Raigo_MSc
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Raigo_MSc
MemberKas selle Shareaza programmiga tuleb kaasa mingisugust Spyware vms.?
Kahjuks tegin hiljuti vea ja installeerisin masinasse Kazaa. spyware’i, viiruseid ja reklaame tuli temaga masinasse palju, vajalikke faile Kazaa võrgust aga leida ei õnnestunudki.
Praegu ehitasin endale ühe spetsiaalse eksperimenteerimise masina, kus mul pole vajalikke andmeid ja testin P2P proget eDonkey. Faile(filme, programme jms.) saab sellega kätte küll, aga see on VÄGA VÄGA AEGLANE. näiteks ühe 650MB filmi downloadiks näitab ta mulle ajaks 120 tundi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sellepärast toetan eelpool toodud mõtet, et siinstetele foorumlastele kasulikud failid võiks, saata pump.starman.ee või http://ftp.datanet.ee serverisse ja siia link panna tema failile (failinimele).
Raigo_MSc
MemberVovik, tänud vastuse eest. Otsin selle saali üles. Selline saal oleks super! Kas tead midagi rohkemat selle kohta? näiteks veebi või telefoni vms. või vähemalt lahtioleku aegasid, et kui kohale lähen siis saal ikka lahti on (mitte suvepuhkusel nagu paljud on). võid mulle kasvõi privas meiliga saata inffi selle kohta.
Eesmärk on jätkata jõutrenni, aga samas arendada ka vähemalt lööke nii palju, et mõnele ennast härjaks joonud pätile vajadusel vastu saaks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Jõutrenn tervisesportlase mahus jääb ikkagi primaarseks. Ise arvan et võitluskunst n. poks ja jõusaal ei välista teineteist. Vaata näiteks Mike Tysoni, Vitali Klitsko jpt. poksijaid, isegi Bruce Lee on/oli vägagi musklis kehadega.
Ma ei alusta jõu ja võitluskunsti trenni üheaegselt. Olen jõutrenni teinud korralikult nüüd poolteist aastat Amazoni kavade järgi ja tulemustega väga rahul. Pluss käinud jooksmas sellele lisaks.
-
AutorPostitused