Raigo Kuusnõmm
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Raigo Kuusnõmm
MemberPalju õnne !
Raigo Kuusnõmm
MemberHomme läheb siis paugutamiseks – kas perekond “inimkraanad – ehk Kuusnõmmed” ka kohale tulevad???
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Olen ise kohal koos Fitness TV võtterühmaga ja teeme sellest võistlusest ka korraliku videokokkuvõtte. Seega kes pilti tahab saada, tulege kohale.
Lisaks Hr. Viska joodab teil kõhud ka HTR täis…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina tulen kohale aga mitte võistlema:) Ja vennad ka seda korda ei võistle.
Raigo Kuusnõmm
MemberPalju praegu IPF-s tema eeldatavas võistlukaalus rekordid (Eesti, Euroopa, maailma) on?Silbaumi lehel kõik olemas.
Kui Kaido kavatseb võistelda kehakaalus -125kg , siis on seal veteranide Euroopa rekrod hetkel 290kg , maailma rekord on veteranidel -125kg kaalus 315kg ja seenioride klassis on 327,0 kg nii euroopas kui maailmas
Raigo Kuusnõmm
MemberSoovin jõudu selles projektis:)
Usun et see 300kg tuleb Kaidol kiiremini kui arvatagi oskame.
Raigo Kuusnõmm
MemberKa minu poolt palju õnne!!
jaanuar 14, 2010 at 12:26 p.l. in reply to: THE WORLD GAMES 2009 – selgunud on dop.kontrollide tulemused #249754Raigo Kuusnõmm
MemberPalju õnne HÕBEDA eest.
Kas ise oskasid oodata selliseid dopingu tulemusi?
Raigo Kuusnõmm
MemberVäike näidis mis moodi saab särgi selga.
Raigo Kuusnõmm
MemberEi teadnudki, et Spartas ka jõutõstmisega tegeletakse. No üksikuid jõutõstjaid olen seal muidugi näinud, aga mingeid süstemaatilisi treeninguid kus oleks kohal treener ja grupp harjutajaid pole täheldanud.Hetkel on sparta jõutõstmis võistkonnas 4 inimest. . Kõik 4 kuulusid varem SK Jõumees meeskonda ja seepräast on ka treeneriks siiani Jaan Salu, kes saadab meile saaremaalt treening kavasid.
detsember 12, 2009 at 11:36 e.l. in reply to: Vaadake kus asetsete Eesti jõutõstmise edetabelis #241735Raigo Kuusnõmm
MemberMul on selline keiss, et kui väga kaua enne katset pean seotud põlvedega ootama, siis jalad kipuvad nagu ära surema. Veri jääb kinni.Üks küss veel: kaua tavaliselt jõutõstmise särgid ja trikood kestavad? Need pole ju eriti odavad.
Eks oleneb kui tihti sa kasutad neid. Tean et vahel kasutatakse ternnis vanu ja suuremaid trikoosid ja särke , et võistlus omi mitte välja venitada.
Küki trikoo on mul olnud juba kaks aastat kindlalt… õnneks peab veel vastu:D
detsember 12, 2009 at 11:23 e.l. in reply to: Vaadake kus asetsete Eesti jõutõstmise edetabelis #241732Raigo Kuusnõmm
MemberKuidas oleks kõige õigem küki maksimum katseks sidemeid peale siduda?Siit on natuke näha mis moodi kunagi Paakspuu sidus Sagorile sidemeid…. Minu arvates on tema üks parimaid sidujaid:)
Raigo Kuusnõmm
MemberVõimalik, et leiad oma vastuse kui loed lehelt http://www.skjoumees.ee artikleid treeningkavade kohta:)
Ja kindlasti on fitness.ee lehel olnud artikleid vastaval teemal…tuleb lihtsalt lugeda:)
oktoober 30, 2009 at 9:18 e.l. in reply to: Korralikud tulemused Juuniorite ja Noorte EMV Jõutõstmises 2009 #231363Raigo Kuusnõmm
MemberSaarlastest oli Aimar vigastusega eemal ja Rait ei olnud vormis kuna oli õlavigastusega. Ja minul oli lihtsalt haigus tulemused alla toonud. Aga peab ütlema, et rekordid on üpris kõrged ja neid ei saagi nyyd iga võistlusega parandada. Aga tartu omadest oli Elar vigastatud, usun et tema oleks kindalt üle 500 mees olnud ja ku iaimar ja rait oleks vormis olnud, siis oleks esimeses otsas kõvaks rebimiseks läinud:)
Raigo Kuusnõmm
MemberMillal järgmine EMV tuleb? Üritan tulla pildistama kui pilet päris paljaks ei koori
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>järgmised tulevad märtsis minu teada. Ja need võistlused on minumeelest tavaliselt pealtvaatajatele tasuta olnud!
Raigo Kuusnõmm
MemberÖeldi, et kes tahab rekordeid püstitada – palun väga, tulge meistrikatele ja püstitage. Tegelikult on see õige, muidu võiks ju iga nädal kuskil põrandaaluseid võistluseid korraldada ja ilma korralike kohtunike ja dopingtestideta rekordeid noppida.olen täitsa nõus sinuga. sama hästi võiks iga trenni katse panna rekordiks siis ju:D
Raigo Kuusnõmm
MemberLahtiste ja kohalike (Pärnumaa, Tartumaa jne) võistluste rekordid ei lähe kirja. Arvesse lähevad EMV-de ja kolmelinnavõistluse rekordid. Isegi üliõpilaste EMV rekordeid ei loeta ametlikuks.Ja kindlasti loevad ka EM või MM-il tehtud rekordid:)
-
AutorPostitused