ragz
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
ragz
MemberMiks mõttetu? See on väga levinud treeningviis. Soojendust teed nii palju, kui sul vaja on, ja pärast seda teed 5×5 sama raskusega. Järgmine nädal teed 5×5 veidi suurema raskusega jne.allright. aga siis arvan, et peaks olema pikem treeningstaas kui alla aasta. Kuna 5×5 tehes peavad raskused olema tunduvalt suuremad kui teha seda 4×12-6. Vähese treeninguga lihtsalt ei pea ma arvan liigesed sellele raskusele vastu.
ragz
Membertavaline siit võetud Ott Kiivikase kava edasijõudnutele jaotatud 4, jald välja jäetud. Kava on isegi teinud spetsialist, mis nõu sa veel tahad?
edi. midagi siiski leidsin
2. Päev: õla eis- ja keskosa, triitseps
• Kangi surumine kukla tagant istudes 3×6-10
• Kangi surumine kukla tagant seistes 3×8-10
MILLE JAOKS? tule taevas appi. Kui tunned, et jõudu jääb üle istudes tehes, siis tee suuremate raskustega. Kaks täpselt samat harjutust järest. Vali üks neist välja ja tee korralikult. Ma ei jõuaks elusees teha pingutades kaks ühte harjutust järjest. MÕTTETU
ragz
MemberEi jõua kahjuks praegu üle 5 tõmbe kindlasti seerias teha, tihti jääb 5ski poolikuks. Lisaraskusest võin vaid unistada, võib olla suve paiku, kui seni korralikult tõmban..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Järelemõeldes, võib jõutõmme peale kükki tõesti natuke liiga raskeks osutada, ilmselt vahetan selle teise jõutõmbe välja good morningu vastu, nagu daemonium enne soovitas. Või siis teen nö. 2. jõutõmbe lihtsalt poolkõvade (~50%) raskustega (?)
Rinnale lendamise hantlitega lisasin kavasse vaid selleks, et oleks üks nö. venitav harjutus kahele surumisele lisaks. Kas peaksin siis lendamisel tegema näiteks 3×12 süsteemi?
pole mõtet teha 3×12.
loeb see harjutus, mis on tehtud maksimus pingutusega. Eelnevad on nö soojendusseeriad. Pigem siis 12, 10, 8. Veel parem oleks 12, 8, 6. Ja viimase seeria ehk kuus kordust teed sellise raskusega, et rohkem teha ei jõuaks. Kuunedat kordust võib keegi isegi abistada natuke. Seda ka surumise juuresSama asja kasutaksin lõuatõmbamise juures. Ei tea väga, kui kasulik on 5×5 seeriaid üldse teha. Mina teen enamus harjutused 3x 12-6, sellise astmega nagu eelnevalt kirjutasin. Tuleb jõudu kõige kiiremini ja lihas kasvab hästi.
Veel. Lamades surumine 5×5? Kõik sama raskusega või mis raskusega üldse teed lamades surumist? Millisest raskusest alustad ja kuhu välja jõuad? Soojendusseeriat on suht mõttetu ainult 5 teha! Kõik tööseeriad 5?. ütleme et 100kgX5 kordust ja viis seeriat? Ka suht mõttetu mu arust.
ragz
MemberKätt eraldi hantlitega treening ma võib olla kord kuus, vähemalt siiamaani olen treeninud. Käsi saab piisavalt vatti lõuatõmmete, surumiste ja erinevate tõmmetega, nagu matti juba mainis, tänan.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See kui su käed väsind on peale rinna või selja trenni ei tähenda, et su biitseps nüüd koormust oleks saand.
Biitseps küll nüüd nii väga vatti, pealt poolt, laia haardega, lõuatõmbamisel ei saa. Rööbaspuudel 5×5 surmine triitsepsile? Väiksematele lihastele võiks vast pikemad need seeriad teha. 3×12-10. ja 2 harjutust vähemalt ikka. Õlale üks harjutus kangiga üles surumine. No häda pärast vb käib kah aga võiks ikkagi lendamisi sees olla nii ette kui küljele.
Mõttetu kava suht
ragz
Memberkus on õletrenn, biitseps, triitseps, jalad? Harjutusi nagu vähevõitu
ragz
Memberno mida te tahate 4 kuuga? nalja teete või`? inimesed käivad aastaid trennis et midagigi saavutada. Ennem treenimata keha jaoks see 4 kuud on paras soojendus ja lihased hakkavad alles trenniga harjuma. Kui vana oled muidu?
ragz
Memberma ei tea veel kas lahti on aga mina ostsin vanasti piiritust Moe viinatehasest:D oli seal üks tuttav tööl. Põhimõtteliselt ämbriga tõime:D Liitri hind ei maksnud midagi, ala 3 eeki liiter. Keedetud veega lahjendasime, uhhh rõve:D
ragz
Memberkas tehniliselt nii saab, et see teema oleks siin ääres pealehel, kus on kõik uued foorumi tekstid või postid, alati esimene?
ps. ei ole kohustus vastata nendel, kes ei halda seda foorumit:)
edit: leian et see teema on vajalik, kuna iga päevaga aina rohkem tundub, et fitness.ee foorum läheb vägisi mulaks ja mõttetute teemade kohaks, kust midagi tarka leida on raske.
jah ma olen küll suht uus kasutaja ja vähe poste aga olen seda foorumit vaikselt jälginud pikalt.
Lisaks sellele, ei pea kasutajad kartma, et iga nende vastuseks tuleb “kasuta otsingut” Pole vaja karta, et küsimus on juba küsitud. Modedel ka vähem tööd, pole vaja kustutada mõttetuid teemasi. Las siis küsitakse siin
ma ei hakka selle teema vajalikuse üle võitlema ega vaidlema.
pööbel on kuningas:)
ragz
MemberKuna foorumi otsingut ei taheta/osata niikuinii kasutada, siis leian, et eriti uued tegijad võiksid kõigepealt oma küsimuse siia visata. Tõsemate probleemide jaoks muidugi teha teemasi edasi. Ma loen põhiliselt ainult foorumi teemas, mis on pealehel ehk viimati lisatud või vastatud. Paraku pole paari päeva jooksul läbi käind siit ühtegi harivat ega mõistliku teemat.
nt “hera 80, mis maiteb parim” kas selle jaoks on vaja teha teemat eraldi? Kummad rohkem meeldivad, kas brünetid või blondiinid? Kumb parem on kas ananass või küüslaauk” Ei saa ju teada mis inimesele maitseb. Vb on selle foorumi rahvas siiski liiga noor või tahetakse tähelepanu või ma ei tea. Vastus. kui sulle maitseb shokolaad siis osta seda, kui ananass siis seda jne.
ragz
MemberMa ei taha sulle eriti halvasti öelda – üritan kelle hammaste taga hoida:)Tahan sulle öelda, et kõhulihaste treeningust ei jaga sa küll midagi. MIks peaks keegi üldse tegema 2000 kordust ühe õhtuga, see võtaks vähemalt tund aega. ~15 minutit 3-4 korda nädalas on täiesti piisav. Kui sa jõuad 2000 kordust teha, siis teed kindlasti midagi väga valesti.
Sa loomulikult või neid kordusi ka miljon tükki teha, aga kui sul kõhu peal on korralik rasvapolster, siis pole sellest mitte mingit kasu. Toitumine paika, piisavalt aeroobset ning mõistlikus koguses trenni kõhule.
no see on ju siililegi selge. See 2000 oli puhas iroonia kui sa aru ei saand. Oleks kasutaja trükkinud otsingusse “kõhulihased” oleks ta leidnud umbes 100 teemat selle kohta.
ragz
Memberno mis selles 100 tegemises nii erilist on? kui järjest teed normaalse tempoga võtab see alla 2 minuti aega. Loomulikult ei saa kõhulihaseid kui treenid neid 2 minutit päevas. Tee neid 2000 ühe õhtuga, vaata kas asi muutub.
trüki youtube otsingusse 8 minute abbs. Pane arvutist käima ja kõrval tee. Vaata kas suudad teha täpselt nii nagu nemad teevad. Ja kuna sa oled mingi laps niikuinii, siis tee seda peelgi ees ja võrdle enda tegemist youtube omadega, et tehnika oleks õige.
Ja kui sa niikuinii ei leia seda youtubest, siis tõsta jalad voodi peale, niiet oleks 90 kraadine nurk jalgade ja kõhu vahel. Ja tõsta siis ülakeha nii, et proovid kätega puudutada labajalgu.
ragz
Memberselliste teemade pärast see fitnessi foorum ongi mõttetu:) kõige selle shita seest siit normaalseid teemasi annab otsida
jaanuar 22, 2010 at 10:58 e.l. in reply to: küsimused kava kohta: Edasijõudnute kava jaotatuna neljaks #251439ragz
Memberteen ka sama kava järgi, aga minul on probleem hoopis see et selg ja õlg/triitseps on järjest. Selja trenn väsitab käed suht ära.(lõuatõmbamised ja hantliga küljele sikutamised) ja järgmine päev kohe õlga teha ja triitsepsi kus saavad ka käed kõvasti vatti hakkab üks käsi väga väga valutama peale sooritust. Soorituse ajal on kõik korras, aga niikui hantli või muu raskuse maha panen lööb jube valu läbi. Niiet mõtlesin et teen kõiki neid trenne üle päeva . ehk P rind/biits. E jalad. T selg. N õlg/triitseps. Tundub mugavam ja lõhub vähem liigeseid
ragz
MemberMinul on kõige “helgemad” mälestused kehalisest peale keskkooli Tallinna Polütehnikumist. Keka õps oli väga konkreetne ja range. Tunnid toimusid esmp 8st 10ni. Tulin hommikuti bussiga maalt ja kui tundi hilinesid kasvõi 10 minutit, siis ei tohtinud tunnist osa võtta. Mis see aga tähendas? See tähendas iga puudutud tunniga tuli joosta 7 staadioni ringi, tõmmata 7 lõuga ja teha rippes 17 jalatõstet ja seda kõike 4x. Ehk üks puudutud tund oli 21 staadioniringi 21 lõuga ja 61 kõhulihast. Seda kõike ka talvel õues. Rada oli staadionile sisse joostud. Esimese poole aastaga joooksin u 50 km. Jõuludeks tuli isa autoga ühikasse järgi. Asjad kõik juba koos. Läksin matrikliga keka õpsi juurde, et oma rahuldav ära saada. Vaatas märkmiku ja ütles, et mul on üks tund veel tegemata. Teda ei kottind, et asjad olid pakitud ja autos. Niisiis dress jällegi selga ja välja lume sisse jooksma ja võimlema. Sama karistust tegin terve esimese õppeaasta, kiuste pärast ei läind tundi. Teiseks õppeaastaks olin juba füüsiliselt nii heas vormis, et liitusin kooli võrkpalli meeskonnaga ning mängisime Tallinna liigas. See vabastas mind suurema osa kehalise tundidest. Karistuste kandmine oli läbi. Koolilõpu aktusel kutsus kehalise õpetaja mind kooli ette ja andis üle tänukirja sportlikku panuse eest koolile. Külmavärinad peal kui ma seda preagu kirjutan. heh on elu. Aitäh sulle Peeter Laur:)
ragz
Membermina alustasin 104kg. eelmise aasta septembris. Kevadeks sain alla 90kg peale. Kiitused, kiitused. Lõputud minu kiitmised olid igal pool:) Suvel läksin korraks 92 tagasi. Ideaalis tahaks 83kg kaaluda, aga ei saa. Ei saa selle pärast, et teen päris tugevat jõutrenni ja meeldib seda teha. Hetke kaal 87-88. Jõusaali trenn 3x nädalas , aerooblene 1x.
-
AutorPostitused