ragz
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
ragz
MemberMillegi pärast postitatakse siia ikka tihemini, kui siis nüüd uuele “populaarsele”? sterodieluviisi saidile:)
ragz
MemberBoikott Otile ja temaga seotud tegemistele?!
ragz
MemberOh, ma kirjutan ju ysna rahulikult
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
See lihtsalt on minu panus, et Eestis elu l2heks paremaks. Meie noored oleksid tugevamad.
Ma usun, et sa eksid. Eesti parim “toiduaine” oli 6lu…tuletan meelde. Alkoholi propaganda on tunduvalt valjem, kui fitness.ee alkoholivastane v6itlus.
Kasutatakse 2ra just s6ltlasi, need ongi t88stuse kullaauk. Ma ei saa aru, kuidas inimesed nii sinisilmselt ennast j2rjest sygavamale kaevavad ja ennast h2vitavad.
kuidas sa aitaks mind siis? Kõik mu sõbrad joovad. Üldjuhul isegi kolmapäeval ja käivad klubides. Nädalavahetuseti kindlasti. Purjus peaga on mul elus old kõige paremad seiklused. Mitte ükski kaine pidu ei ole sellega võrreldav. Olen proovinud käia kainena ka peol – parem jätaks minemata. Niisis ei joo – väljas ei käi – sõpru ei näe. Mis elu see siis on? Ainult töö ja trenn. Ma arvan et see stress tapaks kiiremini kui alkohol
ragz
MemberEga jah… Ma ytleks, et piiratud. V6ibolla puudub sul lihtsalt positiivne eeskuju? Kardad enesele v2ljakutseid esitada?Elus on nii palju muud huvitavat.
Ma nüüd igatahes parandan ennast. Vähemalt üritan. MInu puhul ei tule kõneallagi, et ei joo enam. Kuigi ma olen päris vana juba – 26. Lihtsalt väga meeldib pidu ja joobes oleks ja kõik seiklus ning melu, mis sellega tekib. Samas nädala sees jumaldan sporti jms. Ok kahe nädala kaupa. Järgmised 2 nädalat ei joo:)
ragz
Membertunnistan häbiga. Pühapäevast kuni reede õhtuni loen kõiki oma kaloreid, süsivesikuid, valke ja rasvu grammi täpsusega. Teen trenni 4, 5 korda nädalas. Ei suitseta. AGA reede õhtul pudel rummi/viina +1,5l coca colat sisse ja peole ja suitsetama jne. Ja see niimoodi iga nädal. Elan küll aga mis elu see on jah?
juuli 14, 2009 at 6:18 e.l. in reply to: THE WORLD GAMES 2009 – selgunud on dop.kontrollide tulemused #207164ragz
Memberkes siis reporterit õhtul ei näind siin on link:
ragz
Membersellisel juhul tuleb töö tunnihinnaks kuskil 11 eeki/h. Suht masendav ju:D
Kui keegi on sellise palga eest nõus tööd tegema, siis mul on igasugust tööd ikka palju palju pakkuda
ragz
MemberMul on vaja juuli kaheks viimaseks nädalaks abilist rolli “tarkvara testija”.Isik teeb 2 nädalat järjest oma kodus ettekirjutatud tsenaariumeid läbi ühe programmiga, annab teada kui mõni test vea andis, ja nii ca 14 päeva, igapäev 2-3h.
Selle eest annaks tasuks õlleraha, 500 krooni.
Testija peab olema minimaalselt 18a vana ja omama veidi üle keskmise liht-arvuti-kasutaja teadmisi, ala, nagu nimetati, oleks suurepärane kui oskab lihtsat veebilehekest teha HTML-iga, siis sedalaadi mingi lihtne it-oskus annab juba piisava sobivuse.
Selle jaoks tuleb kontakti võtta sel ajal minuga, ca pooleteist kuu pärast, kui huvi on.
nagu saan aru siis viisada krooni on kahe kolme tunnitöö hind? Räägi tööst nats lähemalt
ragz
Memberfoorumis uus. Minu viga. Leidsin artikli. Rohkem pole vaja siia kirjuta
ragz
MemberMinu algas 104kg. Hakkasin suvel kergemalt treenima et kaalu üldse alla saada. Pikkus 178. Sain kaalu 89kg peale. Hakkasin tegema intensiivset jõusaali trenni+toidulisandid. Söömist jälgin – igast rämpsu ei söö. Nüüd 2 kuuga 4 kilo tagasi tuld. KAHJUKS
-
AutorPostitused