Raigo Kuusnõmm
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
mai 10, 2013 at 6:10 p.l. in reply to: IFBB Men’s European Championships 2013: tulemused, fotod, meenutused #342712
Raigo Kuusnõmm
MemberKaalumas käidud ja kõik ilusti kaalus sees. Minu kaal oli 74,6. Ja rain oli isegi 1,6 kg oma kaalus. Rain möödeti pikemaks ka kui ta ootas., täpselt 168 cm mis on ka tema kategoorias pikim lubatud pikkus.
Muutus siis nii palju, et hommikuses osas võistlevad naised , klassikud ja kulkturism -70 ja pealelõunat olen mina esimene kategooria. mis peaks hakkama kella kolmest. ja siis kõik ülejäänud kulturismi katid.
Kuna minu kaameral sai aku tyhjaks siis kaalumisest enamus pilte laeb vast Ott üles.
mai 10, 2013 at 9:09 e.l. in reply to: IFBB Men’s European Championships 2013: tulemused, fotod, meenutused #342635Raigo Kuusnõmm
MemberNeed tärnid olid eelmises hotellis. Mis tõesti oli 4 vääriline. Praeguses hotellis tubli kaks tuleks ära:)
mai 10, 2013 at 7:58 e.l. in reply to: IFBB Men’s European Championships 2013: tulemused, fotod, meenutused #342628Raigo Kuusnõmm
MemberSiin hotellis kontroll kaalu tehes selgus, et hommikune kaal oli tegelikult veidi raskem. et siin näitab kaaluaparaat umbes 400 g rohkem kui eelmise hotelli vannitoakaal:). Sellest hoolimata asi kontrolli all.
Saime ka võistluste ametlikud särgid ja värgid ka. aga neist pildid mõne hetke pärast.
mai 10, 2013 at 7:55 e.l. in reply to: IFBB Men’s European Championships 2013: tulemused, fotod, meenutused #342627Raigo Kuusnõmm
Membermai 10, 2013 at 7:53 e.l. in reply to: IFBB Men’s European Championships 2013: tulemused, fotod, meenutused #342626Raigo Kuusnõmm
MemberOleme siis nüüd ametlikus hotellis. Tunduvalt kehvem kui eelmine hotell. Selline nõukavärk. külmik on kohe peakõrval ja töötab kõvemate detsibillidega kui mõni teedeehitus masin.
Lahkumine eelmisest hotellist. Päike juba varakult kõrgel.

Ega wc ka kõige uhkem ole. Aga vann on olemas:)
mai 10, 2013 at 4:03 e.l. in reply to: IFBB Men’s European Championships 2013: tulemused, fotod, meenutused #230957Raigo Kuusnõmm
MemberKaalumise päev on alanud. Juba pool seitse hommikul käisJanar meil toas kontroll kaal tegemas. Kaal oli alla 92 kg.
Ka minu kjaal on madal. 74,1. Aga see on hea, et saan süüa päeval ja ei pea pabistama, e ttuleb ulmeliselt alla kiskuda enne ametliku kaalumist.
Varsti hommikust sööma ja siis asjad siit hotellist kokku ja ametliku hotelli.
mai 9, 2013 at 6:10 p.l. in reply to: IFBB Men’s European Championships 2013: tulemused, fotod, meenutused #342599Raigo Kuusnõmm
Membermai 9, 2013 at 6:07 p.l. in reply to: IFBB Men’s European Championships 2013: tulemused, fotod, meenutused #342598Raigo Kuusnõmm
Membermai 9, 2013 at 6:04 p.l. in reply to: IFBB Men’s European Championships 2013: tulemused, fotod, meenutused #342596Raigo Kuusnõmm
Membermai 9, 2013 at 5:59 p.l. in reply to: IFBB Men’s European Championships 2013: tulemused, fotod, meenutused #342595Raigo Kuusnõmm
MemberHotelli poolt toodi meile tuppa ka kaal, et saame ilusti numbrid kontrolli all hoida. Minu õhtune kaal on hetkel 75,2 tunduvalt madalam oodatust ja ka Janar on tiba kergem kui ootas. Kuumus ja reis teevad oma.
mai 9, 2013 at 5:57 p.l. in reply to: IFBB Men’s European Championships 2013: tulemused, fotod, meenutused #342594Raigo Kuusnõmm
Membermai 9, 2013 at 5:54 p.l. in reply to: IFBB Men’s European Championships 2013: tulemused, fotod, meenutused #342593Raigo Kuusnõmm
Membermai 9, 2013 at 2:23 p.l. in reply to: IFBB Men’s European Championships 2013: tulemused, fotod, meenutused #342584Raigo Kuusnõmm
MemberRaigo Kuusnõmm
MemberKäed ja õlad on jah selline pool mida rohkem järgi aidata. Aga kui võrrelda 2011 aastaga siis on pilt paremaks läinud selles osas. Ja kindlasti loodan veel parandada. Probleem oli selles, et jõutõstmise aegadel ei oel biicepsi trenni pea yldse teinudki.
Aga tänan kiidusõnade eest:)
Raigo Kuusnõmm
MemberTäna hommikune kaal 74,9 kg. Nii nagu plaanitud sai kaalu enne ärasõitu alla 75, mis annab hea enesetunde ja kindlust juurde. Vormi tegemisel olen andnud endast 110% ja eks paistab mida konkurendid vastu panevad. Minu kategoorias on väljas see kord 7 meest nende hulgas eelmise aasta maailmameister Mahmut Irmak Türgist ja samuti eelmise aasta euroopa hõbe Danijel Miklečić Horvaatiast.
Homme õhtul tuleb kaalumisel end sisse pigistada ja siis olengi juba lahinguks valmis. Eilte tegin veel kergema trenni ülakehale ja õhtul rullisin korralikutl jalgu.
Vabakava sai ka mõned korrad läbi tehtud.
Suure tõenäosusega olen ma 11ndal juba kella 11 paiku laval, kuna võistlus hakkab kell 10 ja mina oeln 4 kategooria kes lavale pääseb. Seega hoidke põialt ja silma fitness.ee foorumil kuna kindlasti oleme aktiivsed nii sõnas kui pildis:)
-
AutorPostitused