raidzz
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
raidzz
MemberOlin maal,seega ei saanud eile kirjutada!Täna seis sama mis ennegi,suu kuivab ja väsimus,ning jah joogijanu!Pean vist arsti visiidile:
raidzz
MemberMagamatus,siis sõin suhkrut palju.Kui kõhnenema hakkasin siis oli mul väsimus ja liigne joogi janu ja käisin pidevalt vetsus!Suu kuivab siiamaani,ning söögiisu puudub,ning süda peksab ja nägemine on hägune!
raidzz
MemberTervis on korras enamvähem,aga halb on see,et nii kiiresti ei saagi tagasi normkaalu,see võtab aega??
raidzz
Memberjap,tunnen ennast nagu mõni anorektikust modell!
raidzz
Membertrenni ka pean edasi tegema lisaks söömisele?
raidzz
Member“Trenn” on väga üldine mõiste ja võib viidata tuhandele erinevale tegevusele. Mida täpsemalt sa silmas pead?just seda muskli kasvatamise trenni
raidzz
MemberKesklinnast lõunakani, seal kerge eine ja bussiga koju tagasi?mis arvad siis??
raidzz
Memberjärelikult teen õigesti!!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>raidzz
Memberise otsin ka jooksukaaslast,jooksen ka kesklinnast lõunakeskuseni,kes soovib koos joosta??
raidzz
Memberju siis ka valget sööma,seda head valke täis asja
raidzz
Memberõiget juttu ajad,ma liigun palju,sõõn vaheldusrikast toitu ja rämpstoitu söön väga harva!!!
raidzz
Memberma söön ennem midagi mis annab kõva energia,kui hakkan mingeid keemilisi tablette sisse sööma,Vott
raidzz
MemberNo ja milles siis probleem on ?mitte milleski,lihtsalt minu arvamus!!
raidzz
Memberma teen iga oma keha energiaga trenni mitte ,et hakkan siin energia tablette sööma!
AutorPostitusedViewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)