Raigo Kuusnõmm
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Raigo Kuusnõmm
MemberOLen proovinud siin vahepeal suuri raskusi ja teinud trenni nii õelda jõutõstmise ja kulturismi segu , siis sellest nädalast alustasin ma uuesti westside kavadega mida koostab Jaan Salu mulle. Esimesed trennid on olnud väga karmid ja rasked aga nagu eelnevad aastad on näidanud, siis on nad alati tulemusi näidanud. Kuni eestikateni treenin siis nende kavade järgi , mis saab edasi ei ole veel otsustanud.
Selg annab aegajalt ikka tunda aga võistlemis isu ja tahtejõud on nii suur et ei saa eemale jääda seekord. Jõunäitajad on ka väga kõrgel.
Eile tegin soojendusel ilmavarustuseta kykki kuna 2ndal ju võistlused. Võtsime selle ka videosse. Eks sealt tundub mudiugi et katse oli kõrge aga ega kohtunikud ju video põhjal ei hinda. eks paistab mis võistlustel saab.
Kang oliigatahes kerge ja usun et ka vastu maad kykk sellega ei oel probleem. pigem pelgan minna väga sügavale kykki alaselja präast.
Surumises on ilmavarustuseta jõunäitajad ka vaikselt taastunud. Viimane kord sai surutud 175 korraliku pausiga rinnal ja tagumik maas. ja lisaks 190 siis nii õelda saali surumist väikse varuga isegi. Jõud kasvab aga keha laguneb , viimane kord tegin ilmselt ka rinnalihasele kergelt liiga ja pean nyyd sellele vähe rohkem taastumis aega andma.
Särgiga surumine on hetkel pikem teema et selles kirjutan teine kord.
Ilmavarustuseta jõutõmet ei ole pikkaaega proovinud eks see tuleb siin redel ära proovida, et teaksin võistlustel algraskuse valida.
Toitumist hoian veidi kontrolli all kuna kaalu ei taha vähga kõrgele ka tõsta. kuulõpus pean veel kuni 83 sisse mahtuma. Hetkel kaal 84 kõigub aegajalt siia sinna. Märtsis olen tõenäoliselt kaalus -93 . Aga see ei tähenda minu jaoks, et võin otralty sööma hakata kuna liiga suureks süües oleks vaja tõstmis varustus ringi vahetada. Eelkõige surumissärk mis on niigi väikseks kippund jääma:)
Toidulisandiutest FASTi poolt HT-r ja BCAA. Kreatiini võtmise lõpetasin hetkel ära. Ilmslet märtsi alguse poole uuesti kreatiin ka sisse. Ja siis ilmselt lisandub sinna veel beta-alanine minju kogemuel need viimased kaks koos toimivad väga hästi.
veebruar 14, 2012 at 9:37 e.l. in reply to: 1. EKV klassikalises jõutõstmises – tulemused/pildid/videod #212696Raigo Kuusnõmm
MemberKolasin netis ja leidsin Rait Sagori jõutõmbe video. Ilma varustuseta 340 kg. Ja kui vaadata ilmavarustuseta maailma rekordeid siis seal 105-s standard ongi 340kg.
veebruar 12, 2012 at 12:13 p.l. in reply to: 1. EKV klassikalises jõutõstmises – tulemused/pildid/videod #216728Raigo Kuusnõmm
Memberhttp://powerlifting-ipf.com/fileadmin/data/Championships/RAW_WORLD_RECORDS_01_01_2012.pdf
Saab vaadata ka mis tulemusi peaks tegema et maailmas tasemel olla:)
Raigo Kuusnõmm
Membermedalid ripuvad antudjuhul veetoru kyljes. Idee tekkis juhuslikult. Aga samal põhimõttel saab riputada neid ju ükskõik mis toru külge või pane kasvõi kahekapivahele mingi harjavars ja riputa nad sinna kylge:)
Raigo Kuusnõmm
Memberveebruar 4, 2012 at 3:26 p.l. in reply to: 1. EKV klassikalises jõutõstmises – tulemused/pildid/videod #226805Raigo Kuusnõmm
MemberSelle registreerimise lehejärgi oleme me Rainiga kaksikud vist
1.
Kõlu Rauno /93
TÜ ASK
2.
Alter Timo /90
Sõmerpalu
3.
Kuusnõmm Rain /90
SK Sparta
4.
Kuusnõmm Raigo /90
SK Sparta
5.
Saar Jaano / 90
Märjamaa SK
6.
Saarma Tiit /90
SK Jõumees
Raigo Kuusnõmm
Memberjalgade asendi muutmisega saab asja veidi parandada:)
Raigo Kuusnõmm
Membereks see ole nii, et ükskõik palju teen alati tahaks ju rohkem:D
aga usun, et 650´peaks tulema:)
alla selle oleks tõesti pettumus.
Raigo Kuusnõmm
MemberTäna proovisin siis teist korda see aasta surumissäki. Kehakaal palju ei erine tollest ajast kui ma viimati võistelsin aga käed on jämedamaks läinud. varem sai särk ni iseljas olla et kätel valus ei hakanud aga nüüd lähevad ka käed täiesti siniseks.
Proovisin siis pakule surumist. Päris rinnale veel raskust ei julgenud proovida.
Soojendusel tegin siis ilna särgita kitsalt 145kg kolmese, siis 165 laialt kolmene. ja lisaks 185×1 mis on ka peale dieeti rekord.
särgiga siis proovisin 205 13cm pakule kolm korda.
225 8,6 cm pakule, järgmiseks samale pakule 245, tundus kuidagi väga kerge ja lisasin veel 20kg ja saigi kangile 265kg. Kui 245 liikus tiba kõhule siis 265 suutsin paremini kontrollida ja ylesse surusingi.
Raskust enam lisama ei hakanud vaid otsutasin proovida poole madalamale pakule ehk siis 265 kg 4,3cm suurematest raskustesst ka videod olemas
viimasel katsel kang läks veits kõhule ja tagumik tõusis pingilt . aga pean tunnistama et ei oel kuangi varem nii suurt raskust njii madalale pakule veel surunud. paar nädalat tagasi sai samale pakule proovitud 225 mis tundus ka raskem kui täna 265:)
siin peaks ka siis video olema:)
Raigo Kuusnõmm
MemberEile sai siis ka kükki varustusega proovitud. Kasutasin Aimari kükitrikood mis on ikkagi tunduvalt uuem ja parem kui minu enda oma- Minu kükitrikoo on vist soetatud aastal 2006 või 2007 täpselt ei nmäletagi. Seni mind igati tublilt aidanud:) Aga uuemal mudelil on õlapaelad laiemad jne igatahes parem.
Alustasi siis soojendusega ilmavarustuseta läksin 215ni millega tegin veel kahese. Siis panin trikoo selga 225 ilma traksideta, siis 255kg panin esimest korda sidemed opeale aga trakse veel ei pannud.
Peale seda otsustasin et proovin 285kg ja seda täies varustuses. Trikoo, sidemed ja tugisärk ja loomulikult tõstevöö milleta ma ei julge yle 100 kiloseid raskusi selga võtta.
Kusagil netis on ka video sellest katsest kes viitsib võib siia lingi riputada:)
Katse tuli üles üllatavalt kergelt. sügavusega vis tilmselt hiilata ei saa…olevat selline kaheldav veidi olnud.
Teiseks niiõelda võistluskatseks panin kangile 305 kg, mis on seni ka minu isiklik rekord.
Selleks katseks sidus mulle Pizza sidemed peale. See mees sidumisel armu ei anna, põlvedel veel tänagi nahk hell:)
Katse oli sügavam kui 285ga. Ja ei saaks õelda et see oleks minu lagi hetkel.
VÕoin julgelt õelda, et see aastaaega pausi jõutõstmisest ja kehakaalu 70 kiloni viimine ei ole õnneks palju ära võtnud. Suudan teha juba samad tuylemused mis olid enne pausi.
Eks järgmisena katsetan veel surumissärki ja vaatan kudias sellega on…
surumisestaastub jõud veidi aeglasemalt.
Katsun teha ka lähiopäevil vormipildid.
Kehakaal hetkel 83-84 juures.
Raigo Kuusnõmm
MemberOlen vahepeal kõvasti trenni teinud ja võib õelda, et jõutüõstmise kohapealt ei oel ma väga palju selle dieediga kaotanud. Olen väga kiiresti saavutanud oma eelmiseid tippmarke. Eks surumine mis langes vb isegi kõige rohkem taastub ka väheke kauem.
kükkides kardan ma kõige rohkem seljapärast seal oeln korduvalt seljale ka haiget teinud. Aga sama solen ettevaatlikult ka raskusi üproovinud. Hilöjuti tegin siis kükki 200kg 4x ja väike varu seeski ja peale seda kykkisin veel 225 kg ära seda siis muidugi ilma sidemeteta. See oli ka mul isiklik rekord kui eelmine aasta vigastus tuli ja jõutõstmisest pausi tegin.
Eile proovisin jõutõmmet trikooga. Jõutõmbes peab selg isegi paremini. Tegin kaks katset trikooga. esimene katse oli 270 kg. Arvesdtades seda kui ammu ma seda trikoo ei oel selga venitandu endale siis oli kang väga kerge.
Teiseks katseks panin peale 300kg. Kus jurues ma ei oel seda raskust kunagi niimopdi vele yles tõmbanud et lõpus korralikult kangi käes suudaks hoida. Alati sõrmed lahti libisenud. Ja võistlöustel oli seni isiklik 295kg.
Viimasest katsest ka väike video olemas.
Raigo Kuusnõmm
MemberPalju Õnne!
Raigo Kuusnõmm
Memberuskumatu vahe on ikka kükk 170 ja varustusega 250…ma peaks siis 300 kükkima või mis – ei kujuta eriti ette…sest 200 peaks ka ilma varustuseta ära kükkima…
Aga Raigo – jõunäitajad on ikka ka kõvad, kui jälle pakule 225kg teed. Mis see spordisõprade võistlus endast kujutas ja mis alad kavas olid ja kes kohal olid?
Lisan siia reklaam plakati kus on enamus infot peal.
Kohal oli ka Ott Tänak kes valiti 2011 aasta parimaks sportlaseks saaremaal.
Raigo Kuusnõmm
MemberVeebruatis võistlustel osalemine on kahtlane minu puhul. Kardan, et selg ei ole piisavalt terve mis laseks max pingutust teha. MInu võistlemine võib olla reaalne pigem varustusega kui saavutan oma jõunäitajad endisele tasemele ja seda seljale liiga tegemata:)
Raigo Kuusnõmm
Memberpeale dieedi lõppu olen olnud küllaltki laisk ja ei viitsinud blogisi kirjutada. Ei saa õelda, et ei ole millestki kirjutada. Alati leiab midagi . eelmise aasta lõpus osalesin saaremaal spõrdisõprade üritusel mille ma isegi ära võitsin.
See aasta aga otsustasin uuesti jõunäitajad yles ajada. Olen proovinud isegi särgiga surumist. VIimati oli särk seljas 27.11.2010 kui sai surutud 240 kg.
Ega see särgiga surumiuen meelest läinud ei ole. Arvestades seda , et kui vähe ma vahepeal kaalusin siis jõunäitajad kõige hullemad ei olegi. Särgiga tegin 13cm pakule surumist ja viimaseks katseks jätsin siis 255kg , arvasin, et esimesekorra kohta rohkem ei tasu minna. Lisaks proovisin 24cm pakult 225 mis ka yles läks. Veidi teravust on puudu aga usum, et 225 alistuks ka võistluskatsena.
Küki ja jõutõmbe puhul olen ülimalt ettevaatlik, et seljale liiga ei teeks.
Kaal on hetkel kusagil 82-83kg.
Tna teen trennis ilmselt kiirusliku surumise ja siis annan kätele agu:)
Tna kell pool kaheksa Team Koovit Spartas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused