja vajadusel muuta midagi kavas, kui tulemus ei ole see, mida kava peaks andma.
Rain 6 kanget
Memberviimase aja poksiringide valitseja valge mees ütles, et lihasmassi ta väga ei soovi ja samuti kui näeb, et vastane on suhteliselt suure lihasmassiga, siis teab ette, et tema võitmiseks on variant selles, et ta lhtsalt ära väsitada. suurem mass ja lihasmass kasutavad rohkem hapnikku ning energiat ning lõppeks väsib lihtsalt kiiremini ära. seda väidab ka mu poksimeistrist endine klassivend.
Rain 6 kanget
Memberkaal ei ole näitaja. näitaja on kehakoostis ja peegelpilt, mida sa näed. kui see on natuke “pehme” siis jah võib olla tegemist “ebanormaalse” kaaluga.
saalis – kükk ja baasharjutused. need kulutavad enim energiat kuna panevad tööle suure hulga lihaseid. toitumise algtõdedest on palju rägitud. vähemalt 5 toidukorda ja menüüs süsivesikute osa vähendamine valkude ja rasvade suurendamine. siit lehelt saad palju tööriistade alt kätte.
Rain 6 kanget
Membernüüd väheke uhkeldan küll enda võrdluspildiga ja olles meesterahvas, vahest midagi naiste puhul teisiti, kuid enamikes toidukordades kasutasin nende kolme kuu vältel, mil muutus tehtud, suures osas rasvu ja valke. peeti ja peetakse hulluks, aga trennvabal päeval 80g süsivesikuid päevases toiduratsioonis, trennipäeval 120-140g. kaloraazh 90kg kehakaalu puhul 4 saalitrenni ja 4 tunni aeroobse kohta nädalas oli seal 3150 kcal juures keskmiselt päevas. kaal seisis suhteliselt samas kohas.
oktoober 14, 2010 at 1:05 p.l. in reply to: Kui kiiresti peale jõusaali peaks proteiini sisse sööma? #279093Rain 6 kanget
Membernatuke interpreteerides – vahest on parim hetk “trennijärgse” valgukoksi võtmisel hoopis 30 minutit enne trenni? vereringes peaks siis liikuma nii trenni ajal kui järel piisavalt vabu aminohappeid.
oma tunnetusest võib öelda, et enne trenni valgukoksi võttes (võib olla ka muu kergelt seeduv ja täiskõhutunnet mitte tekitav valguallikas söögina) ja ka pärast andis parima tulemuse.
-
AutorPostitused