ragz
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
ragz
MemberÜkski 12.aastane laps ei pea mingit valgupulbrit sööma.
My bad. Varasemalt pole vanusest räägitud kui on õpetatud pulbrit pudru peale panema. Mõtlesin, et alates sellest ajast kui puder läheb sobib ka pulber pudru peale.
ragz
MemberMul võistlust tulemused on normaalsed (2013 eesti karikasarja 2 koht ja 2014 em 3 koht) aga lihtsalt tahaks üleliiksest kõhust lahti saada.
Siin aitab tõenäoliselt kõige paremini ikkagi valgupulber. Pane seda pudru peale ja maitseks võid lisada jogurti sisse ka. Valgusheigid on loomulikult omal kohal, neid ma ei hakka eraldi väja toomagi. Valgud kiirendavad rasvapõletust organismis. Nt siinsetest inimestest kõik tarbivad valgupulbrit. Enamus ainult Hera80 valgupulbrit, niiet seda soovitaks sulle ise ka.
ragz
Memberma eriti putru ei armasta aga vahest ikka söön, tavaliselt söön hommikul võileiba ja ühe banaani.
Peaksid kindlasti sööma putru ja sinna peale ka valgupulbrit panema.
ragz
MemberHei!
Olen 12 a, pikkus 158cm, kaal 45kg
Tegelen triatloniga ja talvel ujumisega. Kas keegi oskab soovitada toitumiskava?
Alustame sellest, et kas sa hommikul putru sööd?
ragz
MemberKui sa ähvardust siin kuskil välja loed, siis on see sinu probleem, kui sul aga teistele miskit öelda, siis tee seda ikka enda nime all, ole mees. Huvitav, miks sa kõiki nii väga kohe keemikuteks tembeldada tahad. Ja jutt ei olnud ju Colemanist, sa kirjutasid selle sapi siia vastuseks minu tuttava kohta.
Loe vanu poste.
Tihti unustatakse ära..+korralik pauk erinevaid steroide lisaks. Aga noh ununeb siis ununeb. eks pärm kergitab jah.
Ära nüüd erutu, mine pane pulbrit pudru peale ja viska kohupiim prügikasti.
ragz
MemberJärgmine kord, ennem kui kedagi steroidivennaks hakkad tituleerima jäta siia konkreetselt ka enda ees ja perekonnanimi, või kontakt, et sinuga saaks ühendust võtta. Saaksid isikuga kokku ja talle seda ise näost-näkku öelda, nii kõige ausam.
Ma pole tervet fitnessi portaali läbi surfanud, aga see mingisugune ähvarduse moodi asi väärib küll ühe lollima postituse tiitlit. Tundub, et sa oled muidugi iseenda konkuret ka nende lollide postituste osas.
Kas Coleman otsib mind ise üles ja helistab mulle ise või kuidas sa seda planeerisid?
ragz
MemberMaitse asi dude. Sa võid ju praadida, või toorelt süüa, ise tead kuidas oma kana sööd.
Kui vana sa oled? Toorelt ei tohi kana süüa, see on surmavalt ohtlik. Kana on üks vähestest lihadest mida ei tohi toorelt süüa. Selle noaga, millega sa oled kana lõiganud ei tohi teisi toiduaineid lõigata enne, kui sa selle noa ära oled pesnud
ragz
MemberOleneb kuidas see kõik sulle sobib, ei ole olemas ühtset. Mõni hakkab shakedest juurde võtma, mõni joob 5x päevas ja pole midagi. See kõik ju katsetamise asi. Parim shake on siiski keedetud kana, või kalkuni rind.-)
Mille kuradi pärast sa seda kana keetma peaksid? Rõvedus ju täielik
ragz
MemberMul Pärnust üks tuttav paugutab täpselt nii, päeva menüüs tal veel 3 pulka pärmi ja 300g loomafileed pluss kaer. Viimati nägime, üle aasta, siis ei tundnud ma teda kohe äragi-).
Tihti unustatakse ära..+korralik pauk erinevaid steroide lisaks. Aga noh ununeb siis ununeb. eks pärm kergitab jah. Tõenäoliselt on coleman ka pärmi peal kasvanud.
ragz
MemberLoomuliult paneks lisaks hommikul pudru sisse (või pudru peale, ma ei tea kuidas õige on) ka
ragz
MemberAga kui jooks 5 valgusheiki päevas. Kas sellest oleks veel rohkem abi?
ragz
MemberJep, nii see on ja mitte vähe.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kumb on olulisem, kas trenn või pudru sees olev valk? Vastan ise – kuna valku sa tarbid sama palju kui Ott, aga ei näe ligilähedaseltki selline välja, siis võid üldse selle valgu pudru seest ära jätta ja lihtsalt trenni teha ja toiduga see valgukogus saada.
ragz
MemberMul ka praegu täpselt sama.
Koostise vahe ikke teps teine. tegin lihtsalt prooviks katse kunagi, kui see HydroIso siiamaile jõudis. Aga jätkuvalt, valgul ja valgul on suur vahe. tee proovi.
Pole tal häda midagi, toimib ju küll.
Siis peaksid varsti nagu Ott olema, kui kogused on samad.
Kuidas ta toimib muidu küll siis?
ragz
MemberRaseerijaid reklaamivad ka vahatatud jalgadega neiud.
Ehk siis reklaamiga petmine on täiesti ok, kui vahatatud jalgadega naised seda teevad?
ragz
MemberUSA foorumitest võib lugeda, et osad tegijad vihuvad endale päevas oma 4-5 valgusheiki veel lisaks tavatoidule sisse ja kui vaadata netist vanu Colemani filme, siis jääb vaid öelda,, vaesed neerud,,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Colemanil on valgu tarbimise tagajärjel tekkivad probleemid kõige väiksem mure. Veider üldse, miks pudru sisse käivaid pulbreid reklaamivad steroididega üles aetud jurakad. Suht tarbija eksitamine minu arvates.
-
AutorPostitused