Raigo Kuusnõmm
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Raigo Kuusnõmm
MemberMis kella paiku siia jõuate? Tuleks ka tere ütlema

Ain
Kui kõik sujub, oleme poole 1 paiku kohal.
Raigo Kuusnõmm
MemberTäna tähistab Rain Kuusnõmm oma 25ndat sünnipäeva!
Palju Õnne!
aprill 4, 2012 at 4:38 p.l. in reply to: Lõuna Eesti Lahtised KV abs võitja Nikolai Kornõshev. Protokollid, järelkaja #192565Raigo Kuusnõmm
MemberAimar võistleb, mitte Raigo.
KA Rain ei võistle, vaid Gunnar võistleb seal:)
Raigo Kuusnõmm
MemberTäna tähistab oma 22. sünnipäeva AIMAR KUUSNÕMM.
Palju õnne!
Raigo Kuusnõmm
MemberLoodame, et oled homme ikka tervise juures ja saad kaasa teha. Soovin head paranemist!
Kaasa teen igaljuhul, varemgi palavikuga võistlustel olnud. Oli kerge palavi k ka kuuaega tagasi toimunud karikavõistlustel.
Raigo Kuusnõmm
MemberPeab tunnistama, et ei ole päris pikkaaega Jõutõstmise EMV pärst nii närvis olnud. Viimati varustusega kolmevõistluses võistlesin 2010 juuni, juunioride EM-il Norras ja seal saavutasin kokkuvõttes teisekoha. Isegi siis ei olnud ma nii ärevil.
Olen viimased paarpäeva palaviku ja nohuga võidelnud, õnneks on paranemismärke, kuigi palavik täna veel 37,4. ALgraskus ma selle haigusetõttu muutma ei hakka.
Eks slegub kudias mul homme võistlustel läheb ja peale seda otsustan, kas sõidan tsehhi surumise MM-ile. NIme lasin igatahes kirja panna.
Päeva teeb muidugi röömsamaks see teadmine, et tõusin klassikalise kulturismi MM NELJANDALE kohale:) kahju, et selle ala juures nii palju patustajaid on. AGa nyyd saab õelda, et esimene aasta kulturismis ja kohe 4 koht:)
Raigo Kuusnõmm
Member290 ilma traksideta…
http://www.youtube.com/watch?v=eIkSjTFAS9k&feature=youtu.be
2010.a eestikatel oli see mu algraskus. Tol korral jäi lõpptulemuseks 305kg. Seekord plaanin alustada 310kg-st. Jõudu on ka rohkemaks, loodan, et võistlustel kõik õnnestub.
Raigo Kuusnõmm
MemberKas keegi jõutõstjatest on juba kella neljast ka homme Spartas, kes saaks kükitrikooga abistada?
võimalik, et olen sel ajal juba saalis.
Raigo Kuusnõmm
MemberEile sai sai siis tehtud särgiga surumist. PEale teist ühistrenni Kaidoga peab ütlema, et ka edaspidi tasub selliseid ühiseid trenne teha. Kui üksinda saali nurgas nokitseda ei ole piisavalt hea keskendumine. Ja ilmselt ka ühistrenniks eelnev valmis olek palju parem.
Eile siis särgiga surumisel sai rinnale proovitud raskusi, mida ma varem proovinud ei olnud.
kuigi soojendusel tundus, et teravust kipub vähevõitu olema aga siis ku isärk seljas oli jutt juba teine.
( cm pakult soojenduseks 225 ja 245. siis 4 cm pakult oli kas 245 või 240 ei mäletagi… igatahes kang tundus kerge.
siis rinnalt nn õistluskatseid proovima. tegin 4 katset. raskused vastaalt 240; 245; 250; JA 252,5.
varem olen nii suurt raskust vaid pakult surunud.
Hea uudis on see, et jõudu on. Varasemad aastad kui sai võistlustel 240 surutud, siis eelnevalt trennis olisuurim raskus rinnal 235 . et õistlustel alles proovisin suuremaid raskusi.
Kui ma kaamera kaabli üles leian, siis saan ka videod ülesse laadida.
Võistlustele jäänud veidi üle 2 nädala, saab vb korra veel kykis ja tõmbes algraskusi proovida ja surumises tehnilist poolt lihvida. JA tulebki lahingusse asuda.
Võistlus saab väga põne oelma. võistlen yhel ajal nii Rausi, Silbaumi kui ka Raidiga.
Kehakaal on ikka seal 83-84 vahel, ei taha see kergelt tõusma ka hakata. AGa ega see kaalunumber ni itähtis oelgi, peaasi et jõudu on:) ja hea on see, et ei pea võistlusteks kaalu maha kiskuma.
Raigo Kuusnõmm
MemberRead on kuidagi hõredaks jäänud?
-93 oli eelregistreerimisel poole rohkem mehi.
ja -105 ka kuidagi tyhjaks jäänud.
Raigo Kuusnõmm
MemberUnustasin enne blogis kirjutada, et alates neljapäevast on olnud mul vahelduva eduga 37 palaviku, et ilmslet oli ka võistluste ajal kergepalaik.
Sellega tahan õelda, et talv ei ole veel läbi ja ei tasu nii pea talveriideid kappi seisma panna:)
hoidke tervist!
Raigo Kuusnõmm
MemberEga sa katseid videosse ei võtnud? Paari päevaga päris korralik areng kükis 85 kilo….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kükis on varustus alati palju juurde andnud:) on kyll selline sissepakitud tunne, et ei saa korralikult hingatagi , kangi selga võttes selline tunnne, et võtaks elga terve tonni:D kui kõik valud ja hirmud kõrevale jätta ja on julgust alla kykkida, siis selat ülestõusmine ei ole yldjuhul probleem..
Paljudel varustusega tennides ongi see probleem, et nad kardavad ja ei julge alla kykkida
Raigo Kuusnõmm
MemberPeale pikemat pausi sai siis ka jõutõstmisõistlustel taas osaletud. Selg jäi õnneks terveks ja rind pidas ka ilusti vastu.
Ise ma usun, et kükis jäi kindlasti varu sisse. Tulemuseks jäi ss 225 kg. Olen lihtsalt harjunud palju kiiremas tempos treenima, et pausid katsete vahel venisid kudiagi pikaks ja iga katse tundus nagu läheks esimest korda katsele, et lihased jahtusid kiirelt maha. Ja kerge ebakindlus oli kykis. Viimasel katsel (240kg) ei julgendki lõpuni üpingutada kuna tundsin, et asi kisuks väga seljaga sikutamise peale ja andsin suhteliselt kergelt alla.
Hiljem küki katseid vaadates avastasin, et kõikidel kykkidel oli mul põlved sisse vajunud…. mida varem ei oel juhtunud. pean sellele tähelepanu pöörama.
Surumises olen oma tulemusega enamähem rahul aga tean, et särgiga surumisel on tulemus paranenud.
Jõutõmbes suutsin ka yles tõmmata 270 kg mida ma trennis ei ole maast lahtigi tõmband enen vüõistlusi. kahjuks seda katset ära ei loetud ja ega see ka midagi muutnud ei oelks. koht oli enam kui kindel .
Kuigi alles laupäeal olid võistlused, siis juba eile trennis proovisin varustusega kükki. Jalad olid kergelt väsinud ja ülaselg oli väga äsinud. siis suutsin täisvarusutsega kykkida veel 310 kg mis on ka minu isiklik rekord, seni on parim tulemus olnud ni itrennis kui võistlustel 305. Kang seljas oli raske, kükk ise küllaltki kerge.
Hr Pizza sidus suurepäraselt sidemed peale. suutis need väljaveninud sidemed veel tugevalt peale siduda.
Eks nyyd saab korralikult eestikateks valmistuda, ja ei pea enam kaalupärast ka paibistama, et kusagile sisse pressima. pigem loodan kilokese juurde võtta, et siis jõud maksimaalne oleks.
Toidulisanditest siis BCAA, HT-r , dextro, nyyd lisan ka creatini ja beta-alanini
Kaal hommikuti jällekeskmiselt 84 kg
Raigo Kuusnõmm
Memberraigol võimas kükk
kahjuks ei saa siiamaani aru, miks mul ühtegi katset ära ei loetud
paaril korral sa hakkasid kangi ennem pukkidele tagasi panema kui kohtunik selleks nn loa oli andnud.
vähemalt minule tundus nii… kyki sygavust ei mäleta.
veebruar 25, 2012 at 9:21 p.l. in reply to: 1. EKV klassikalises jõutõstmises – tulemused/pildid/videod #194060Raigo Kuusnõmm
MemberMis see normatiiv veel on? Kas oli siis rekord või mitte?
PS. Mulle paistis küll, et kõigil on trikood ja rihmad jne…
Ma arvasin, et tullakse T-särgi dressipükstega.
Trikool ja trikool on vahe. Need trikood on pehmest ja venivast materjalist. Riietus peab olema liibuv, et kohtunikud saaksid katse sooritust õigesti hinnata. Kui vend surub lodevate dressidega, ei saa kuidagi kindlaks teha, kas tagumik oli pingil või tõusis sellelt.
Ja rekordnormid on välja mõeldud selleks, et iga suvaline tõstetud raskus ei oleks kohe rekord. Selleks peab ikka korralik tulemus olema, et see rekordina kirja saaks.
-
AutorPostitused