RaikoK
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
RaikoK
MemberMaxi pole proovinud, aga parimad tööseeriad on olnud
Surumine:
Veeb. 60kgx10
Aprill 70kgx10
Kükki ei oska eriti võrrelda, kuna alguses olid kükid ikka üsna kõrged, nüüd kükin paralleeli.
Tõmme:
Veeb. 70kgx10
Apr. 120kgx6
RaikoK
Member22.02.2010
Rind: 96cm
Biitseps: 32.5cm
Säär: 40cm
Reis: 61cm
Kael: 38cm
Vööümbermõõt: 91.5cm
Kaal ~85kg
24.03.2010
Rind: 98cm
Biitseps: 34cm
Säär: 40.5cm
Reis: 63.5cm
Kael: 38cm
Vööümbermõõt: 93.5cm
Kaal ~90kg
20.04.2010
Rind: 100.5cm
Biitseps: 35cm
Säär: 40.5cm
Reis: 64cm
Kael: 38.5cm
Vööümbermõõt: 93cm
Kaal ~92-93kg
RaikoK
MemberVöö viskab kahe kuuga 2 cm? Seljalihas või polster kõhu peale?
Eks ikka seda polstrit on ka kõhu peale juurde tulnd
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>RaikoK
MemberMöödas siis treeningute alustamisest enamvähem kuu ning oleks aeg panna siia uued mõõdud.Treeningud on sujunud hästi, pole ühtegi trenni vahele jätnud, kuid söömisega tekkisid vahepeal probleemid, ei olnud lihtsalt harjunud et peab nii palju sööma
RaikoK
MemberMöödas siis treeningute alustamisest enamvähem kuu ning oleks aeg panna siia uued mõõdud.Treeningud on sujunud hästi, pole ühtegi trenni vahele jätnud, kuid söömisega tekkisid vahepeal probleemid, ei olnud lihtsalt harjunud et peab nii palju sööma
RaikoK
MemberTagasi uudise / artikli juurdeÜks sagedasemaid küsmusi, mida mulle alalõpmata esitatakse on: „Kuidas ma saaksin võimalikult kiiresti kasvatada märgatavalt lihasmassi?“ Tavaliselt on küsijaks mõni tüüp, kes minemas kooli kokkutulekule, valmistumas suvehooajaks või tulemas mõni kuum kohting, kus vaja hea välja näha. Vahet pole, kuid kui ka teie eesmärgiks on lihasmassi kiire kogumine, siis see artikkel on kindlasti ka teie jaoks.
Olen vahest paadunud „jõusaalirottidelt“ küsinud, et mis nad oleksid nõus maksma, kui nad saaksid nii „sõrmenipsutamisega“ juurde 3 kg lihasmassi. K…
Tundub päris huvitav artikkel, mis teised arvavad ?
RaikoK
MemberMis trenni ta veel ja kui palju lisaks sellele neljale jõusaali päevale?Ma loodan, et viitsite natuke temaga katseid teha. Kiirust, hüpet ja vastupidavust kontrollida (enne ja pärast).
Teeme katsed ka siis lähipäevadel ära
AutorPostitusedViewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)