Skip to main content

Raimaz

Forum Replies Created

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Parim pohmakajook #185121
    Raimaz
    Member

Mul tüüpiline pohmarohi on pikk jalutuskäik – jube raske ja ikka päris kõvasti peab end sundima aga tavaliselt koju jõudes ja dušhi alt tulles on 100% elu juba sees..

Sellega meenub üks intervjuu (Viljandi?) politseinikuga, kes vastas küsimusele, et kuidas algab teie hommik: kõnnin ca 1.5h kaineks ja siis lähen tööle..

in reply to: rinnalihase harjutus? #175331
    Raimaz
    Member

(proovin hästi seletada) nimelt olen kuulnud et selline masin nagu kus sa võtad kaheltpoolt trossidest kinni noh trosside otsas olevatest hoidikutest.. ning tõmbad nagu käed alla kokku,, ehk tuleb silme ette see masin. ei leidnud foorumist ka sellekohta pilte aga igatahes tartus A le qoc spordihoones on see,

Tööriistad –> Harjutustepank –> leiab nii mõndagi

103.gif

in reply to: Tattoo #175176
    Raimaz
    Member

Tattoo tegemisega tuleb kohe meelde üks ilus lugu: http://publik.delfi.ee/archive/article.php…date=1169558253

in reply to: Muscle&Fitness – eestikeelne versioon – kuidas meeldib? #174595
    Raimaz
    Member

Millises poes ja kui ammu? Ilmumise kuupäev peaks olema 10s, ehk eile, ja eile vähemalt ei Selverites ega Prismades ajakirja ei olnud, väljas olid eelmise kuu numbrid.

Täna peaksid ajakirja juba suurema valikuga poodidest leidma, Järve Selverist kindlasti. Ja mis siin salata, väga mahukas ja väärt lugemiskraami on palju!

in reply to: jõukas #171181
    Raimaz
    Member

Keegi treener, ei mäleta nime siit samast foorumist andis mulle rinna ja treeningkava, seal rinna kaval on tõesti midagi segast et kui surun praelt 60 ülesse siis sellest 80% pean seeriaid tegema ja koguaeg nii ja lõpus protsendid suurenevad, aga kui ma arenen jõus siis tuleb nt et kui proovin kuu aja pärast surumist ja 65 üles läheks, siis sellest 80 % või ikka 60-st 80 %?

Kas sa pead silmas seda: http://www.fitness.ee/main.php?main=toorii…mp;bot=bot.lime

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)