Raigo Kuusnõmm
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Raigo Kuusnõmm
MemberSeda peaksid sa Kaidolt küsima. Usun et temal on olemas mitmedki tulemused, või vähemalt teab kus neid otsida:) Avalikult olid nad üleval jah silbaumi lehel. Ja kui ma nüüd ei valeta, siis silbaum.net kuulutati jõutõste liidu ametlikuks koduleheks??
oktoober 7, 2009 at 1:51 p.l. in reply to: Euroopa meistrivõistluste tulemused lamades surumises #225029Raigo Kuusnõmm
Member82,5 on suht madalate tulemustega jh.. minul oleks kolmandakoha lootust olnud isegi;
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 30, 2009 at 4:06 e.l. in reply to: Heino Maiste võitis seeniorite klassis MM-il hõbemedali jõutõmbes #223003Raigo Kuusnõmm
MemberSoovin õnne kaomalt poolt. Ja loodame ka teistelt suuri tulemusi:P
Raigo Kuusnõmm
Membersumo asendiga töötavad jalad rohkem ja selg saab sutsu vähem koormust õige tehnika puhul. Ise pooldan sumo asendiga tõmmata. aga trenni teen mõlematpidi.
Raigo Kuusnõmm
MemberMida rohkem seeriaid seda paremini lihas tööle hakkab. Aga ma soovitan enne surumahakkamist teha vajaminevad lihasgrupid masinatel soojaks ja peale seda asuda kangi juurde.
Raigo Kuusnõmm
Membertulevikus ootame kulturismilaagrisse veel rohkem jõutõstjaid
Võimalik et järgmine aasta tulen minagi. Pole varem kahjuks sellele mõelnud, et osaleda sellisel üritusel. Oleks siis ilmselt juba see aastagi kohal olnud.
juuli 4, 2009 at 1:11 p.l. in reply to: Reportaaz – Pilsenis,Tsehhis juuniorite MM -lt lamades surumises, võistlevad Kuusnõmmed ja Sagor #205512Raigo Kuusnõmm
MemberRait tunnistas et ei olnud täit jõudu. Esimesel katsel oli raskus jällegi liialt madal:S ei saanud yldse rinnale. Teisel katsel tegi kang mingi jõnksu läbi ja ei loetud ja kolomas katse oli kõik või mitte midagi. Surus 232,5 yles, aga ei loetud 2:1 ära nagu ka eelmise katse puhul. Katse ei olnud ideaalne kuid oleks võinud sellise katse ära lugeda. Võitis loomulikult poolakas ja loomulikult oli küljepeal istumas ka juhuslikult poola kohtunik. Jaan arvas, et isegi ideaalse katse puhul oleks too kohtunik võinud panna punase….
juuli 3, 2009 at 6:28 p.l. in reply to: Reportaaz – Pilsenis,Tsehhis juuniorite MM -lt lamades surumises, võistlevad Kuusnõmmed ja Sagor #205405Raigo Kuusnõmm
MemberVõistlused nyyd selja taga ja hõbemedal kaelas. ega see kuld ka kaugel olnud. Tegin omale karuteene kui panin plaanitust väiksema algraskuse. trennis leppisime kokku et läheb 215 , mis tuleb kenasti rinnale. võistlustel aga otsutasin panna 212,5 mis oli vist särgi jaoks liiga kerge või teine asi et ma ei keskendund yldse sellele surumisele. teisel katsel suutsin esimesest ehmatusest toibuda ja tegin seda mida ma oleks pidanud kohe esimesel katsel tegema:D kolmandal tuli ilmselt kerge närv sisse… 222,5 oleks võind mulle kulla tuua, peale Milleri 227,5 üritust selgus et ma oelkski kulla saanud 222,5ga kui ma selle kirja oleks saanud. jõudu oli, kang oli kerge aga ma ise arvan et närvid vedasid alt:D
Surumis asendites pole kellegil probleemi olnud. aga paljud ei saanud katset kirja kuna kang läks ebayhtlaselt yles. näidatid pidevalt sinist kaarti kohtunikepoolt.
lubasin ka pilte lisada
Soojendust tegemas
75 kaalu võitjale pannakse särki selga. pildl peaks olema kaksikud.
ootamas oma korda
mees kes surus 90-s 250. esialgu oli ylesandmis lehel 82,5-s. võibolla pildilt ei saagi aru kui suur lihas mehel tegelikult oli:)
kerge soojendus
seal mehed istusid ja sättisid end katsetele valmis
Nii ma istusin ja mõtlesin peasläbi kuidas suruma peab:)
juuli 2, 2009 at 10:37 e.l. in reply to: Reportaaz – Pilsenis,Tsehhis juuniorite MM -lt lamades surumises, võistlevad Kuusnõmmed ja Sagor #205207Raigo Kuusnõmm
MemberMõtlesin et täiustan seda teemat veelgi. Eile sai käidud siis linnapeal. Linn on väga vaikne ja rahulik. Tegime ka mõned pildid siis.
Kõige kuulsam vaatamis väärsus siin linnas vast. the Gothic Cathedral of St. Bartholomew. Torni kõrguseks on 102.6 meetrit ja asub pilseni linna südames.
veel pilte linnast.
Täna vaatasime ka noorte 75- 90 võistlust. 90 tase oli nii madal. lõpptulemus oli vist kuni 90 kaalu võitjal 155kg.
Homme siis vennad Kuusnõmmed võistlustules. eesti aja järgi kell 12 päeval. Loodan et sünnipäevakingiks nulli ei saa:D:D
hoidke põialt.
juuni 30, 2009 at 5:47 p.l. in reply to: Reportaaz – Pilsenis,Tsehhis juuniorite MM -lt lamades surumises, võistlevad Kuusnõmmed ja Sagor #204926Raigo Kuusnõmm
MemberOleme jõudnud hotelli. Kohapeal selgus, et vennad Kuusnõmmed võistlevad mõlemad reedel, 03 juuli kell 11 kohaliku aja järgi siis ilmselt.
Rait võistleb siis laupäeval.
Järjekordselt pole meile lennujaama vastu tuldud:D
Hotelli sissekirjutamas, peale kiiret autosõitu( keskmine kiirus umbes 150 km/h )
sissekirjutamisel tekkis segadus, kuna ei tahetud arvestada ühe eesti klubi makstud arveid, vaid peab olema ipf-i ja kohaliku jõutõsteliidu kaudu asjad aetud. Läks vaidlustele ca 30 minutit aga toa me saime:D
Võistlused toimuvad siin samas hotellis.
Kohe varsti läheme tehnical meetingule. Eks lähitulevikus tuleb pildi lisa:)
juuni 30, 2009 at 11:37 e.l. in reply to: Reportaaz – Pilsenis,Tsehhis juuniorite MM -lt lamades surumises, võistlevad Kuusnõmmed ja Sagor #204835Raigo Kuusnõmm
MemberRaigo Kuusnõmm
Membermina kasutan vööd siis kui raskused on suuremad kui 75% minu rekorditest. pikemate seeriate puhul ka varem.
Olen kuulnud et vöö takistab lihase arengut, seega soovitan kergemate raskuste puhul ilma vööta. Aga loomulikult ohutus enne kõike. Kui on vigastuste oht siis soovitan vööd ikka kasutada:)
juuni 29, 2009 at 9:17 p.l. in reply to: Reportaaz – Pilsenis,Tsehhis juuniorite MM -lt lamades surumises, võistlevad Kuusnõmmed ja Sagor #204753Raigo Kuusnõmm
MemberUsun, et Saaremaa poistel kerge ei ole praegu.Mitu võistlust all, väljas palav ilm, sõit ka veel ees jne.
Aga edu teile igal juhul!! Hoiame teile pöialt!!
Pole varem keset suve suurtel võistlustel käinud, lisaks veel jaanituli seljataga.
kui aus olla, siis ei ole tõepoolest supper vormi:/ sellest hoolimata ei lähe sinna käega lööma:D
juuni 29, 2009 at 4:56 p.l. in reply to: Reportaaz – Pilsenis,Tsehhis juuniorite MM -lt lamades surumises, võistlevad Kuusnõmmed ja Sagor #204685Raigo Kuusnõmm
MemberRaigo Kuusnõmm
MemberTsehhis on MM. See aasta EM-e enam ei ole.
Aga kui m¨tled tsehhit, siis priit ei ¨6istle seal .
Kui just rait alla ei v¨ta kaalu..¨vï mina tiba juurde:
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> haha:D -
AutorPostitused