Raigo Kuusnõmm
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
mai 9, 2013 at 3:44 e.l. in reply to: IFBB Men’s European Championships 2013: tulemused, fotod, meenutused #342551
Raigo Kuusnõmm
MemberJa rain võistleb ju -168 ehk kõige lühemas. hetkel kirjas -171.
Raigo Kuusnõmm
MemberVarasematel aastatel on kahes grupis toimunud. Ei tea kuidas ee kord tehakse.
aprill 12, 2013 at 4:21 p.l. in reply to: Juunioride EM Jõutõstmises- Raus ja Sagor- Eestlastele topeltvõit! #340694Raigo Kuusnõmm
MemberRaidil surumises veel varu küllaga aga ei ole max kilode peal väljas. Vaja lihtsalt asja kontrollida ja tiitel noppida.
aprill 12, 2013 at 4:07 p.l. in reply to: Juunioride EM Jõutõstmises- Raus ja Sagor- Eestlastele topeltvõit! #340689Raigo Kuusnõmm
MemberRait peab hetkel panema samapalju juurde algraskusele ku iRaus ja siis on tal asi kontrolli all.
aprill 12, 2013 at 3:15 p.l. in reply to: Juunioride EM Jõutõstmises- Raus ja Sagor- Eestlastele topeltvõit! #340676Raigo Kuusnõmm
MemberTundus, et rait kükki jube sügavale, võrreldes teistega oleks võinud isegi kõrgemale jääda:)
aprill 12, 2013 at 2:04 p.l. in reply to: Juunioride EM Jõutõstmises- Raus ja Sagor- Eestlastele topeltvõit! #340659Raigo Kuusnõmm
MemberVaadates algraskusi, siis ei imesta, et meie poisid teises grupis
Raigo Kuusnõmm
MemberTundub et trenn lükkub tunnike edasi kuna saalis kella viiwni reserveeritud aeg. ega trenn tegemata jää.
Raigo Kuusnõmm
MemberKuna olen Täna homme Põlva linnas emal külas siis plaanin täna kella 16.00 ajal Põlva Spordikeskuses korraliku jala trenni teha . Kui keegi tunneb huvi ja soovib liituda, tulgu kohale!
Ja homme plaanin rinna ja õlapäeva.
Kuna Em-i pilet taskus siis on kohe hea meel trenni minna. Kaal langeb ka ilusti graafikus. Eesti karikal peaks juba p’ris heas vormis olema. Samas ei ole ma nii suure kehakaalu juures veel võistelnud.
veebruar 20, 2013 at 10:19 e.l. in reply to: 1. Eesti Meistrivõistlused klassikalises jõutõstmises – VAATA LIVE-S! #337099Raigo Kuusnõmm
Memberkui minu mälu mind alt ei vea siis võistluste ajal saab muuta vaid jõutõmbe viimast raskust. Või siis algraskust 5 minutit enne võistluse algust.
Jõutõmbe viimase katsega saab raskust muuta veel enne kui ei ole võistlejat väljahüütud ja kangil ei saa raksust väiksemaks muuta kui seal juba peal on.
veebruar 17, 2013 at 6:25 p.l. in reply to: 1. Eesti Meistrivõistlused klassikalises jõutõstmises – VAATA LIVE-S! #336946Raigo Kuusnõmm
MemberTeadaanne: 5 parimat Tallinna meest ja 2 naist saavad võimaluse võistelda Tallinn-Helsinki-Stockholm linnavõistlusel!
Millal need linnavõistlused toimuvad?
Raigo Kuusnõmm
MemberRaigo Kuusnõmm
Membertäna oli siis raske jalatrenn.
kuna eelmine küki trenn tegin 215 x4 siis tol korral arvasin, et teen selle järgmisel korral üle. Aga täna ei olnud sellist tunnet, et tahaks 215 punnitada. Tegin hoopis 200ga pikema seeria. Usun, et oleks isegi 2 kordust veel välja punninud, seega jäi tulemuseks 200×8.
Viimati kui ma kahesajaga nii palju kükkisin oli minu kaal 87 kilo ja tollel korral oli max raw 250kg. Selle põhjal võiks eeldada, et on hetkel ka samasse auku.
Hackis tuli 200kg 5 korda, viimane oli max pingutusega.
Jalapressil läksin 500 kg-ni millega sai 6x tehtud. Ei läinud seal piire kompima.
Edasi kakspeale ja säärt.
Et dieet praemini edeneks lisasin peale trenni sisse ka aeroobse. Nüüd teen enne trenni 15minutit ja peale trenni 20 minutit.
Muidu jääb päevane kulutus liiga väikseks. Hetkel töölt ka talvepuhkus ja paljud päevad mööduvadki kodus istudes:)
kaal kusagil 82,5 kg. Eesti karikavõistlusteks plaanin kaalu 77 tuuri.
Raigo Kuusnõmm
MemberReede õhtuti on Hea saalis trenni teha, siis kuidagi inimesi tunduvalt vähem trennis.
Täna oli mul siis raskem rinna päev.
Kuna eelmine krod tegin 170ga korda siis täna oli kavas see ületada. ja tuli vb isegi väikse varuga 170×4 ära.
Sellest ka väike video olemas. loodan, et rain selle üles paneb millalgi.
Rekordid aga jätkuasid positiivse kaldega surumisel tuli samuti uus rekord.. seda korda tegein seda kangiga. 135×6 ja siis 150×2
Siis jtkas hantlitega surumisega. seal läksin kuni 60kg välja. Viimase seeria ajal kui tegin 60 hantlitega tundsin, et selja all torgib midagi. Tegin siis 5 korda ära ja enam ei kannatanud. HIljem selgus, et tegu oli kruviga, millega pingi pealmine plaat raami külge kinnitatud oli. Oli veidi pikavõitu see kruvi ja kudagi sealt läbi tunud. Aga mehed ei nuta, harjutus sai tehtud.
Vahepeal tegin õlga ka, seal midagi erku ei suutnud. Tegin lihtsalt nomraalse koormusega .
Viimasena triitsepsi juurde pantsuse surumises tegin viimase seeria 67,5 kg x4 viimane kerge abiga.
Lõpus rööbaspuud. tahtsi nseal raskust proovida. läksin 70kg välja ja tegin sellega 6 korda. sellest peaks ka video olema.
Peale 2 nädalat dieeti ei ole kehakaal langema hakanud. kuigi kõht on koguaeg tyhi ja selline tunne nagu oleks juba dieedi lõpp:D
Raigo Kuusnõmm
MemberEile oli raskem rinna trenn, kusläksime kõrgematesse raskustesse.
Surumises tuli 185 , väike varu jäi sisse kuna pikalt ei oel surunud ni isuuri raskusi, ei julgend ka rohkem peale panna. enne seda tegin 170ga kolmese.
proovisime ka neg kaldega surumist. seal jäi lõppmargiks 160×2, hakkas kuidagi õlga väänama.
uue isikliku tegin positiivse kaldega hantlite surumises. esimest korda võtsin seal 60 kg hantlid kätte . huvitav on see, et ei saa neid ise kuidagi rinnale , et läheb kahte abimeest vaja aga suruda jaksasin isegi 5 korda. enda jaoks piisava amplituudiga.
Täna ol iaga raskem jalatrenn. Siin jõulude aegu sai kükitud 210ga 3x siis täna ma üöetasin seda ja tegi 210×4. Järgmine kord plaanin sellega 5 teha.
Ja siis Raini tungival soovil tegime täna kangiga hackkükki seal tegin 170 x6 ja 200×2.
kuna ol is ikkagi raske küki päev ei jäänud ka rinnalt kükk välja. seal tegin 160ga 2 korda:) mida vaja jälle ületada teinekord.
lisaks veel üks harjutus kakspeale ja üks säärele .
Jõunäitajad on õnneks head ja rekordid aina tulevad.
Alates Sellest nädalast ole nma dieedil. seekrod katsu ma tasa ja targu alla tulla kaaluga, eelmine dieet oli liiga järsk langus.
Raigo Kuusnõmm
MemberMis raskustega rööbaspuid tegite?
ei teinud raskusega seekord, tegime suutlikuseni seeriaid peale, järgmine raske triitsa trenn teen max raskusega.
-
AutorPostitused