Skip to main content

Rafen

Forum Replies Created

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: 5 päeva treeningkava #287028
    Rafen
    Member

tekkis veel üks küsimus, et siin mõnes kohas väidetakse et kükitada tuleks nii, et puusad jääksid allapoole põlvi, teises kohas räägitakse jälle vastupidist juttu. kudias siis see õige on? Olen kuulnud ka, et sügavkükke tehes või oma põlved ära rikkuda, on sellel jutul ka tõepõhi all?

in reply to: 5 päeva treeningkava #286809
    Rafen
    Member

selline küsimus veel, et kuidas see püsti surumine välja näeb?

in reply to: 5 päeva treeningkava #286720
    Rafen
    Member

Olgu nii. Kuid küsimus siiksi, kas mingeid kergemaid harjutusi siis jõusaali vahepeale saaks teha? ma ei mõtlegi niiväga raskustega vaid just oma keha massi kasutades harjutusi.

ja küsimus ka jõutõmbe kohta. kuna ma ise seda varem teinud eriti ei ole. Siis kas selles videos räägitakse õiget juttu? Sest ühes kohas räägitakse jõutõmbe kohta ühte juttu ja teises kohas teist juttu.

in reply to: 5 päeva treeningkava #286715
    Rafen
    Member

Ega pärast trenni ei peagi kurnatud olema,vastupidi- pead just erksana tundma. S.t. et närvisüsteem on stimuleeritud. Kui kurnatud oled, siis arvastavasti närvisüsteem läbipekstud ja kortisooli tase on kõrgem kui testosterooni oma. Kortisool tapab lihast ja paneb keha rasva koguma. Ideaalne on 45 minutit treenni ja pärast trennist lahkununa oled erksam, kui saabudes.

Ma ise vanasti tegin ka nii, et tahatsin seda kurnatud tunnet, et siis nagu oleks trenni teinud, aga nii kahjuks keha ei arene.

ahah seda tahtsingi teada. Loodan et see kava on siis piisavalt effektiivne. Aga kas nende treening päevade vahel mingit kergemat trenni võib teha? Kui võib siis ehk keegi oskaks midagi soovitada. Ning küsimus veel selline et kas sellele kavale võin kõhulihaste ja seljalihaste harjutused raskustega juurde liita?

tänan.

in reply to: 5 päeva treeningkava #286672
    Rafen
    Member

no see tähendab seda et ei ole tunnet et ma oleksin väsinud. Ei ole tunnet et oleks trenni tehtud. Lihtsalt mulle tundub 3 hajutust trenni kohta vähe.

in reply to: 5 päeva treeningkava #286656
    Rafen
    Member

no see kava mille mina kirja panin mind näiteks pärast trenni läbi ei võta, kuigi raskused on sellised, et iga seerja on peaaegu maksimumini. Aga kas 3 harjutust päevas kuidagi väheks ei jää?

in reply to: 5 päeva treeningkava #286638
    Rafen
    Member

selge, tänan. kuid ehk oleks võimalik soovitada mõni 5 päevane kava. Antud kava ei tundu piisavalt koormust pakkuvat.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)