Raigo Kuusnõmm
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Raigo Kuusnõmm
MemberTäna siis toimub kauaoodatud Honda jõuluturniir. Jõuame kohe Viljandisse, võistlus algab kl 15:00. See aasta suuri ootusi ei sea, konkurendid on võimsad. Anname oma parima ja eks saame näha, kuidas läheb. Üritame võimalikult operatiivselt tulemusi ka teieni tuua, nii et püsige lainel.
Raigo Kuusnõmm
MemberTäna siis toimub kauaoodatud Honda jõuluturniir. Jõuame kohe Viljandisse, võistlus algab kl 15:00. See aasta suuri ootusi ei sea, konkurendid on võimsad. Anname oma parima ja eks saame näha, kuidas läheb. Üritame võimalikult operatiivselt tulemusi ka teieni tuua, nii et püsige lainel.
Raigo Kuusnõmm
MemberKes ei ole mulle veel saaremaa aasta sportlase valimistel häält andnud siis on viimane võimalus seda veel teha. http://www.saaresport.ee/meessportlase-kategooria/
Raigo Kuusnõmm
MemberKäimas on saaremaa aasta parima sportlase valimine. Olen seal listis ilusti olemas ja oma hääle saad anda aadressil http://www.saaresport.ee/meessportlase-kategooria/ tänan kõiki kes võtavad vaevaks oma hääl mulle anda.
Raigo Kuusnõmm
MemberEks endalgi hea vaadata neid videosid teinekord. Kus juures viimast videot ei mäletanudki. Eks see mõned head aastad tagasi juba.
nagu näha 190 jäin siis alla:D
Praegu on igatahes surumises vorm parem. Viimane rinnatrenn tegin 160×6 ja peale seda 180×4 ja isegi kerge varu jäi sisse. ei teinud alla jäämiseni ja viimane ei olnud max pingutus. varasemalt olen suutnud 180×3 teha aga seda ainult korra, hiljem on jäänud kahepeale jne.
Kükis ja tõmbes ei ole jõunäitajad nii head. Eks see ka sellest, et vahepeal võistluste pärast sai puhtalt rõhk pandud surumisele. Eks ikka katsun nii kükis kui surumises näitajaid üles ajada.
Raigo Kuusnõmm
MemberEga aimaril hetkel ei ole mõtet surumise pärast pead norgu lastagi, poolteist nädalat tagasi võistlustel tegi väga ilusad katsed ja täna ei olnud lihtsalt piisavalt motivatsiooni pingutada ja keskenduda. Eks see on ka osati tingitus sellest, et üksinda valmistub meie seast. Kui surumisvõistlusteks me kõik pingutasime siis nüüd peab üksinda suurte raskustega tegema.
Raigo Kuusnõmm
MemberNii võistlused seljataga ja karikad kodus kapi peal. Võistlused sujusid väga positiivselt. Saavutasime Sparta meeskonnaga esimese koha mis on minujaoks väga suur asi. tavaliselt ikka keegi ebaõnnestunud ja sinna taha ka head tulemused jäänud. Seekord siis kõigil õnnestus.
Enda võisltusega jäin rahule. Kripeldama jäi muidugi viimane katse 252,5 kg. Ma tean, et ma oelks saanud selle paremini teha. Läksin katsele juba kuidagi liiga kergekäeliselt ja unustasin paljud asjad peas ära mis nagu tegema lejs pidanud ja seega juba asendit ei õtnud korralikult, ja lisaks kangi teekonda rinnani ei kontrollinud vaid lasin kukkuda pms tkõhule ja ega selat siis eriti head nahka ei tule. Sellest hoolimat aõnnestus see peaaegu ylessegi suruda kuni lõpusirutusel jalg ära libises ja nahka skatse oligi.
Algraskust enne võistlust ei muutnud ja selleks oli nagu varem välja õeldud 240 kg. kang oli kerge ja oleks võinud ju kohe teiseks katseks 250 või rohkemgi panna aga poistega arutasime, et pigem minimaalsee dkilod aga piisavalt, et teha head punktid millega absoluudi võidule kaasa rääkida. Kolmandal katsel ei hakkand raskusega hullama ja meeskonna soovitusel panin ainult 5 kg juurde et saada meeskonnale lisapnukte. Kuigi ma ise oin valmis proovima 260 kg ka ära. Aga ja kolmandal katsel nagu õeldud 252,5 ei õnnestunud. Kangi on väga raske saada õige kohapeale alla kuna särk ikagi piisavalt väike ja sinna taha jäigi uus isiklik rekord.Nüüd saab atga edasi keskenduda massiperioodile ja lihast kasvatada. Sest tulevikus plaanis siiski veel kulturismis lavale astuda. Millal? seda näitab aeg.
Tänud omaltpoolt vendadele kes võistlustel abistasid ja motiveerisid.
Raigo Kuusnõmm
MemberKuna võistlused juba sel nädalavahetusel, tuli selgeks teha algraskus. Eile siis proovisin oma uue särgiga algraskust suruda. Tundus kuidagi tuim, võtsin kangilt 10 kg vähemaks jasiis ka nagu lõpusirutus jube raske. Peale seda tekkis mõte, et kuidas oleks minu vana särgiga suruda. Ühesõnaga tahtsin kindlaks teha kas särk ei tööta päris nii nagu ma soovisk või olen ise mäda seal särgi sees. Jätsin eile siis trenni katki , et järgmisel päeval ehk täna uuesti proovida algraskust oma vana särgiga. Vana just nimelt kuna sai esimest korda kasutusele võetud 2009 aastal ja peab tunnistama et väga tublisti mind teeninud. Aga tänasest ternnist siis. Märksõnaks on vana hea särk, istub seljas nagu valatult, ta on küllaltki pisike kuna ise olen veidi suurem. Aga algraskuse suutsin esimesel korral kergelt üles suruda.
Nende kahe särgi vahe on suurelt tuntav. Võimalik, et olen tõesti selle low cuti jaoks liiga nõrk veel. See eeldab tugevamat lõpu surumist. Ei abista viimastel sentimeetritel epa üldse. Super katana seevastu aitab lõpuni välja. Vähemalt minul on nii. Vana särgiga asendi saan paremini sisse ja sild püsib paremni. Uue särgiga tahtis hirmsasti silda ära lõhkuda, pidi vaeva nägema et asend säiliks.
Ega peale särgi trenni midagi rasket enam ei teinud, kergelt triitsa ja õlga peale. Kolmapäeval veel üks trenn ja siis juba võistlused.
Võistlustel jama muidugi see, et hommikul kaalumineja peale lõunat hakkab alles võistlus. Ei teagi täpselt miks see kord nii on! ise pakun et ei ole vahepeal kohtunike kes raskemaid mehi kaaluks vms.
Eks ajasin siin üleval pool ümmargust mulli ja ilmselt mõnda võib huvitada, et mis raskusega plaanin võistlustel alustada. Tõenäoliselt saab selleks raskuseks olema 240 kg. Eks lõpliku otsuse teen võistuspäeval. On kombeks ikka enne võistlusi veel haigekski jääda:)
Kui nüüd need särgiga trennid välja jätta siis muiudi trennid ikka kulturismi suunitlusega rohkem ja üritan lihasmassi koguda. Ja ega see kerge ülesanne ei ole. Eks töökoha vahetus veidi juurde on andnud, ei kuluta päeval enam nii palju ära ku isiiin suve perioodil teetöid tehes. Ja eks järgmine nädal saab juba 100%-liselt keskenduda lihaskasvatusele.
Hommikune kaal on seal 85 juurde püsima jäänud.
Raigo Kuusnõmm
MemberVahepeal olen siin nüüd teinud mõned särgi trennid. Kui üks tenn on läinud üli hästi siis teine totaalselt aiataha:)
Esimesel trennil siis surusin 8cm pakult särgiga 285kg ja rinnalt 235kg. Rinnale tuli kang väga vaevaliselt . Hakkas surumis asendit lõhkuma aga suure jõuga jõudsin rinnale ja sealt üles saada ei olnud suur vaev:D.Samas teine trenn särgiga ei olnud minu päev. Siis oli isegi 245 kg 8cm paut nii raske et ei suutnud lõpuni surudagi . Ei hakanud rohkem punnitamagi.
Eile tegin aga kiirusliku surumist kettide ja kummidega. Peale seda proovisin ka mõned katsed raw surumist 155×1, 180×1 ja lõppuks proovisin ka 200 suruda aga proovimiseks see ka jäi, kuigi palju puudu ei olnud. võibolla mõni teine peäv tuleks isegi ära, Ühesõnaga ei olnud lootusetu proovimine.
Jõunäitajad on head ja jääb loota, et võistlustel on mul hea päev ja suudan tulemuse kirja saada.
Seekord ei ole plaanise seal 83 serval võistelda vaid tahan proovida maksimaalse kaaluga võistelda. Praegu on kaal seal keskmiselt 85,5 hommikuti.
Loodan et väike haiguse pisik, mis kimbutab mind, kaalu alla ei vii jälle enne võistlusi.
Raigo Kuusnõmm
MemberPean tunnistama, et olen oma blogide kirjutamsega veidi laisaks jäänud. Katsun edaspidi uuesti järjepeale saada ja endast ikka märku anda.
Trennis olen ma suvel siin ikka käinud. Olen teinud sellised meelejärgsed trennid, et ei oel väga hullu lõhkumist ja sundimist teinud.Teadupärast on tulekul eesti mv surumises ja sel sügisle sai suund sellele võistlusele võetud. Raske töö käib kuna sooviks ikkagi olla tiitlikaitsja vääriline. Kas ka õnnestub näeb peale võistlusi.
Surumises on jõunäitajad üpris heaks läinud. Ja täna on plaanis esimene korralik särgi trenn teha. Sai ostetud Silbaumi käest surumis särk. eks näis kas saans ellega hakkama ja annab tulemust. Igatahe kui särki proovisin oli see palju lubav.
Eks näis kuidas suuremate raskustega hakkama saan.
Vahepeal tegin igatahes 13cm pakult 235kg ilma särgita. ja samalt pakult 215kg x 5.
august 8, 2013 at 3:10 p.l. in reply to: Euroopa meistrivõistlused lamades surumises 8-10 august Seneck Slovakia #347590Raigo Kuusnõmm
MemberVaatan, et 66 kiloste meeste seas juba nii karmid tulemused. Kui juba algraskus 220 kg ja üldse kolmel mehel üle 200 alla pandud.
Raigo Kuusnõmm
MemberSee oli saalisurumine kus tagumik tõusis ja pausi ei olnud. Aga kang puutus ära rinna ja surusin sirgetele kätele.
Aga võistlustel ei ole ma isegi 180 ilma üles saanud veel:)
Raigo Kuusnõmm
Member2011 suvealgul kui kaalusin 86 kilo tuuri suutsin saalisurumise rekordi tõsta 200 kg peale. Töö käib, et uuesti sellised numbrid kätte saada.
Raigo Kuusnõmm
MemberEks näis kas osalen seal võistlustel. Oleneb sellest kas sõidan jaanideks saarde või mitte. Kehakaal on hetkel 82-83 oletatavasti. Pole viimased päevad kaalunud.
juuni 14, 2013 at 2:24 p.l. in reply to: Klassikalise jõutõstmise 1. Maailmameistrivõistlused – Alex Edward Raus- maailmameister ja mitu maailmarekordiparandust! #345040Raigo Kuusnõmm
MemberAlex on piisavalt tugev, et open klassis võita. Milleks siis piirduda ainult juunioride tiitliga kui võimalus võtta kõrgema väärtusega medal:)
-
AutorPostitused