Raigo Kuusnõmm
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Raigo Kuusnõmm
MemberNii kolmest võistlusest kaks seljataga ja on jäänud 1 ja see kõige tähtsam – MM koduseinte vahel. Põhjamaade MV-l sai käidud just kogemusi korjamas ja et näha, kuidas laval hakkama saan. Seal oli palju vigu, aga eestikateks suutsin neid veidi parandada, just poseerimise osas. Ja vorm oli EMV-l tunduvalt teravam kui nädal varem Rootsis. Rootsis kaalusin 75,6 kg ja eestikatel oli kaalunumber 74,7 kg.
Kuivuse üle ei saa nuriseda, kuid sellest hoolimata on mul vaja veel endast välja pigistada pea 4 kg… Mille arvelt? – Ei tea!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Peale eestikaid laadimist ei teinud, kuid kaal oli siiski paar päeva 75 kg. Täna hommikul oli see 74,4 kg.
Kuna sai huvi pärast ka enne eestikaid pikkust mõõdetud, mis oli 168,8 cm, siis selle järgi minu kaal MM-il peaks olema 70,8 kg.
eestikatega olen väga rahul. tulin ju eestimeistriks. Nüüd oeln kahel erineval alal eestimeistriks tulnud. V’õrreldes põhjamaade mv-ga oli eestikatel ärevus veidi väiksem. suutsin võtta palj urahulikumalt. Loodan, et ka MM-il suudan olla rahulikult ja teha laval kõik nii nagu peab. Poseerimisel ei tohi unustada yhtegi pisikest detaili ära.
Enne MM-i on veel palju vaja teha ja kui mõelda, siis aga praktiliselt ei oelgi enam. kaks nädalat kõigest.
Täna ilmslet vaatame minu topitumispoole ka üle ja teeme vajalikudm uutused, et saavutada oma eesmärk. Ei taha jätta seda viimaseminuti peale. Samas olen arvestanud sellega, et lõpp tuleb väga karm…. Katsun ikka jooksvalt kursis hoida….kuigi kirjutamine on kaj uba küllaltki keeruline kuna mõte kiilub aegajalt kinni
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sain ka kutse Saaremaa spordisõpradde sõule mi toimuvad 30. detsember Kuressaares. Eelmine aasta sai seal osaletud ja oli tõesti suurepärane üritus. Usun, et ka see aasta tuleb sportlastelt väga põnev mööduvõtt.
oktoober 30, 2011 at 9:12 p.l. in reply to: VI Innar Mardo Memoriaal – tulemused, pildid, järelkajad #315109Raigo Kuusnõmm
MemberRaigo Kuusnõmmel on väga hea grimm, tubli kodutöö!
Ma tänan, aga kogu au kuulub minu kallile naisele Andrale, musi talle(K)
oktoober 29, 2011 at 5:30 p.l. in reply to: VI Innar Mardo Memoriaal – tulemused, pildid, järelkajad #316233Raigo Kuusnõmm
MemberNoored kulturism -70kg
1. Rainer Palm
2. Edgar-Norman Kaasik
3. Karl Kask
4. Marko Mölder
Noored kulturism +70kg
1. Sander Gorgišeli
Juuniorid Kulturism -75kg
1. Paul-Eerik Rosenberg
Juuniorid kulturism +75kg
1. Siim Kelner
2. Edmund Pilt
3. Aleksei Värä
4. Siim Veri
Mehed Fitness
1. Oleg Anissimov
Naisjuuniorid Bodyfitness
1. Liis Kristiin Vaher
2. Sandra Järv
Naised Bodyfitness -163cm
1. Esta Pilt
2. Laura Reisalu
3. Monika Saar
4. Vitaliya Dmitrieva
5. Kati Krabbi
Naised bodyfitness +163cm
1. Merike Sula
2. Laura Väljaots
Mehed kulturism -85kg
1. Raigo Kuusnõmm
2. Siim Sammalkivi
3. Priit Paakspuu
4. Maikal Pikalev
5. Ahti Jakson
Mehed kulturism +85kg
1. Ott Kiivikas
2. Taavi Koovit?
3. Nikolai Kornõšev
4. Talis Viitkar
Mehed klassikaline kulturism -171cm
1. Rain Kuusnõmm
2. Meelis Susi
Mehed klassikaline kulturism -180cm
1. Imre Vähi
2. Marti Taru
3. Harri Indus
Mehed klassikaline kulturism +180cm
1. Janar Rückenberg
2. Taavi Koovit?
3. Martin Münz
4. Indrek Viska
5. Rait Veski
Noored athletic fitness
1. Siim Jürgenstein
2. Jürgen Ots
Naisjuuniorid athletic fitness
1. Liis Kristiin Vaher
Meesjuuniorid Athletic Fitness
1. Alex Uuetalu
2. Mihkel Mägi
Mehed Athletic Fitness -180cm
1. Oleg Anissimov
2. Aleksander Ikonnikov
3. Harri Indus
Mehed Athletic fitness +180cm
1. Martin Münz
2. Väino Katala
Naised Athletic Fitness
1. Rete Jallai
2. Esta Pilt
Parim juunior: Paul-Eerik Rosenberg
Parim Bodyfitnessist: Esta Pilt
Parim klassik: Imre Vähi
Top6:
1) Ott Kiivikas
2) Taavi Koovit
3) Imre Vähi
4) Janar Rückenberg
5) Raigo Kuusnõmm
6) Rain Kuusnõmm
Kus on loogika?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 27, 2011 at 6:23 p.l. in reply to: VI Innar Mardo Memoriaal – tulemused, pildid, järelkajad #317947Raigo Kuusnõmm
MemberNo vaatan ,et see jõutõste ennustus pakub rohkem pinget kui kulturism ja fitness….
Ilmselt on kulturismis liiga mahukas ennsutus, et keegi ei viitsi või ei julge ennustada inimesi, keda ei tea, kartes neile liiga teha.
oktoober 22, 2011 at 5:51 e.l. in reply to: Põhjamaade MV 2011 üks parimaid naiste vabakavasid! Vaadake! #318472Raigo Kuusnõmm
Membertere hommikust kõigile. Kätte on jõudnud võistlus päev, ärevus on suur. Uni oli väga hea ja sai korralikult magada. Kohe kohe ilmselt hommikusöögile.
Kuna eelvõistlused ära jäid, siis peaksin mina laval oelma enamvähem 2 või 3 ajal, eks see selgub jooksvalt.
Tunne on hea kuna peeglist vaatab vastu päris hea vorm.
Astun lahingusse pea püsti ja ei pea häbi tundma kuna vorm on siiski korralik.
Soovin edu kõigile surujatele, kes kohe kohe peaksid võistlema hakkama.
oktoober 17, 2011 at 7:31 p.l. in reply to: Põhjamaade MV 2011 üks parimaid naiste vabakavasid! Vaadake! #318026Raigo Kuusnõmm
MemberVaatan et Raigost on saaanud Reigo
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ega see ei oel eismene kord, kui nimi valesti kirjutatalkse:)
Raigo Kuusnõmm
Membertere
Ega ei oel enam palju jäänud kui tuleb juba astuda lavale.
Kui kaal siin vahepeal kipus jälel paigale jääma, siis sai abiks võetudaeroobne trenn ja kaal liigub tasapisi allapoole.
Eks pilt muutub ka ikka ianaparemaks ja poseerimisega oelme tublisti vaeva näinud.
Väike võistlus ärevus sees juba. Ei tea mida oodata, jõutõstmises oli enamvähem teada kuhu sa platseeruda võid kui oam tulemujse ära teed, kulturismis on kõik lahtine.
Ei hakka siia oam viimaseid vormipilte laadimagi hetkel, eks nädalalõpus on juba lavapildid kõigile näha ja saab selgema ülevaate:)
Arvestades seda, et oeln süsivesikud küllaltki maha tõmmanud on enesetunne ja meeleolu super hea.
Lisanditest kausutan hetkel BCAA-d ja peale ternni Hera80.
Eks need viimased peävad lähevad lennates jäänud veel viiamsed trennid ja teeme veel veidi poseerimsit ja oeln valmis lahingusse astuma
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Raigo Kuusnõmm
MemberMa vaataks su selja yle, mis arvad?Igasugune abi on teretulnud:)
Raigo Kuusnõmm
MemberRaigo , sa oled ka naljamees, lähed spordimehe muredega perearsti juurde…
Raigo Kuusnõmm
MemberSärki proovin täna. Eile oli triits eelmisest trennist alles liiga valus, polnud ära taastunud. Kas muidu olete ise ka kõik trenns ja mis kell?Misk ellast sa minna plaanid täna. Kui sa soovid vähe päeva poole, siis olen nõus appi tulema .
september 29, 2011 at 8:18 e.l. in reply to: IFBB World Classic 2011: Eesti mäekõrgune võit kinnitatud! #315060Raigo Kuusnõmm
MemberMillal see registreerimine üldse lukku läheb?
Raigo Kuusnõmm
MemberKuna olen pikemat aega Tallinnas elanud juba, otsustasin ka perearsti siis tlna vahetada. Saaremaalt mul perearst andis soovituse…. eile oli siis esimene visiit tema juurde. EI olnud meeldiv.
Läksin sinna oma seljamurega. ütlesin, et selg teeb haiget ja on valulik. Tema vastus oli selline ”Ära tule minule selja valudest rääkima, et olin ise 16 aastaselt juba voodis siruli ja tean seljast rohkem kui teada tahaks.” Ja see mis toonil ta seda ütles ehmata s ära..peale seda hakkas siis vaikselt uurima, et mis täpsemlt viga ja kui kuulis et ma veel teen trenni ka….saatis põhimõtteliselt seenele mind. Käskis spordist loobuda jne. Tuli pikk moraali lugemine peale.
Peale sellist kokkupuudet ega ei olegi enam huvi tema juurd etagasi minna, tuleb vist otsida uus koht ja vaadata äkki saab nimistusse.
Selg iseenesest on paremaks läinud, pikalt yhes asendis olles läheb siiski kangeks ja valulikuks. Ykski trenn ei oel vahele jäänud küll aga ei oel julgend trennis alaselga koormata.
Sellest nädalast olen jälle dieedil.. et eesmärk uuesti kaalu langetada, mitte hoida enam. Kaal siin tõusis vahepeal isegi 78 peale ja pilt läks veidi udusemaks. Täna hommikul oli kaal 77.5 ja usun, e tgkui ma järgmisest nädaast jälel tööl olen hakkab see tunduvalt kiiremini langema…. see tähendab jälle seda, e ttuleb süsivesikute kogused ringi mängida, et liiga kiirelt ei kukuks.
Täna on trennis plaanis biits ja rind- trenni isu on suur:)
september 28, 2011 at 6:22 e.l. in reply to: Põhjamaade MV 2011 üks parimaid naiste vabakavasid! Vaadake! #314945Raigo Kuusnõmm
MemberJa rainil ka piletid olemas
september 28, 2011 at 6:21 e.l. in reply to: Põhjamaade MV 2011 üks parimaid naiste vabakavasid! Vaadake! #314944Raigo Kuusnõmm
MemberMinul lennukile pilet ostetud seega 100% kindlalt minemas:)
Raigo Kuusnõmm
MemberHakkas kodus igav ja mõtlesin, et kirjutan paar rida siis siia foorumisse.
Viimastel päevadel on selg tohutult valu teinud. Nagu oleks vana vigastus jälle kimbutama hakanud. Nimelt alaselg valutab metsikult ja ei lase ette kummardadagi. Sai sellepärast töölt haiguslehtki võetud.
Jaanuaris sain ma jõutõstmis võistlusteks valmistumisel seljavigastuse, mis kimbutas mind pea 4 kuud, ei lasknud korralikult trenni teha ega midagi. Suvel oli see juba unustatud teema, aga ei teagi, kuidas täpsemalt ma selleni jälle jõudsin. Ilmselt kõik asjad kokku. Ei ole ju töö ka just kõige kergem, pidev koormus seljale.
Trennid on tänu sellele veidi häiritud ja ka poseerimine ei ole meeldiv. Kuid keda see kotib, ei jää ükski trenn tegemata, tuleb lihtsalt veidi teisiti teha ja selga rohkem hoida. Võistlused juba üpris lähedal ja ei ole trennis vaja enam nii suuri raskusi tõsta. Ega konkurendid sellepärast kergemalt hingata saa – lavalt ma eemale ei jää
AutorPostitused